67

драги форумци

преди 6 години

За почти 30 год. преход и 80% мизерстващо население, ми се обиждате като казвам, че няма държава. Е, ако това е държава, блажени живеещите в нея.

66

До 104

преди 6 години

До Ястреб ОсманлиятаЗащо да те подсещам?Има учебници, музеи, археологически обекти, научни трудове не само от наши автори.Постарай се сам.

65

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб ОсманлиятаПишеш глупости.Късмет сте имали, че дойдохте на Балканите, да се понаучите на нещо.Късмет имате и сега, че покрай нас е възможно да се закачите за цивилизования свят.Всичко друго са фантазии на ваши идеолози, които се стараят по някакъв начин да ви създадат самочувствие.

64

Уф!

преди 6 години

Стига писахте глупости и гадости бе, хаховци!Същността на проблема се състои в това, че някои раждат, без да мислят дали могат и дали ИСКАТ да отглеждат дете. Държавата може да го вземе под крилото си, слава Богу, но създателите му не бива да бъдат оставяни да мързелуват на спокойствие. Детето ще иде в социален дом, но щом родителите му са физически здрави, ще работят принудително, за да плащат издръжката му там!

63

Циник до Мършояда

преди 6 години

Абе иб рик миризлив - за вас башибозуците цивилизацията свършва - клекнали върху очилата на тоалетното клекало с бутилка от кока кола пълна с вода...бъркайки в на срания ви миризлив гъ з с пръсти!Де йба и манга ла ти вонлив!Целия свят ще си отдъхне , ако цялата алахогъзна сюрия се пресели при алаха ви гну сашки!3 коментар

62

снайпера

преди 6 години

Яcтpeбa Ocмaнлиятa, не съм го виждал тука скоро...Opгинслният де!!?

61

Анонимен

преди 6 години

Кой и къде в България ще осигури добър живот за това момченце? Ако го върнат на майката - ужас! Тук се грижат само за бездомните кучета. Иначе, раждаемостта се поощрява. С оглушителни обещания и грумки въздишки. Времето е наше! А децата?

60

MaйMyнaтa

преди 6 години

Споко бе ***, приоритет номер 1 - ми е Яcтpeбo...Ocмaнлиятa де!!

59

до 84

преди 6 години

Я кажи кой е виновен че сънародничките ти се перат отзад и после ви лъжат че са честни

58

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Това е евроатлантическа България:ГЕНОЦИД за българите и рай за ц,иганите !Представям си, ако тази жена беше ромка колко пари щеше да получава от държавата, НПО-тата и по европейски програми ..Щом е етническа българка обаче - кучета я яли !

57

До 70,75

преди 6 години

3лaтko, ХУБАВО Е ЧЕ няма да оставиш поколение което с пркажения си ген да мръси земята БЪЛГАРСКА!!!!!!!

56

до 75

преди 6 години

Като те е събирала с лъжичка от пода на тираджийската тоалетна в Първомай.....*** не е внимавала....имало е и фе ка лии!

55

До 70

преди 6 години

Ти не си нито българин,още по-малко патриот.Ти си от друг етнос,мразещ българите.Затова заминавай където ти видят очите и ни отърви от присъствието си.

54

Анонимен

преди 6 години

Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече.Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност...Мразя ви и не го крия.СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ.

53

притеснен

преди 6 години

До БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТще вземеш да се дехидратираш от много плюене

52

Анонимен

преди 6 години

Тази жена очевидно не е в добро психическо състояние.Как така ще си оставиш 4-месечното бебе в тия горещини и после ще се разкайваш.Да и го вземат докато се стабилизира и да го дадат временно в приемно семейство,а на нея да и предложат работа и после да и го върнат ако може да го гледа.

51

Неа

преди 6 години

А така . Стягай куфарите . И на нас не ни трябват предатели

50

БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ

преди 6 години

Искам да си върна личната карта на президента.Отричам се от тази мрсна нация,отричам се от името "българин".Срам ме е, че съм такъв.Плюя на полуробската ви история,плюя на героите ви,плюя на знамето и герба ви.Вие сте превъплъщение на всичко долно и мрсно в човека.

49

Неа до 61

преди 6 години

Не невиждам . А ти защо се подпали толкова каче ли се отнася за теб ? Да не криеш произхода си ?

48

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаНяма българин, дето не го е срам, че е българин.Ние сме най-комплексираната нация на света.