43

военен.

преди 6 години

така е ,американска идва техника, а БГ офицерите нямаме достъп до складовете и това което вкарват в България

42

Анонимен

преди 6 години

До Искаме мир! без НАТО няма мир ве шапшал червен

41

Калеко Алеко

преди 6 години

От 29.03.2004г., България официално е член на НАТО, а от 01.01.2007г. е член на ЕС. Казвам го за да го чуят едни "българи", които въпреки че живеят в България, още не са го разбрали ! Така че ако ще се обиждаме на родоотстъпници и небългари, веднага се сещам едни такива, които не знаят какво е записано в Конституцията на държавата им, и си мислят че България е някаква си 16-та республика на Матушката им русь .... !!!

40

123

преди 6 години

НАТО = МИР ! Путин = Мизерия !

39

20 атомни бомби

преди 6 години

Честито! САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. За да ни защитават! От кого?

38

Анонимен

преди 6 години

и 10 пъти да си повториш измислиците, хората знаят, БЕЗ РУСИЯ НЯМАШЕ ДА ГОВОРИМ И ПИШЕМ НА БЪЛГАРСКИ , щяха да ни дават по турската телевизия като бунтовниците от ***, а следв.новина за бунтовниците от кюрдистан , това е простата истина ! А АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ, ние сме просто една от многото страни ИМАЩИ НУЖДА ОТ ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ !!!

37

Искаме мир!

преди 6 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

36

Пунки Мунки

преди 6 години

Абе каква тази крепост натъпкана с оръжие в полигон Ново Село и защо не се допускат Български военни???

35

реконтраадмирал

преди 6 години

Отворени врати: Наши и US-бойци показаха оръжие, което убив. Убива невинни деца, убива невинни майки, убива невинни бащи, убива невинни баби, убива невинни дядовци.

34

модерацяита

преди 6 години

триете факти и оставяте откровени лъжи в коментарите, много тъжно.Русофилчета, колкото и минуси да нацъкате, фактите са факти и историята се помни. Руската флота и авиация сриват Варна на 14.10.1915г. Т.нар братушки нападат без да има никаква причина, без да е имало нападение или заплаха от наша страна. Като пълни мишоци.

33

Анонимен

преди 6 години

*** БайАз съм със прашка и чекам в бойното поле.

32

Анонимен

преди 6 години

Само АЕЦ Козлодуй ни спасява за сега.Хлопнат ли му кепенците след 2 години и като демонтират реакторите за да не стане някой сакатлък и ще започнат провокациите от наша територия към Крим.Типична колония сме-ще ни превърнат в поле за бойни действия.

31

бахахах

преди 6 години

цъкайте минуси на факти, малки ***-празняри

30

Мосю Густав

преди 6 години

Да заменят българските паспорти с "колониални" и да се свършва...

29

ще го нагласят

преди 6 години

До РЕФЕРЕНДУМАма ти имаш вяра в 'измий си ръцете" наречено за кратко референдум. Айде стига, сваляй розовите очила.. БГ е без суверенитет, откакто загуби студената война, а от 2008а както изглежда е със статут на колония. Ако още някой го не е разбрал - възжето, или Терминал 2.

28

promo

преди 6 години

ПОЛИТИ!ЧЕСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ СА ТУК ,очаквайте само хубави неща: бежанци/войни/БОЙКО4/финансови.кризи/нови амер.централи/затваряне на АЕЦ !

27

Анонимен

преди 6 години

няма пак пич , американците са ни трепали и пак са затова тука, БГ Е ПРОСТО ТЕРИТОРИЯ ОТ КОЯТО ЮЕ СЕ ВОЮВА. питай дали някой в БГ дали иска американски войници тук

26

РЕФЕРЕНДУМ

преди 6 години

Референдум за или против членството в НАТО стига американско робство насадено ни от българските корумпирани политици!БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА СВЕТОВЕН ПОЗОР!

25

я пак ?

преди 6 години

До promoТъй ли ? А кой срина Варна ? Американски флот ли стреля от морето ? А кой окупира България 44та година ?

24

славянин

преди 6 години

Тези тримката на снимката ми приличат повече на участници от г.йпарад, отколкото на войници!