122

Към Мен си

преди 6 години

Район се пише с Й, но понеже клавиатурата и образованието ми с по най-високи БДС стандарти резултата накрая е такъв. Кофти коментари в кофти страна по кофти тема.Един факт: В Англия преди да поставят асвалт първо теренът за пътя се изкопава подравнява се трамбова се на слоеве после се изграждат дренажи под и около мястото на пътното платно и след това се залива железобетон той формира платното след което се покрива със няколко различни слоя асвалт и накрая маркировка се полага тя е релефна

121

Анонимен

преди 6 години

Грешните решения на всички управляващи ни след 1956 г трябва да се посочат ясно и точно-като факти и имена! Вземането на милиардни заеми какво решение е? Правилно ли е унищожаването на икономиката,образованието,здравеопазването,армията и на 4 млн българи? Правилно и време ли е по примера на комунистите- бащи на управляващите ни след 1989 г престъпници,капиталисти и терористи - негласувалите на признато купуваните избори да вземат властта?При това май и САЩ скоро ще помогнат?...

120

БГ

преди 6 години

НИВА ПО НИВА,КЪЩА,ПО КЪЩА,ВИЛА ПО ВИЛА,АПАРТАМЕНТ ПО АПАРТАМЕНТ,БЛОК ДО БЛОК,КОМУНИКАЦИИ,ВОДА ДА ВСЯКА КЪЩА И ВИЛА,ПЪТ ДО ВСЕКИ БЛОК И КЪЩА,ТАКА СЕ СТРОЕШЕ,КОГАТО БЕШЕ ПРИ БАЙ ТОШОЗАВОД ДО ЗАВОД,ФАБРИКА ДО ФАБРИКА,КООПЕРАЦИЯ ДО КООПЕРАЦИЯ,А СЕГА БОГАТАШ ДО БОГАТАШ,БЕДНЯК ДОБЕДНЯКА,НЕПРАВДА,ДО НЕПРАВДА,ГЛАДЕН ДО ГЛАДНИКА С КОЛИЧКАТА ОТ КОШАИ Т.Н.ДАНО СЕ МЕ РАЗБРАЛ.

119

До Анонимен

преди 6 години

Хабер си имаш ти кво е в Москва!!!Оставете мутрите намира тъкмо си намериха кътче в България дето не се хваща Българско радио и не трябва да слушат простотийте на народа и не могат да им се обадят щото са в Румунски Роуминг, Едвам се ващат 3 БГ канала сголема антена Оставете ги там намира да си добиват нефт да си имат хотелчета басейнчета и време е да се отделят пари за магистралка до там, че иначе им се чупят количките докато стигнат Балчик и Шабла толкова усилия положиха да обезлюдят раьона.

118

Анонимен

преди 6 години

Господи,моля те,опази ни от простотията на Тиквата !

117

Анонимен

преди 6 години

При ГЕРБ е добре, държавата е стабилна, защо ревете?Като не ви харесва - айде в Масква !

116

Bul=Out Of Control

преди 6 години

Докато по света решават въпроси като: Може ли двама мъже да се .... оправят шпага дупе дупе шпага, тука в България група Мъже оправят цяла държава шпага дупе.Натура 2000 има за цел да предпази ресурсите от безразсъдни и алчни куковци в тъмни джипове гледащи сърдито сякаш народа им длължи ***.Тва е! Моя коментар може да не го харесат много ама се самозалъвате, че сме добре. Що мълчите и не казвате истината колко подкупи взехте и коко връзки използвахте да ви дадът да ядете от пая??

115

Анонимен

преди 6 години

Е ПА ТЕ ТВА Е-КРАТУНА !

114

До 111

преди 6 години

При Орешарски не е било никак, защото просто Мутро-олигархията на е го остави да управлява и не ми тясна докато не върна марионетката си Борисов.

113

До 111

преди 6 години

При Орешарски не е било никак, защото просто Мутро-олигархията на е го остави да управлява и не ми тясна докато не върна марионетката си Борисов.

112

extremist

преди 6 години

ТИКВА, В ПАРЛАМЕНТА СУДЖУЦИТЕ ЦЕЛИ ГИ ГЪЛТАТЕ НАЛИ; А С ПЪРЦУЦА ЛИ МЕЗИТЕ ИЛИ С БИРА ? А С БИРА КОЙ ВИ СНАБДЯВА ? МИШО БИРАТА СЕ СПОМИНА НЕОЧАКВАНО ЧОВЕКА, СЛЕД КАТО ОБЕЩА ДА НЕ ГО ЗАКАЧАШ , И КВО СТАНА С ТИЯ ТВОЙТЕ БИРЕНИ ИСТОРИИ ......

111

Анонимен

преди 6 години

Мутрата е поза гладиатори косъм. 4 тона суджук не са си малко. Те могат да изядат 40 тона хляб и да изпит 40 тона вино.

110

Анонимен

преди 6 години

И за какво отклоняваш темата ? Какво ме интересува при Орешарски как е било ? При ГЕРБ е много зле. Това виждам аз. Какво било и как било при Орешарски, не е толкова важно сега. България умира, ГЕРБ са на власт.Това е реалността сега.

109

до 110

преди 6 години

Тоя "приятел" да не е от ордите на "червените хмери" на Нинова?

108

Анонимен

преди 6 години

И аз при Орешарски се опитах да кажа нещо срещу БСП, но един предупреди да мълча. После ми разказа как негов познат е бил уволнен от работа защото бил против своеволията на хора от БСП.Това ли е демокрацията на Ниноеа и Радев?

107

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дена казах нещо за ГЕРБ и един приятел ми прави знак да мълча. Значи това ли е демокрацията ? Да те е страх да кажеш истината, защото ще те уволнят. Плюя аз на такава демокрация.

106

Прав си Братле

преди 6 години

До Гюнтер до 92 и мен за тва ме боли щото ни изкрадоха земята и морето щото повечето хоре не разбират значението на тази природа защото я приемат за даденос, Спокойно скоро всички ще разберете колко губите като останете без нищо ще ви вземат всичко и ще питате чичко мутра може ли да отида на моренце малко и ще ядете шамари в ответ щото природните богатства не са за всички вече са само за избраните там партиини идери и мафиоти дето име се кланя половин България, Няма разлика между Герб, БСП СДС,.

105

социолог

преди 6 години

ако си нааакатебойко ще дойде да ви забършенакъде сме без негоспециалист по всичко

104

Го4о

преди 6 години

Добре е, че го има бат Бойко - без него БСП, ДПС и Нинова ще ни затрият завинаги!

103

Анонимен

преди 6 години

На море отивам само в Гърция вече. Чисто, спретнато, уредено. Няма мутри, няма мръсотия и селяния. Спокойна, хубава почивка.