44

Анонимен

преди 6 години

Де да бяха живи сега Гоце Делчев,Тодор Александров и Иван Михайлов щях да ги видя тея ренегати как щяха да се кълнат в българското.

43

До 63

преди 6 години

Братя, бтатя, но първи ни забиват нож в гърба. Не ги ли виждаш от сега вече имат претенции за някакво измислено малцинство. Познавам ги добре. Бедна ти е фантазията какво ще настане после. Има една българска поговорка. "Ти му даваш пръст той ти захапва ръката до лакът"Е, това са македонците. Само стой та гледай.

42

morelini

преди 6 години

Каквото и да става македонците са ни братя по кръв и не трябва да се дават ни на албанци ни на сърби...Макар че се запъват те трябва да са близко до нас...МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО В бЪЛГАРИЯ...ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА...

41

Анонимен

преди 6 години

Това, че си македонка явно не ти пречи, да ди зле психически. Ходи на доктор. И си пий хапчетата редовно.И другите макета ли не са в ред с главите като тебе?

40

македонка

преди 6 години

К.М.Т.Хубаво че си чел Библията . Там прочете ли кои са избраните и посланията на апостол Павел до македонците . Те ще пребъдат . Ако намериш нещо за българите -свирни .АЗ СЪМ МАКЕДОНКА

39

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова сме се захванали с БЮРМ,тя е бита карта и след 20 години няма да ги има изобщо, ще бъдат част от албанската държава.

38

К.М.Т.

преди 6 години

Не трябва да правим реверанс на македонците, докато не се отрекат от измислиците си. Ще направя една асоциация, макар да не мога да претендирам, че тя ще бъде напълно адекватна: В Библията пише, че в последните времена брат ще настане против брата си и това ще доведе до голяма скръб. Та, мисля, че това пророчество се изпълнява буквално пред очите ни. България-Македония; Русия-Украйна; Пакистан-Индия; Палестина-Израел и пр. Светските договори биха помогнали политически, но не и духовно.

37

ДС

преди 6 години

Аз съм на КОН.

36

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм тракиец, а жената е мизийка! Хаха,болни мозъци!

35

ДС

преди 6 години

БОЖКЕЕЕ. САЩ и Германия ни спряха за Южен поток и сега губим по 4 милиарда на година от транзит. Но нищо поне плащаме по 2 милиарда на американските ТЕЦ-ве на година. Сега кой знае на какво се нахендряме с този договор.

34

Анонимен

преди 6 години

Пропагандата няма да спре, просто на тези им трябва този договор за да влезнат в ЕС и НАТО.Борисов много добре го знае, но от улица Козяк са му казали да подписва. Територията на географска област Вардарска Македония е важна за Сащ и целта е да се отскубне от руско влияние,като същевременно "античните" се подменят с албанци.

33

Анонимен

преди 6 години

На всички македонци да им е ясно! Ако трябва да си го напишат по 1000 пъти, за да го запомнят. НИКОГА няма да се откажем от историята си. Защото това е ИСТИНАТА. И е доказана от хиляди документи, които се съхраняват в архивите на България, Турция, дори в Лондон и Сащ. На когото не му харесва да си заминава за БРЮМ. И да изучава измишльотините, писани в техните учебници.

32

македонка

преди 6 години

Договора е двустранен . Както Македония се задължава да зачита българското малцинство там, така и България сега се задължава да признае македонското малцинство в България -нещо което тя отричаше досега . Щастлива съм че вече спокойно ще бъда призната -АЗ СЪМ МАКЕДОНКА

31

Анонимен

преди 6 години

44 македонката, ако вървиш против интересите на България си ходи в Македония. Ако щеш занзибарка се определяй, не пречиш.

30

Анонимен

преди 6 години

Ето ви, българи македонката си го каза прекрасно - никаква помия по България няма да спре! Тя още от сега хули предците си пък какво остава какъв вой ще настане след подписването.

29

А бе

преди 6 години

До македонкаВей го моме,вей го!Такова животно(македонец) нема.А след 20 г няма и да има правещи се на такива...

28

morelini

преди 6 години

До 44...лошото е че и ти не знаеш каква си....Тук пишем на Български ти с твоят Македонски шрифт къде се месиш.....

27

morelini

преди 6 години

На мнение съм проф.Божидар Димитров да им подготви учебниците по история в Македония...за да са сигурни че няма да има разминавания.Би било добре да го публикуват документа ама ха де...

26

македонка

преди 6 години

"Подписваме с Македония, но... Стоп на антибългарската пропаганда!"А, стоп на антимакедонската пропаганда ще има ли ?Всеки като Божидар Димитров който си позволи да казва че няма македонци, а били българи ще може да бъде съден . Всеки който си позволи да каже че Македония трябва българите да я вземат ще се тълкува като диверсия . Всеки който си позволи да не признае македонското малцинство в България ще може да бъде съден . Всеки човек има право на свободно самоопределение - АЗ СЪМ МАКЕДОНКА

25

Далновиден

преди 6 години

На следващия ден след подписването антибългарската пропаганда,временно затихнала сега,ще се отпуши с нова сила!Ама вече няма да имаме средство за натиск!Тиквоний е пълна нула в международната политика и пак яко ще ни накисне.Ама нали си го харесваме...