7

zeus

преди 6 години

САЩ са готови да дадат милиони невинни жертви в името на парите, пардон демокрацията. Оставете го лудия Ким да прави каквото си иска, ако никой не го закача няма да започне първи война.

6

Анонимен

преди 6 години

До 8Втората световна война е на друго мнение.

5

Анонимен

преди 6 години

До 7Така докато на някой не му писне от тези санкции и не отвърне със сила. Виж какво крайно очевидно е, че си опъват нервите в момента но никой няма топките да направи първата крачка. Ще гледаме още плюнчене докато вече няма на къде. Просто е въпрос на време.

4

Анонимен

преди 6 години

Историята е доказала, че не можем да живеем продължително в мир. А и икономиката има нужда от нея в момента.

3

Анонимен

преди 6 години

До 3Виж какво неизбежно е. В момента всеки опъва нервите на другия защото всеки го е страх да направи първата крачка да не остане в историята като агресора започнал световна война. Всички тези глупости със санкцийки, прелитания, глупости, всичко е да се предизвика отвена реакция. Ако бяхме началото на 20 век вече да бяха почнали 10 войни за много по-малки неща.

2

Анонимен

преди 6 години

Точно така #2.

1

Анонимен

преди 6 години

ОФ ми хайде почвайте се вече че ми писна! Санкции глупости, я се мятайте най-после, че да ви видим кой кого най-после! И без това този свят има нужда от рестарт. То не бяха третополови, петполови глупости не знам си ко ... кафа!