48

ТHE Патриот

преди 6 години

""В Германия прогнозират: Идва бум на мигранти"Интересно какво ли ги навежда на тази мисъл!

47

До Василев

преди 6 години

В коментар 49 споделяш гори-долу обективни наблюдения.Но докато стигнеш до коментар 53, явно вече много те е напекло слънцето.Пийни студена вода, сложи си един охлаждащ компрес върху гениалната глава и се опитай да поспиш малко.Довечера, като позахлади, заповядай тук пак да ни кажеш нещо! :)

46

Циник до Василев

преди 6 години

Вероятно и сега - живея в пъти по-добре от теб , нещастнико! Не ме мисли, и не ми давай посока на у я! Когато започнеш ТИ да храниш мен, и семейството ми - можеш да опиташ да ме убедиш , че черното е бяло! Дотогава инфантилецо...пльокай си агентите, и не пропускай шепата хапчета!

45

Иво Георгиев

преди 6 години

И ВСЕ ПАК НЕЩАТА ВСЕ ОЩЕ СА ПОПРАВИМИ! ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ Е ПРЕДРЕШЕНО/ЗАГУБЕНО! СЛЕДВАЩИЯТ МЕСЕЦ В ГЕРМАНИЯ ИМА ИЗБОРИ! КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕ ГЕРМАНСКИЯТ НАРОД - ТОВА ЩЕ Е! ВСИЧКО Е В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ! ДАНО ГЕРМАНЦИТЕ ДА ОСЪЗНАВАТ ВАЖНОСТТА НА ФУНДАМЕНТАЛНО-ЦИВИЛИЗАЦИОННО-ИСТОРИЧЕСКИЯТ ИЗБОР, КОЙТО ИМ ПРЕДСТОИ ДА НАПРАВЯТ, КАКТО И ДА БЪДАТ В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТТА И ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НЕГО! ОТ ТОЗИ ИЗБОР ЗАВИСЯТ СЪДБАТА И БЪДЕЩЕТО НА ГЕРМАНИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА!

44

До 52

преди 6 години

И аз започнах да се замислям.След като ти си се пръкнало нейде из земята българска, може пък наистина тук да има хора като тези, които ти описваш. Точно такива са те родили и възпитали.

43

Циник до Василев

преди 6 години

Селянина, да ти пратим 10 афганеца у вас да ги обгрижваш...и 10тина сомалиеца...та белким компенсираш малка част от колониалната вина?И още - Германия е имала и тя колонии в Африка! Виждал съм карти от времето на ПСВ с немските колонии - и последно - какво решава разкашкания ти мозък? Германия велика ли е? Или е една от "вероломните колонизаторки" Тотално изплющяла г нида си!

42

Анонимен

преди 6 години

Super eftina ranotna raka kakto i v bg no marselivi kafeneta testr s *** hrani prepalneni ot mirislivi balgari s kasi gaschti djapanki i eftini jeni ujas besvkusni hora eftindjos bg

41

Циник до Дедото

преди 6 години

Дедооо...чул си...ама не си разбрал! Робите се ПОЛЗВАТ ЗА РАБОТА - като на американските памучни плантации! Шебеците са ГОСТИ! А робите сме ние - които трябва да ги хрантутим бъдева - за сметка на децата, и пенсионерите си! И за последния шеметак - ако още не сте разбрали, в социалните за ***, и арабески отиват и наши...български данъци! Ако още не сте го "усетили" ще го усетите след 2020 , когато затворят кранчето на евросредствата...и всеки ще трябва да се спасява "поединично"!

40

Наум Щуротиев

преди 6 години

Идвал някакъв "бум"? Що е това?Ще ги бум-бумкат ли, че ни дойдоха в повече?

39

Циник

преди 6 години

В Белгийско Конго ...когато "лошите колонизатори" си тръгват оставят на чер нилките развита инфраструктура ( ЖП мрежа ) по европейски модел....само след 20 години "свобода" на местните шебеци от нея остават рушащи се съоръжения. Почти навсякъде където белия колонизатор си тръгва - започват кръвопролитни войни...яденето на май мунски мозъци...води до вирусни "еволюци" появяват се СПИН, а по-късно и Ебола! Африка е люлка...люлка на най-страшните болести в съвременната история...хигиена по шебешки

38

Дедо Либен

преди 6 години

Германия си покани роби ,но арабина не е работливия турчин...разлика голяма !

37

магелан

преди 6 години

живях 3 години в германия сега сам 4та в малта *** боли сайдера за швабите да се плодят че много пенсионери.. това е внос на нерези .... продачииии

36

Циник

преди 6 години

И поредните простотии за колониите и робите!*** в Африка - сами са нападали съседни племена, и са ги продавали в робство!Тези междинни звена между май*муни, и първобитен човек, и до днес не знаят какво да правят със свободата, и ресурсите си...ако не е белия човек - досега отдавна да са дали фира я от СПИН..я от Ебола...малария...или като в Сомалия - да са се изколили взаимно! Еволюция се казва - непригодното изчезва! И да цитирам африкански вожд - "Немците дойдоха с картечници...но донесохаРЕД

35

Циник

преди 6 години

Направих си труда, да прочета всички коментари....Василев селянина пак бълбука простотии...някакви серсеми обвиняват немците в мързел...един *** се радва на "буйната арабска кръв" ..пожелавам му сестра му да я заплоди такъв...и да я увие в чаршаф.Най-реален , и правилен е коментар 1.Ако цената на преодоляването на демографската криза е ползването на българките, като инкубатор за алахогъзни тарамбуки от Азия, и Африка....по-добре е да измрем!

34

до Василев

преди 6 години

А ри забравяш ли, че любимата ти Германия също имаше инвазия в Африка с масова експлоатация на местните и грабене на ресурсите? В Танзания и до момента се говори немски като един от официалните езици.Забрави ли и това, че любимата ти Германия разпали две световни войни, последствията от които са все още видими?Май ти си селянин, при това не особено умен.

33

някой

преди 6 години

Нека да им е лошо на мигрантите!Защото ги хващат, регистрират, настаняват в центрове, хранят и издържат. Мигрантите живеят живот, какъвто не са сънували в техните си държави.Е, ако след като ги хванеха, ги екстрадираха веднага обратно, тогава тази статия щеше да звучи по друг начин.Това, което е към момента, е контролиран внос на мигранти.Засега всичко върви по плана на онези, които искат да всеят хаос в държавите от Европа.За съжаление...Как пък не могат да се опазят границите???!!!

32

Bulgarin

преди 6 години

Браво на бежанците. За разлика от нас, тези хора няма да приемат да живеят като просяци със заплати от по 250 евро в своите държави, да не могат да купят по 1 сладолед на децата си и да ядат всеки ден баничка в обедната си почивка - както живеят две трети от българите в провинцията, работещи по фабриките на т.нар. западни инвеститори! Бежанците, за разлика от нас, ЗНАЯТ КАКВО СА ИМ ОТНЕЛИ с дирижираните войни и ОТИВАТ ДА СИ ТЪРСЯТ ОГРАБЕНОТО на място от истинските виновници за положението им.

31

от Ботуша

преди 6 години

До Интересносекретни, секретни, колко да са секретни. Аз това го знам от 10 години

30

Интересно

преди 6 години

Снощи с бай Пеню комшията си пиехме мастичката, и той ми каза същото, че мигрантите се увеличават и че влизат през Италия. Явно по някакъв начин се е добрал до секретни данни от тоя изследователски център.

29

до Васиуеф

преди 6 години

Виж на трезвена глава какви бисери сипеш, чак звучат достоверно. Конгратюлейшънс