45

Чудак

преди 6 години

Патоанатомът може да е инструктиран и мотивиран за това изказване. Помните ли "самоубития" патолог от убийството на сестрите Белнейски?!

44

До 45

преди 6 години

Той няма да се самоубие,защото в момента оправя света.Затова не му остава време да мисли за такива работи.А освен това,когато банковата ти сметка е набъбнала с милиарди да не си луд да се самоубиваш.

43

Анонимен

преди 6 години

ЕПА ТЕ ТВА Е !

42

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли направи впечатление,че по време на служебното правителство имаше най-малко престъпления.Тия се върнаха отново на власт и и нещата си тръгнаха по старому.Явно и новия министър е същата бира като Румяна Бъчварова.Като го слушах как се гърчи пред премиера на едно правителствено заседание и как му благодари,че е благоволил да го изслуша ми стана ясно що за м-р си имаме.

41

Анонимен

преди 6 години

До стефчо"Леле колко яко ни е изтрещяло и в упадък обществото,минал един покрай трупа взел му цигарите...прескочил го друг и му взел пистолета."... после минал трети и му сложил писмо в джоба.

40

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията всеки има право на самоубийство - в случая просто други му помагат да упражни това си право.

39

Stefko 88

преди 6 години

ония ден пак по темата четем .....Килърът поръчан от Украина .... тотален филм!Истината е че ушев е гола вода и не може да се оправи в тоя случай а копи-пейст медиите са по - зле от него.

38

стефчо

преди 6 години

Леле колко яко ни е изтрещяло и в упадък обществото,минал един покрай трупа взел му цигарите...прескочил го друг и му взел пистолета. Това мародерство сигурно и Африка го няма

37

Анонимен

преди 6 години

Казвате,че са се върнали мутренските времена.Не се учудвайте,като се има пред вид кой ни управлява.

36

PD do 31

преди 6 години

Добър коментар!Изстрел в сърцето, не убива мигновено. Ако не припаднеш, в следствие на болкта, ще се мъчиш няколко минути, ясно осъзнавайки всичко което се случва.

35

Анонимен

преди 6 години

Кой е този луд който ще вземе оръжие което вече е убило човек?!?!?!Какви са тези разследващи, които при огледа не са намерили писмото?!?!?!Къде е резултатът от натривките за сажди и барут по ръцете на мъртвия!?!?Тук има нещо гнило според мен.

34

Анонимен

преди 6 години

Какви убийства, бе хора! Наближава времето на европейското ни председателство, всичко трябва да е по мед и масло, няма да се излагаме пред чужденците, я! Всичко ще бъде потулвано. А самоубийство не е лошо - това може да мине като "право на личен избор" - една от европейските ценности.

33

Анонимен

преди 6 години

Не съдете строго българските криминалисти - те толкова си могат.

32

Убийство 1000%

преди 6 години

Човека се е самоубил, а после хитро и скрил оръжието и написал предсмъртното писмо. Това само *** БГ МИЛИЦИОНЕРИ могат да съчинят такава простотия!

31

Silver lining

преди 6 години

Самоубил се е,после е завързал кучето си и се е отървал от пистолета си.А няколко дни по-късно, от нищото се е появило предсмъртно писмо.След като премиера страда от параноидна шизофрения,как да очакваме полицаите да са читави?!

30

Анонимен

преди 6 години

Никой не се самоубива в сърцето - Първо е неудобно, второ е болезнено и мъчително. Ама какво ли разбирам и аз?! А д-р Спасов е голяма душичка. Разследващите не открили писмото - голям праз! Нямало го оръжието - чудо голямо! Защо в парка и в сърцето - щото така решил! Смях.

29

До 19

преди 6 години

Руско,Рускоооо,много си зле,Руско.В България при ББ се самоубиват,самозапалват,хвърлят се в метрото под влака,други от балконите,трети ги самоубиват,някой си оставят бебетата на улицата от мизерия,а магистралите на Бойко всяка година дават по около 800 жертви,понеже той беше казал,че за 3 часа ще се стига до морето и те приеха думите му буквално,та се изтрепаха докато стигнат.А твоите розови сънища ги пробутвай на някой друг.

28

Анонимен

преди 6 години

Абе какво толкова гръцкате за предсмъртното писмо - в моргата е скучно и докато си е лежал там човекът и е се е скапвал от скука е решил да спретне едно предсмъртно писмо, което не се е сетил да напише приживе.

27

PD

преди 6 години

По скоро, медиите създадоха объркването, с неумението си да съберат достатъчно достоверна информация, преди да пишат.Експертите са в състояние, да установят стрелба в контакт с тялото, Така, умел убиец, фронтално, не стреля.А че не са намерили писмото, е поредното доказателство, що за професионалисти, работят в МВР. Пистолета е прибран от минувач, решил да се обзаведе с оръжие. А финансовите му батаци, би следвало да са начало, за друго разследване, ама надали, щото където и да разровиш мирише.

26

Киро кофражиста

преди 6 години

Поне спряха да се палят, да не хабят бензина и замърсяват природата