103

Шизо

преди 6 години

Да презираш и осъждаш собствените си сънародници от Източна Германия и да се прехласваш до самозабрава по непознати пришълци от Азия и Африка - това е налудно!

102

Анонимен

преди 6 години

Германия караше другите страни да приемат бежанци. Бежанците от другите страни тръгваха към Германия.

101

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува, че Германия ще стане ислямистка *** до няколко години. Даже си го заслужават. Интересува ме, че Германия кара и другите да приемат бежанци и да се прецакват, като тях. Ето това вече е мой проблем.

100

Ганьо

преди 6 години

До АнонименПрепочели са Турция защото изчислили турците били готови да работят с 6 цента по малко на час отколкото португалците, просто бизнес.-----------------кви центове ти се въртят в главата? Време е да смениш дилъра.

99

юбералес

преди 6 години

Търговския излишък на Германия е по 250 млрд. евро/годишно. През 2015 и 2016г. излишъкът е рекорден за немската история. Безработицата е убрана до 4% - критично ниско ниво. Страните -членки на ЕС вдигат разходите за отбрана от 1.2% на 2% от БВП. Това означава 120 млрд. за оръжие. Кой може да произведе добро оръжие в ЕС - Германия. Когато имаш индустрия и пазари, но нямаш хора - какво правиш? Внасяш си ги. Няколкото ощипани женски *** в Кьолн не може да са ''прът в колелото'' на машината.

98

extremist

преди 6 години

Защо Германия отвори границите си през 2015 г. за бежанците? - ИМА ЕДНА ЛЕКА ГРЕШКА В ЗАГЛАВИЕТО : "Защо Германия отвори границите НА ЕС за КОЙТО ДОЙДЕ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ ?"И ДА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАМЕ СЪЩО ОТ: "Защо ИЗОБЩО СЕ ПОЗВОЛЯВАТ ИНВЕСТИЦИИ НА САУДИТСКА АРАБИЯ И ТЯМ ПОДОБНИ В НАПРЕДНАЛИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА ?" В МОМЕНТА В КОИТО САУДИТЕЦ ВЛЕЗЕ ПОЧВА ДА СТОИ ДЖАМИЯ (КОРАНА ЗАДЪЛЖАВА ВСЕКИ ВЯРВАЩ ДА ГО ПРАВИ ДОКОЛКОТО ПОМНЯ)

97

байхейс

преди 6 години

До Славчева сега вземи ти да помислиш малко :- защо юдо-масоните предпочетоха да заселят европа с африкански и пакистански *** а не с украинци например- защо и до ден днещен така наречената демократична Европа с нейния така наречен свободен пазар не отвори пазарите си за стоки от източна европана юдо-масоните не им трябват славяни с морал и мозък - на тях им трябват безмозъчни и безпринципни ***, които лесно да се управляват и да си плащат ипотеките редовно

96

ЗАЩОООО?

преди 6 години

A Sega zashto iska da gi razselva po celia ES?!? Podlo e da si gostopriemen, s 4ujda pita da goshtavash mangulite deto naprie.

95

Славчев

преди 6 години

До Трак до Славчев.Симпатяга,скаран си с мисленето,но имаш самочувствие.Трябва по подробно да ти се обяснява.Проблемите на тези дето имат демографски проблеми не са проблеми на Меркел. 90% от украинците са готови да станат граждани на Германия. Какво се правиш на умник. Заради високия стандарт на живот специализирани кадри от цяла Европа ще отидат да работят там. Ей така ще ги решат, но явно не това е целта. Чети, мисли и след това се прави на чукча.

94

байхейс

преди 6 години

юдо-масонската мафия тръбеше от доста години как на Европа и трябвали имигранти, които обаче Европа не искала така нареченета имигрантска вълна е добре организирана и предварително планирана операция на юдо-масосинте. Корабчетата на Сорос и в момента превозват 30 000 *** на месец от Африка до Италия

93

Анонимен

преди 6 години

До Жоро паветоКво ми ги хвалиш.Извратеняци.До границата ходели с храна и топли дрехи.И все на ебливи жребци налитат да ги приютяват и успокояват.Просто са загорели за мощен арабски секс.Ама от куртоазия да кажат-ние ги приютяваме.Как па не се сетиха да приютяват момичета само кафяви секс машини?Не ти ли е правило впечатление.Винаги са си били такива.Лицемерни извратеняци.

92

байхейс

преди 6 години

демографското състояние на Германия е катастрофално !Поробените от евреите-лихвари немци не се размножават, 1/3 от немците са над 60 години !с присъщия си цинизъм юдо-масонската мафия реши да си внесе нови роби - ето за това Германия "отвори" границите си

91

Славчев

преди 6 години

Обясни ти се, че мултикултурно общество събрано на едно място не може да има. Всяка култура се стреми да доминира и всичко накрая ще свърши трагично. Господ е определил за различните култури, национални държави. Унищожението на националната държава е утопия и дори при колониално зависимата Европа удря на камък. За останалия свят не е нужно да говорим. Само с лозунги и мисловни *** не става? Бъди по взискателен към себе си.

90

Факт

преди 6 години

Германия пусна "бежанците"(фалшиви) защото и бе ЗАПОВЯДАНО*!После пропагандата си свърши работата...Обаче последствията са ако не непреодолими,то трудно поправими!*Кой заповядва и кои са Господарите е добре известно-Вашингтон и Тел Авив.

89

Анонимен

преди 6 години

До Симеон:ЗАЩОТО ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТДА СИМУЛИРАТ"ДОБРА"ФУНКЦИЯ!НО НАЛИ"НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ"СКОРО БИВАТ РАЗКРИТИ В МАНИПУЛАЦИЯ НА ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕОСТАВАТ"БЕЗОБИДНИТЕ"/удобните/ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ,КОИТО СА ДОРИ ЗАПЛАЩАНИ/назначени за това/ДА"ИЗВЪРТАТ"РЕАЛНОСТТА,КАТО СИ СЛУЖАТ С ЛЪЖИ,ОБИДИ,ЦИНИЗМИ/често нецензурирани/И СЪЗДАВАТ АТМОСФЕРА НА ОМРАЗА И КОНФЛИКТ,КОЕТО Е ЦЕЛТА ИМ!ЗА ЩАСТИЕ ТЕЗИ ЧОВЕЦИ СА ПРИМИТИВНИ,НИСКООБРАЗОВАНИ И "УСПЕХЪТ" ИМ Е НУЛА,ДОРИ МИНУСОБРАТЕН ЕФЕКТ! ТОВА Е БГ!!!

88

Трак до Славчев

преди 6 години

И как страни с по големи демографски проблеми ще рашат същите на германците.Или ти си , като Чукча-писател , а не мислител.

87

дон

преди 6 години

До Анонимен 88 Копай си картофите,гледай си мисирките и недей дава акъл

86

До коментиращите

преди 6 години

Поне прочетете една книга на Ман и после може би ще разберете какви са германците.

85

Славчев

преди 6 години

Бежанците- мигранти-окупатори могат да обогатят Европа с кражби,убийства, изнасилвания и източване социалния ресурс на Европейските държави.Безпричинната радост е проблем на психиатрите. Продължавай да се радваш.1.Милиони европейци се нуждаят от помощ,но Меркел избра ордите.Въпросът е защо?Украинците мизерстват,българите са най бедни в ЕС, да не изброявам всички нуждаещи се граждани от само от европейскитедържави. Те са готов материал за решаване на демографските проблеми на Германия.

84

Симеон

преди 6 години

Защо не ми допускате коментара и ме будалкате с грешен код. Пишете какъв е проблема и никога повече няма да ви безпокоя.