6

Анонимен

преди 6 години

Аз ще давам пари тук за африканци докато пенсионерите ни, които са работили цял живот за тази държава, получават жалки подаяния от по 100 лева и ровят по кофите, за да не умрат от глад! Изобщо не ме интересуват тея африканци, не ги искам тук, не ми стигат индийците! Минималната работна заплата е 400 лева, а някакви търтеи получават по 1000 без да са си мръднали и малкия пръст! Откъде на къде. И 1 стотинка от данъците ми не искам да отива за това!

5

Анонимен

преди 6 години

Назидателната статия можете да си я заврете сещате се къде! Ние не сме длъжни да приемаме никого. На Германия като й трябва евтина работна ръка да си ги взима от Африка и да си ги докарва директно в Германия, без да ангажира никой друг с проблемите си! Границите винаги могат да се затворят!

4

Публикацията преписа

преди 6 години

Не вярвам авторката наистина да е работила по публикацията... Всички знаем какво е нивото на журналистиката тук.А правозащитните организации като толкова милеят за африканците да съберат пари, да купят един гръцки остров, и да ги заселят там. Европа не е зоологическата градина, та да се напълни с маймyнu от Африка.

3

#

преди 6 години

Италианците като ходят да чакат пред либийския бряг за да извозват хиляди с водни таксита за да ги обгрижват, никой не им е длъжен да им оправя надробеното.В моерто се спасяват хора и съдове претърпели авария. Като си тръгнал с надуваема лодка през средиземно море, това не е авария, инцидент, крорабокрушение, защото както си тръгнал, така и си се движиш и гумената лодка си е същата

2

Анонимен

преди 6 години

Следващата вълна поканени ще е племето на Африка,защото арабите вече пристигнаха!

1

Анонимен

преди 6 години

Изведнъж се сетиха, че могат да ги връщат в Либия и така вече никой мигрант няма да плаща на "трафикантите". Трябва да са го прочели някъде тези италиански гении, в някой български форум.