27

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТЛЕРОЦИД ЗАСЛУЖАВАТ НЕ ЗАТВОР И ИЗГОНВАНЕ А СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И СИ ГО ЗНАЯТ ДОБРЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БЕЗБОЖНИЦИ ДАНО БОГ ГИ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО ДА ИМ СЕ РАЗЛОЖАТ ТЕЛАТА ОТВЪТРЕ :D

26

До Джон Спрингфийлд

преди 6 години

Я питай чичко Гугъл ,коя страна е на първо място по добив и износ на пшеница за 2016 г.После говори кой от какво ще умре.В случая с тия санкции ще го отнесе Европа и ние понеже сме евро атлантици..Американците налагат санкции и глобяват европейските фирми ,а в същото време пробутват американски фирми.Никаква политика няма в случая .Просто борба за пазари и кинти.

25

Анонимен

преди 6 години

ПЛАТЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУТЛЕРОЦИДИ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО В БЪЛГАРИЯ ВИКАТ УРА УРА АМА ИМ ТРЕПЕРЯТ ПАРТЕНКИТЕ, ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ДА СЕ ВРЪЩАТ В КОЧИНКАТА СИ :DЕС МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ!!!! МОМЕНТАЛНО!!! ВЪН И ОБРАТНО В ***!!!

24

:)

преди 6 години

по света се надпреварват да правят САЩ за смях..като се започне от Русия и Китай , та се стигне до държави с територията на България като Сирия и Северна Корея, последната от които каза и вече доказа, че може да превърне поне половин Америка в пустиня..:))))))Вашингтон се на'пика от страх и от безсилие разкарва някакви продънени самолетоносачи, на които никой не обръща внимание :)))))

23

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП Е УНИКАЛЕН!!!ПРЕГРЪЩАТ СЕ ЦЕЛУВАТ СЕ ГОВОРЯТ СИ С ЧАСОВЕ А НА ДРУГИЯ ДЕН ГО ПОЛЗВА ПУТЛЕРОЦИДА КАТО ТОАЛЕТНА С ШИРОКО ОТВОРЕНА УСТА! :D----------------------------ДА БЪДАТ ОТЗОВАНИ ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ В ЕС, САЩ КАНАДА АВСТРАЛИЯ И НОВА ЗЕЛАНДИЯ И ДРУГИ ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ !!!!ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ЦЯЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЕЛЕНИЕ НА ПУТЛЕРОЦИДИЯ ЗА ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС, САЩ, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ И НОВА ЗЕЛАНДИЯ И ДРУГИ ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ!

22

Анонимен

преди 6 години

Тея рашняци до кога ще го търпят тоя чичка!Той им разказа играта, мизерията нараства с всеки ден...*** народ!

21

да

преди 6 години

Путин за пореден път матира ж'алката Америка.Недоразумението Тръмп няма да го коментираме, защото е просто един клоун - разбрахме защо Москва го назначи за американски президент.. некадърен гл'упак като него не се намира толкова лесно, дори и в Америка, където по традиция е пълно с такива :))))))

20

Джон Спрингфийлд

преди 6 години

Биха наложили и *** санкции, ама ще умрат от глад... Колко просто същество е ушанката - Конгресът на САЩ ги мачка и плюе, а кремълското джудже обяснява на крепостните си селяни, че вали дъжд, та дъга да търсят... Само гърч за матрьошките:)

19

Анонимен

преди 6 години

Хаха...изгонването на 300човека джуджето нарича санкции.Евалла. Голяяма школа е кгб.Едно нищо го изкарват като невероятния успех.Наложи други санкции, бе...нали сте мн велики.

18

Анонимен

преди 6 години

Можеш ама неможеш джудже хахах

17

Анонимен

преди 6 години

А очите му, пълни с доброта и обич... А можеше да им изпрати малко атакисчета и патриотчета да дращят врели некипели по форумите им.

16

Няма смисъл...

преди 6 години

Министърът на икономиката на Германия - Циприс направи остро изказване, по отношение на санкциите наложени от Конгреса на САЩ, които са в нарушение на Международното право. 83% от германците не одобряват санкциите на САЩ, както и редица европейски дипломати.Не може да се санкционират държави, които имат общи икономически проекти с Русия.Очаква се реакция от Франция.Европа очаквано реагира негативно спрямо САЩ.Ситуацията не е толкова розова, колкото САЩ се опитват да я представят.

15

Анонимен

преди 6 години

...но, няма да има какво да ядем.

14

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Най - се накефих на румънците... - как отпратиха аероплана на Рогозин и оня изпадна в дива ярост и ги нарече гадове... - това трябва да се приеме като правило... - хора със санкции трябва да бъдат игнорирани и наказвани по всякакъв възможен начин - и империята на злото ще клекне...

13

Лудост

преди 6 години

Света е полудял,страната САЩ която потопи света в кръв,агресии,тероризъм,преврати се осмелява да налага санкции?!и даже има човешки същества който ги подкрепят!

12

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Тръмп изкара Путин извън контрол... - виждате как си е прехапал езика, а тоя пръст, с който сочи ще си го навре в ...

11

Анонимен

преди 6 години

До 15 АнонименНе си в час и си още зелен детиняк ...

10

Анонимен

преди 6 години

До 14 Анонименсъмнявам се Путин да трепери, това да не е нашия Боце.

9

Анонимен

преди 6 години

До 11 За добро еПредставяш ли си Ким да беше президент на Русия, какво щеше да стане ?

8

Лошо

преди 6 години

Тръмп е заложник на конгреса,ако не подпише ще му искат оставката,там се крие злото за целия свят в конгреса на сащ.