30

Анонимен

преди 6 години

Добре са си и двамата.Само че ние по български ако някой изплува над казана,винаги ще се намерят други,които да го дръпнат обратно.Завистта е национална черта,затова не трябва да има изненадани от плювалниците тук и навсякъде.Представям си Цецка как приема парада и марширува пред строя.Смех.Овладейте злобата и завистта си ако можете и ще се почувствате по-добре.

29

Дългата Деса-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

28

611

преди 6 години

Втората "дама" никога не е инкогнито.Точно обратното-натрапва се,но първенютата са такива.Не гласувах за президент защото нямаше подходящ. Примирих се с избора на Радев но тази го тегли надолу.

27

вин

преди 6 години

Ицко, Ицко и без да го афишираш си личи че, не само не си висшист, ами си и тъпоъгълен! На кого жена му била "жена" ***?На шапкаря, дето я онождаше на работното си място и и плати с повишаване на заплатата, за Деса общата ли пишеш?

26

Шопо

преди 6 години

Е вие що искате,бе зунове-стрийптиз ли да ви прави !

25

Ицо

преди 6 години

Еми поне президента е президент а жена му жена.а не като сулио където жена му изневеряваше а той говореше по телевизията като грешен първолак пред директорка :D Лошото е че тоя сайт се следи 90% от вишисти и меки китки които са израснали точно в такива семейства.Иначе истинкото Българско семейство си е момче борче момиче кокиче баща монтьор и майка домакиня.Айде вишисти духайте супата

24

Анонимен

преди 6 години

Едно е сигурно че ще го остави веднага щом приключи мандата.

23

Анонимен

преди 6 години

Гого, договори имаме за газ,но тав е работата,че не са актуализиран. Говорено е само по телефона и........

22

до 26

преди 6 години

А президента дали ше иска да се върне при нея?

21

Анонимен

преди 6 години

По принцип е хубаво е да живееш в медиен конфорт, независимо от това кой го плаща. Само, че като свърши ще попаднеш направо в месомелачката.

20

Анонимен

преди 6 години

Е каво толкова, че е играла хоро? Или защото жената на предишният ни президент се беше скрила в миша дупка, а тази е сред хората, трябва да се плюе по нея. Ако не знаете, политиците и техните роднини също са хора и те желаят развлечения.

19

Анонимен

преди 6 години

Стига с това Деси бе, все едно ви е комшийка.Или е госпожа Радева, или другарката Радева, ама Деси звучи много елементарно за жената на президента на България.

18

Lan

преди 6 години

Защо толкова ги притеснява хорото? Защото в него има сила! Там всички хора са заедно - стъпват като един, чувстват като един...това е плашещо, защото е сърцето на националността! На хорото няма слаби (тях съседите им ги поддържат и ги вкарват в ритъм), няма и силни. Като една природна сила е - всички са силни. Много е плашещо да!

17

Анонимен

преди 6 години

Вчера, пък и днес срещу Плевнелиев може да се пише всичко. Радев и жена му обаче са свещени клрави. Народната любов обаче е 20 от 148!

16

Анонимен

преди 6 години

Първата дама се хвана на хоро. Скоро първата буля ще танцува виенски валс. Верче, Верчеее...

15

Анонимен

преди 6 години

До #17Не, не ги е страх! Смущава ги защитата на ,,хорото'', кото българска ценност... Също и двуполовите бракове ги дразнят. Да не говорим за раждането на деца...

14

Анонимен

преди 6 години

ПЪРВАТА ДАМА СИ Е НА МЯСТОТО. ТОЧНО КАКВАТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ Щом евроценителите - комплексари скочиха и веднага започнаха да се пенят от злоба, значи посоката е вярна.

13

Анонимен

преди 6 години

ДО 2 СИСИТИ СИГУРНО СИ С АНГЛОФРЕНСКО ИЗЛЪЧВАНЕ. С КОГО СИ ПАСВАШ?върви да си изтупаш шарената опашка от прайда, че ще я изядат молците.

12

Lan

преди 6 години

Ще се радвам и ако включи народни шевици и мотиви в облеклото си - трябва да се отличава от другите първи дами и това един добър начин! Само да не се обръща към онзи "дизайнер" дето измисли недоразумението с чановете за мис България!

11

БРАВО

преди 6 години

БРАВО НА ДЕСИ.УМНА ЖЕНА СИ Е ИЗБРАЛ ПРЕЗИДЕНТЪТ.С ХОРОТО МИ СТАНА ОЩЕ ПО-СИМПАТИЧНА.