126

Shopp

преди 6 години

Да, значи Ермолов изобщо няма вина.Видял какво правят англичаните и испанците и решил да не остане по-назад. Иначе е бил добро момче... Вие сте жалки идьоти. *** ще омре, колкото и да виете.

125

Анонимен

преди 6 години

Това е неправилно решение и путин нямаше право да го взима!

124

еврокафеджия

преди 6 години

Обожавам такива новини сутрин да чета с кафето, става ми приятнои добивам настроение .

123

Анонимен

преди 6 години

До 190 АнонименОт рано днес си се дрогирал ! А , до вечерта има много време още , кой знае колко още дози ще удариш може и да се "възнесеш".

122

Нико

преди 6 години

ПРАВИЛНО ЩАТИТЕ ИЗГОНИХА ПО НОВА ГОДИНА РУСКИ ДИПЛОМАТИ СЕГА Е РЕД НА РУСИЯ КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО

121

майорски

преди 6 години

Добре ги изгонил !700 човека дипломати като се сметнат и семействата им ...стават поне 2000 човека .....не е ли млако прекалено ! то си е направо американска инвазия ..... да вървят и да си оправят бакиите в Америка и Г.е.й.о..ропа ... ... и да експортират Демоктация и американизъм в страни от източна Европа ...в Русия нямат работа

120

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Плешивото джудже-генералисимус показва на пияната фуражка посоката на главния удар.а фуражката определено се опитва да фокусира по направлението.

119

Анонимен

преди 6 години

Тоя Лилипутин докато не затрие Русия няма да мирася.

118

Анонимен

преди 6 години

Последвала,въздишка на облекчение от страна на дипломатите!

117

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

116

178

преди 6 години

скоро в ставропол имаше протести на рускоезични по повод на изнасилен казак от дегестанец

115

Анонимен

преди 6 години

До KOНСТАНТИНОВРуските *** дори в Молдова не ги искат!

114

Анонимен

преди 6 години

Плешивото джудже-генералисимус показва на пияната фуражка посоката на главния удар.

113

Попа

преди 6 години

Мачкай Кобра

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 180Русия отдавна се е превърнала в халифат Путинистан. 100 милиона индианци казваш. И къде го прочете умнико?

111

Анонимен

преди 6 години

До 164:Ермолов, казваш?А, ти да си чел за убитите над 100 милиона индианци в Америките?А, жертвите на английските, френските и испанските колониалисти по цял свят? Апартейдът на Датската империя?Западът и лакеите като теб, сте лесни за описване. Двоен стандарт и двуличие.Между другото, в Афганистан руснаците се намесват в гражданска война, не нападат суверенна държава.Американците тогава подкрепят ислямстките екстремисти и ги докарват на власт. От светска държава правят халифат.

110

Малко е...

преди 6 години

Русия и Европа много търпяха САЩ. Малко е на фона на жертвите в Сърбия, Украйна, Грузия - и то по време на Олимпиада, Япония, Ю. Америка, Корея, Виетнам и още, и още. Единствената държава осмелила се да убива цивилно население с атомна бомба - САЩ.Никога държава употребила атомно оръжие не може да спечели уважението на интелектуалците - нищо не може да оправдае подобно дествие, и то не един път, а два пъти. Военни бази във 152 държави. Малко е...

109

САЩ през 2027 год.

преди 6 години

Бившият copocoиден тpoл се прибра в 23:30 след свършването третата му поредна смяна в Макдоналдс. Бързо свали перуката от къдравата коса и изми черния грим - той трябваше да се гримира като афроамериканец защото черните биеха и е*аха всеки бял в гетото. Налагаше се да работи на три места за да може да си плати наема в квартала и застраховката на колата защото полицаите го хванаха напушен. С треперещи пръсти набра турското издание Днес.тур и започна да се хвали по форума как го уважават в Америка

108

****

преди 6 години

До-175 анонимен:А белите хора в краварника,като Обама ли изглеждат ????

107

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин!