9

Анонимен

преди 6 години

Правете разлика между случайно попаднали тук хора, на които им е харесало и които искат да попият от културата ни т.е. не са тук за да налагат своето и другите, които ги спонсорират да идват или да изкупуват земята ни. Какво лошо има в това някой да дойде, да му хареса и да остане, научавайки езика ни и живеейки като българин? Лошо е когато дойде и започне да претендира за някакви права, свободи и ценности, които ние ги нямаме...

8

Анонимен

преди 6 години

До ЮдаТе тези чужденци,които купуват къщи за живеене,не са изкупвачите на земята.

7

Di

преди 6 години

До i За съжаление е точно така

6

!

преди 6 години

До АнонименПроблема не е при тях, а при нас ! Не е луд тоя дето яде банцата !

5

Юда

преди 6 години

Разпродавайте земята си на всякакви,а вас да ви ползват за прислуга и секс роби по света.Окрадохте народа с Виденов сега го държите на синджир със Вълери/Борисов а разни шушляци да изкупуват земята ни...

4

Анонимен

преди 6 години

До iИ какво от това?Щом си живеят добре,мирно,тихо и се разбират със селяните,какъв ти е проблема?

3

Анонимен

преди 6 години

"Дори когато тук имаше сняг в продължение на седмици и нямахме ток, отново беше прекрасно. Имахме си достатъчно храна и ракия и всичко беше наред", допълни и Лий.+++а така :) Наздравичка и всичко най хубаво ви желая в България.

2

А ТАКА

преди 6 години

Да бе със зеленчуци от двора се издържали.Да не са по специални тия плод зеленчуци.Или пак искате да изкарате народа мързелив и да си седи да работи за 300 е на месец?Тия посрещат туристи и им дават стаи и разходки в природата.Повечето идват заграждат и толкова или идват и си харчат пенсийките тук.Минималната пенсия на белите хора е 1300Е а на белите роми квито сме ние е 100Е -13 пъти по малко хора сме от тях.Добре ,че си избиваме комплексите на черните роми ,но те са май вече по добре от нас..

1

i

преди 6 години

Тия дето идват за обезпечени финансово от своята държава да си правят кефа в нашите красоти......ние пък им мием кенефите !