25

тролочукач

преди 6 години

Хихих! Свежо а?? Путин прави "преходи" и...............заедно с него една кохорта придворни фотографи:)) А стига бе!:)) И никой не казва, че щуката е предварително закачена на въдицата а Джуди само трябва да я изтегли:)) Нищо ново под небето. Поредните няколко клипчета от десетките хиляди изфабрикувани от руската пропаганда. На дядя Вова гладния мужик му аресват! Велик е Путин:)) Велика е русия!! :))

24

Анонимен

преди 6 години

А ПРИЯТЕЛЯТ НА СИМИТЛИЙСКИЯ КМЕТ СЕ ПРАВИ, ЧЕ ИГРАЕ ТЕНИС

23

факт

преди 6 години

През 1911 Тува се отцепва от Китай.Това се дължи на сепаратисткото движение подкрепяно от Царса Русия.От 1914 Тува се намира под протектората на Руската Федерация.Веднага се сещам за едни други сепаратисти дето са на почивка в братска Украйна.

22

Анонимен

преди 6 години

айде каскети марш към Сибир да лОвите щуки,северни елени,па може и некой тигър да срещнете

21

Анонимен

преди 6 години

Истински човек. За разлика от западните гeй торби.

20

Анонимен

преди 6 години

Бърз рак за copocoидите! До крак!

19

Анонимен

преди 6 години

А къде го е ухапала щуката не разбрах!

18

Супер .... Сибир е чудесно място за почивка на товарищ путин, а като му се насити ще може да отскочи и до Хага, за да огледа новата си квартира, с южно изложение, която са му подготвили от Пенсионния Фонд ... !!!

17

Жоро Павето

преди 6 години

Хахаха....Е важното е,че е имал една западна камерка(Go Pro) със себе си,за да станат рекламните клипчета качествени.Щото ако го беха снимали с некой руски чакрък немаше да се вижда как точно тепе мечките с голи ръце :)))))))Еййй много ме разсмяхте с руските сказки :))))))

16

чудомир

преди 6 години

Путин си лови щуки,децата му си живеят на Запад,в прогнила Европа,а руснака пие лосион,керосин и квото намери че животеца му труден.Комунистическа идилия.

15

Баба Ванга

преди 6 години

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

14

русофил

преди 6 години

Нисичкия палавник от Кремал отдавна ме е закачил на кукичката.Голям мъжага,как искам да му пояздя коня.

13

рашка_чибурашка

преди 6 години

Бродил в тайгата, преследвал щука .... Освен това е яздил мечка, а след това и усурийски тигър .... Мечката го е помислила за гномче, и му е дала възможност да се порови в козината и, а тигърът се е чудил какво е това жуженце, което жужи около него !

12

До 7

преди 6 години

Вярно е че щука се лови късна есен, когато другите риби се скриват в тинята да презимуват. Но това е необятна Русия, където има всички сезони заедноКой знае какъв студ е в тези сибирски езера. А още повече, Путин е ловил щука с харпун, а не на жива стръв.

11

Анонимен

преди 6 години

Грохнaл стaрец е вече имa нуждa от почивкa

10

Анонимен

преди 6 години

Да бъде жив и здрав господин Путин! Господ да го закриля и пази!

9

Анонимен

преди 6 години

А защо няма ред, къде прекарва времето си американският президент. Който го е страх да стои в Белия дом и постоянно сменя резиденциите си. Но какво прави там-тайна!

8

Анонимен

преди 6 години

Бах мама му, и аз ходя за щука но никой не пише за мен!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Каква щука през август в тази жега лови Путин не ми е много ясно. Щуката се лови през март, сега Путин трябваше да е на палатки за шаран, сом и амур. Фейк новина отвсякъде.

6

Усетихте ли?

преди 6 години

Тънка антируска пропаганда.Всеки по-интелигентен човек ще я усети, но то целия сайт си е такъв.В случая се вкарват някои "малки" думички, които да карат хората да си казват "да бе да".За съжаление масмедиите у нас не спазват заръката на Ванга - не се продавайте на Америка за пари!