12

Грудю

преди 6 години

Всички по големи градове в Скандинавия са окупирани от български и румънски м***нг***л. Просят навсякъде - пред магазини, метро, улици и заведения.И да уточня, че и по времето на комунизЪма съм нямал проблеми да излизам зад граница.

11

Анонимен

преди 6 години

Нека уточним - ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ!

10

Анонимен

преди 6 години

При соца в Швеция търсеха 10 милиона българи да ги назначат инженери и специалисти, и бяха отворили границите и канеха, канеха българите, но Тодор Живков не ги пускаше, затова сега българите просят в Швеция.

9

Анонимен

преди 6 години

От 15 години съм в Швеция, вече сме си уредили живота.

8

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков през 45 годишната руска окупация на България нямахме тоалетна хартия и банани и не бяхме свободни да пътуваме на запад а демокрацията ни донесе тоалетна хартия и банани и свободата да пътувама на Запад да береме боровинки и да просиме пред моловете и супермаркетите. Свободата е най-висшето благо за човека, демокрацият ни донесе свободата.

7

Анонимен

преди 6 години

При соца нямаше как да стигнат до Швеция.

6

varg

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА

5

Анонимен

преди 6 години

В Швеция съм от 10 години. Виждал съм много такива излъгани. На десет човека им помогнах да си намерят работа и квартира. В чужбина е много трудно да се адаптират без познанания на езика без образование и специалност. Много от хората си мислят че като отидат в чужбина ще им постелят да си легнат! Не хич да не си мислят такива глупости. В чужбина оцеляват само тези които имат в повече сиво вещество образование и специалност. Всички останали нямат никакъв шанс!

4

ПРЕВОД

преди 6 години

В ЕС има закон за Трудова Заетост , има лицензирани фирми които пращат работници .Фирмите са собственост на Депутати в БГ Парламента .Трябва ЕС и САЩ да се намесят в Република България .

3

Прокър енд Гембъл

преди 6 години

Позната история...Защо не са хванали следвашия полет за България?!? Или са имали пари само, за да заминат?! Примерно полет от Англия за България струва 20-30-40 лири..Хаийде от Швеция колко да е разликата..Пфф смешна работа. В днешно време да допуснеш така да те унизяват..По-добре си седи в Бг и си бачкай за по 500-600 лв. заплата и мирна ти главата. Чужбина не е за всеки..И другото нещо - всеки тръгва да работи зад граници с "голямата кошница"..Еми трябва си търпение за всичко, но *** народ..

2

Иван Пешев

преди 6 години

Кажете му името на този юнак , защо журналистите не го разчоплят както чоплят други хора.

1

Има ли нужда от Коме

преди 6 години

Има ли нужда от Коментар... и Този ***.. така наречен бизнесмен по Шведски.... няма кой нищо да му направи.... а Робството било забранено