34

Анонимен

преди 6 години

какво значение има дали си в 8 или в 10 клас.....та те са си неграмотни още от 1-2 клас...ако въобще посещават училище....

33

Анонимен

преди 6 години

А споко. То шведите и за 10 клас дипломи ще си купят. Да не говорим, че много си карат и без книжки.

32

Добре е !

преди 6 години

Обаче, задължават учителите и директорите да пускат неграмотниците в следващ клас на Външното оценяване в седми клас и двойка да имаш продължаваш. Образователната система в България гарантира, че можеш да станеш и професор без да си грамотен :(И въпросче, тия без книжките, кога ще им конфискувате бричките ?!

31

А за гласуване кога?

преди 6 години

А за изборно право кога ще вдигнете ценза?!А?!Да го решим този проблем вече,а?Значи,какво излиза-като мучи неразбрано и не знае една буква от азбуката-може да избира от стотиците имена в листите(да не кажа хиляди),а не може да вземе книжка?Просто и елегантно решение,И КРАЙ С КЕБАПЧЕТАТА и влизането на салиевци и алиевци в парламента(и др.)

30

ri

преди 6 години

а след това за да вземеш книжка оксфорд

29

Анонимен

преди 6 години

То няма контрол, вие закони измисляте? Кой ще контролира дали се спазват законите? От 3 месеца пред пешеходната пътека пред блока е паркирана една бричка и на мърда. Полицаите си минават оттам и нищо не предприемат. Чакат инцидент да стане, че да се задействат.

28

Анонимен

преди 6 години

Че те половината бакшиши нямат и 8'ми клас завършен ама всички са си купили книжките.

27

Анчо Шукри

преди 6 години

Ами онази българка, за която вчера писахте, че била спряла насред околовръстното на София, да си прави клипчета за прическата, тя сигурно и висше има, но акъла и е като 3 годишно дете. Така че по- полека с квалификациите. А като гледам какви бакалаври и магистри излизат от българските университети... неграмотни, глупави, посредствени. Колкото и да вдигат ценза, простото си е просто, ако ще и тапия за професор да домъкне отнякъде.

26

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера, защо в България при толкова мерки, то дипломи, медицинско....е такава разруха и пародия. В Германия не искат медицинско, за диплома незнам.

25

77777

преди 6 години

Май чрез дискриминация по образователно ниво, ГЕРБ искат да накарат повече деца да завършват 10 клас, щото иначе нямало да има книжка. Май единственият реален резултат ще е повече шофьори без книжки по пътищата.

24

7+

преди 6 години

И какво от това, а за изборите ценз, кога?

23

Анонимен

преди 6 години

До 7А освен това с чии пари плащат?

22

Анонимен

преди 6 години

Логично е, който има шофьорска книжка, след като се приеме този закон, да му се признае и 10-токласно образование. Тъй, де. Тъпотията да е пълна.

21

Ама от ветрен

преди 6 години

Туй жив дисхриминаций.

20

Така е

преди 6 години

До Знам 11 То и цигарите трябваше да гаснат , ама пожарите от не загасена цигара не гаснат.

19

Питам

преди 6 години

А фалшивите дипломи за 10-ти клас как ще спрем?

18

арести за убииците

преди 6 години

МВР да докладва какви милиарди са ограбени от народа и похарчени за тази нагло вредна незаконна техника.И КОлко стотици милиона рушвети са взели терористие около цветанов и борисов

17

Малкия Скромен Иван

преди 6 години

ааааа значи можело. я я четири тона суджук как им възбудиха синапсите на тея в парламента

16

Анонимен

преди 6 години

Ако може да гласуват подобен закони и за изборите.

15

Додо

преди 6 години

Тези *** първо да зарочнат да прилагат съществуващите закони, вместо да завишават изискванията и да пишат поправки! Що за скудоумие е да пишеш подобрения на нещо, което така или иначе на работи?! Да се свалят неграмотниците без основно образование и онези без книжки от автомобилите и тогава да мислят за завишаване на ценза. Останалото е имитация на дейност, колкото да си оправдаят заплатите.