71

До анонимен 96

преди 6 години

Боцо пак ще бяга в чужбина наесен,когато хората излезат от лятното си настроение и се върнат към жестоката действителност на повишените цени и ужасяващите доходи.

70

Korupcia 2000

преди 6 години

Бизнеса подкупи политиците. Те ще ядат суджук, Калиакра ще стане all inclusive комплекс, българите ще платят глобите към ЕС.Проблем няма. Народа е простичък. Ще плаща.

69

Анонимен

преди 6 години

Бойко май започва да разбира,че екипът му ,съставен от ЦвЦв ,са ръководени зависими пр.остаци, нек.адърници и инт.риганти!То суджуци,то проваляне на проекти, стачки на полицията,гафове с армията,образованието,здравеопазването,железницата,теления плет с Турция, ромите, НДК, бежанците,днес с еколозите.Ежедневно и редовно- пожари, наводнения,катастрофи,вече и "здрави" дървета падат!! Органите на ГЕРБ си имат задачи! Цецко отвръща на Бойко! Но- така му се пада- щом не го пусна за президент!

68

Грудю

преди 6 години

Ей това няма да го има вече

67

Анонимен

преди 6 години

На Борисов му виновен Станишев.И тоя номер минава вече осем години.И хората верват, ама аз - не. След първите Му десет лъжи престанах да Му вервам. Макар, че ме е яд, задето никой джурналист не смее да го пита Аланкоглу, де дрема осем години, ако тия дето ги плещиш са истина.Ама и те семейства имат, сямоубииства стават секи ден.

66

Анонимен

преди 6 години

Бойко много го е страх от протести, които ще пометат еврофашисткото му правителство. От лидер на Балканите ще стане на *** турист.

65

ТHE Патриот

преди 6 години

Гербератския девиз когато си пълен некадърник обвинявай предишните, на герберасткото стадо това им е достатъчно!

64

( '_' )

преди 6 години

По южното черноморие вече не ходя . Ако си съсипем и северното, колкото да ми е неприятно, ще се откажа и от него.

63

ТHE Патриот

преди 6 години

Каква е тази *** тиква на снимката?

62

Анонимен

преди 6 години

Алоооооу,пишещите коментари.......забраната за икономическа дейност не се отнася за тези с хотелите,голф игрищата,соларите и електрическите вятърни мелнициказа екологичния министър!!Пряко касае тези с даляните и нивите!!Вие,какво ще им предложите,ако всички до един от тях останат безработни при изпълнение на този проект??Вие,ако бяхте на тяхно място,какво ще правите и направите да си защитите хляба,а??

61

Анонимен

преди 6 години

Ако я нямаше Натура 2000 и другите защитени зони, България щеше да прилича на едно огромно БУНИЩЕ. БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ГЕРБ ЗА 10 ГОДИНИ НЕ МОЖАХА ДА СЕ ПРАВЯТ ДОРИ С ПРОБЛЕМА НА НЕЗАКОННИТЕ СМЕТИЩА.

60

Честито !!!

преди 6 години

Тези протестиращи нито ще правят даляни нито ще обработват земята. От край време се оплакват, че не могат да строят. Е вече ще има няколко Слънчака на север.

59

Анонимен

преди 6 години

ГОСПОДИН ЮНКЕР, МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ. ТОЙ САМ НЯМА НИВО ДА ОСЪЗНАЕ СИТУАЦИЯТА.

58

Анонимен

преди 6 години

ГОСПОДИН ЮНКЕР, МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ. ТОЙ САМ НЯМА НИВО ДА ОСЪЗНАЕ СИТУАЦИЯТА.

57

Анонимен

преди 6 години

Бойко има два избора - да спаси природата и да плати глобите, да бъде осъден и да плати глобите плюс делата за унищожаване на природата.

56

Анонимен

преди 6 години

Дойдат ли продажни и некадърни МУТРИ на власт след това десетилетие им сърбаме попарата!

55

Ники

преди 6 години

Така е! Дойдат ли продажни и некадърни комунисти на власт след това десетилетие им сърбаме попарата! Да гласуваш за БСП е престъпление - крийте лични карти и паспорти на бабите си! Спасете България!

54

Анонимен

преди 6 години

ЗАРАДИ СТОТИНА ХОТЕЛИЕРИ-НАРУШИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТМЕНИ НАТУРА 2000 ЗА ДА СЪСИПЯТ И КАКВОТО Е ОСТАНАЛО

53

Анонимен

преди 6 години

Лакоми мутри с олигавени уста и изплезени езици от които капе слюнка, преглъщат искат да бетонират, да рушат и да осерат България.

52

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТО ДОКАЗАХА, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРЕ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТВЪН. ЕС ТРЯБВА ДА ОПАЗИ БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА ОТ БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС И ПОЛИТИЦИ. ГОСПОДИН ЮНКЕР, МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ.