14

Отец Онуфрий:

преди 6 години

Айде бе ..... ама верно ли, или да си говорим на "три очи" ...... Ти че ме гледаш втренчено с две, а я че мижим с едното оти ме лажеш .....!

13

Анонимен

преди 6 години

Добре говори, но дали някой му вярва.

12

Анонимен

преди 6 години

Радев, оттрепко, в мутренските години мутрите се трепеха помежду си, а сега се колят хора в центъра на София напълно невинни.

11

Анонимен

преди 6 години

Време е за бунт! Тия ни се подиграват най-долн о и нагло с всеки изминал ден.Мръссни крадливи герберасти! Всичките сте за панделата, а Тиквата на бесилото пред парламента публично.

10

Валентин Радев

преди 6 години

Совите не са това, което са.

9

Gaskoing

преди 6 години

Цяла мистерия е как със всяко идващо на власт правителство управляващите са все по корумпирани, и като говорят глупости мислим, че са некомпетентни а всичко е нарочно и с цел.

8

Анонимен

преди 6 години

Жив диспансер е това правителство. Аз нямам време 15 мин телевизия да гледам за да осигуря нормален живот на семейството си, нашия гледал Анимал Планет. Държавта гори, *** не признават вече никой и нищо, убиха детето за една цигара, политиците скрити зад имунитети и врати и вратички окрадаха каквото можаха, сега започнатаха да изнудват нормалния бизнес за глоби и суджуци...той Анимал Планет гледал.....

7

тошко

преди 6 години

Мислех и се надявах, че няма да има по *** и некомпетентен вътрешен министър от Бъчварова и по *** главен секретар от Костов, но уви вече имам други двама фаворити. Баси и ***, да до кога бре.

6

Анонимен

преди 6 години

Той отчете, че от началото на годината са станали 79 убийства, а в пика си през 90-те години, са били 491.Муахахаахха... Радев, каввал я кажи за колко години са били тези 491 убийства? 90-те са 10 години за справка.

5

Анонимен

преди 6 години

Историята обаче се пише от победителите, а мутрите победиха.

4

МВР шефа

преди 6 години

Мутренските времена са история. Това в момента са просто битови скандали за паркомясто с пистолети и бронежилетки, битови скандали за такса вход в заведението с мачете и електрошокове и битов скандал защото някой е изгорял в соларуима на един бизнесмен. Телевизията е виновна, че ви внушава, че тези едри момчета с ниски чела и бухалки били мутри. Нищо подобно.

3

Анонимен

преди 6 години

Сега е дори по-лошо от най-тъмните времена. Държавата е гноясала в ръцете на тези комунистически ***. Докато не се изреже тумора на комунизма ще става все по-лошо. А тоя болшевишки милиоценер ни залива с червена помия!

2

Анонимен

преди 6 години

Щом казва той, значи е истина. Нищо, че в действителност ние виждаме друго.

1

Анонимен

преди 6 години

Радев, ти си за разстрел!