18

питанчо

преди 6 години

И какво ще промени този договор ?Ще ни обичат македонците повече , или ще станем по-богати ?

17

ей

преди 6 години

До 5 години Албанците напълно ще са превзели властта в Македония,единственото спасение за православните Македонци ще са България и Сърбия.

16

ужас

преди 6 години

Борисов подписва договор с бивш терорист и убиец!под натиска на САЩ,браво много Европейско.

15

Русофил

преди 6 години

Не знам кво плюете по братята македонци,колеги,като ние сме същите. Живея тук, не съм избягал и виждам добре какво става. Докато българите плюят по братска Русия,страната ни изчезва - топи се,турцизира се и с.иганизира,а българският етнически фактор все повече намаля.В Родопите никне джамия след джамия, но на никой не му прави впечатление как Турция без един изстрел завзема тихо бг земя.А македонците плюят по братска България, в същото време албанците ги рушат и завземат отвътре. Е,братя сме си)

14

Кира

преди 6 години

2 народа, 631 држави! Уникална блгарска логика.

13

Анонимен

преди 6 години

Двама продажници подписват нещо което народите им не желаят.

12

Анонимен

преди 6 години

До Трезвен Казваш имало опасност да се изолира Македония и да се разпадне, ако не се подпишел договора. А нас какво ни интересува, че щяла Македония да се разпадне??? Какво печелим, след като все още не се разпаднала? Нищо само слушаме див антибългаризъм, като албанците им вземат, поне 1/3 от територията, друга песен, ще запеят,, наследниците" на Сашо Великиот.

11

Русофил

преди 6 години

Това е началото на края за македонизма. Разбира се, договорът не трябва да остане само на хартия, но и да се спазва. Великите сили са се разбрали явно, че такава изкуствена държава и народ не може да съществува, Борисоf е само кукла. Мисля, че Москва също осъзнават грешката си от времето на болшевиките, които подкрепиха сръбските шивинисти да създадат "македонци". Все пак самата Русия изпати много от болшевиките, те създадоха и "белоруси" и "украинци". Т.ъпи комунисти!

10

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Борисов не го ли е срам на колене да се моли на Македония да му даде ,, МАЛКОГАЗ,, за да сложи в ХЪБЧЕТО защото вече ръждяса а никой не му обръща внимание. Ама как беше изпъчил шкембето пред американеца ГЕЙТС когато казваше,че СПИРА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ,,ЮЖЕН ПОТОК,, И НИКОГА СКЪПА РУСКА ГАЗ,,. сЕГА ДАСЕ ПОДИГРАВАТ С НЕГО НЯКАКВИ МАКЕТА И АЛБАНЦИ., А ЗИМАТА Е СЛЕД 7 СЕДМИЦИ.аМИ ЩО ПРАВИ тЕМЕНУЖКА? Тия хора не знаят,че слънцето изгрява от изток.Така и Президента ни .

9

Само ГЕРБ

преди 6 години

Пикаят газ защото само за два месеца Генерал Борисов реши националният въпрос на България спрямо Македония.Поклон от българите, Генерале!

8

TPE3BEH

преди 6 години

Ако сърбия и масква успеят пак да тласнат македонците в изолация, това ще краят на тяхната държава, албанците ще разделят и тази територия

7

TPE3BEH

преди 6 години

Червените родоотстъпници са първи в коментарите тази сутрин, много ги е яд, че идеала на масква, за раздробена и слаба България им се изплъзва. В Белград също покаят газ. Тази изкуствено създадена държава едва ли ще се върне някога в пределите на нашата родина, най - доброто, което може да стане е да я приемат в ЕС, да паднат границите и да се направят пътища и магистрали, които да ни свържат. Да се спре сърбоманската пропаганда също. И вдичко ще ди дойде на мястото. Ако сърбия и масква успеят..

6

до кога

преди 6 години

САЩ дълго време ни изнудват и притискат да подпишем този договор,някой чел ли е договора освен американския посланик,ни я пак сме унижени.

5

Анонимен

преди 6 години

Бойко ще подпише и търговски договор за доставка на четири тона безплатна македонска наденица.

4

Българина

преди 6 години

Договор за предателство е това, бб е тройно проклятие за България. Ботев и Левски ще се обърнат в гробовете

3

Анонимен

преди 6 години

Браво! Русия и Турция са времено,но България ще е вечна.

2

Анонимен

преди 6 години

После ще рапортува ли на Ерик?

1

Анонимен

преди 6 години

Две умиращи държави плеснали с ръце и се прегърнали.