28

Анонимен

преди 6 години

Ей,хора,с трамбоване по улиците няма да стане.Протести пред министерския съвет,заради безнаказаността и анархията на това малцинство за което са виновни поолитиците.Ако не се вземат спешни мерки ще става и по-лошо.С лозунги и Българи юнаци нищо няма да постигнете.

27

До 34

преди 6 години

Ако ми се наложи, ще отида, без да ми мигне окото. Досега не съм изпитал такава потребност. Идаш ли с мен в такъв случай?

26

Анонимен

преди 6 години

С мирни протести срещу насилници и варвари никой не е успял.

25

Радомирска република

преди 6 години

Вдигнете се на бунт срещу властта!

24

интеграция на ромите

преди 6 години

Има проекти със заплащане от ЕС за интеграция на ромите. Има и проекти от същия съюз за преброяване на комарите.Но реално за Българите има само ЗАБРАНИ и БЕДНОТИЯ.Даи на простия власт и ще останеш беден!!!!Кой и кои ни управляват е въпросът!!!!

23

Циник

преди 6 години

За неразбралите - БХК не е никакъв комитет! Това, че шепата хиени са се нарекли сами така - нищо не означава! Шайка опортюнистични тарикати намерили "лесното" - да им плащат за гаврата с всичко , което ни прави българи - за юда-сребърници! Дотам я докарахме...както и цяла западна Европа - да слугуваме , и да не смеем , да гъкнем, когато убиват децата, братята..приятелите ни!

22

ББ

преди 6 години

Превърнаха ни в заложници в собствената ни държава!Вървим по улиците и се страхуваме,като гърмяни зайци сме!Ами ако някой РОМ вземе,че ми поиска цигара,а пък аз не пуша!!!Аз ли ще съм на ред?От петчленното ми семейство,четирима сме били жертва на РОМСКАТА престъпност!Статистика,вече сме само една статистика!

21

До 28

преди 6 години

Какво има за разбиране? Българите са подложени на унищожение и безкраен тормоз! Заминавай в ромската махала и докато не им го обясниш правилно не излизай.

20

бг

преди 6 години

Тее просто са искали да бият и убиват българи .Никакви цигари не са ги интересували .Търсели са беззащитни и сами срещу бандата им.

19

Анонимен

преди 6 години

Боко гмуца суджук с кмета на Симитли в момента.А утре не го чекайте за коментар.Неделята му е почивен ден от време оно.

18

Анонимен

преди 6 години

Разберете го, хора, не бива да се поставяме в сляпото положение да избираме между сблъсък на някаква сериозна основа и постоянните издевателства на ромския етнос. Трябва да се търси разумният компромис и ромите да разберат веднъж завинаги, че имотът и животът на хората имат стойност! Медиите, неправителствените организации, политическата пропаганда на евтини идеи и неумението да се упрявляват здравната, социалната и образователната система - това са нашите истински врагове.

17

Анонимен

преди 6 години

БХК призовава:Българи, бъдете етнически толерантни!Носете в себе си цигари,дори да сте непушачи!

16

Анонимен

преди 6 години

Герберастите нещо се спотайват?! Сигурно плюскат суджуци! Тайно...

15

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "залог на едро"??Докога ще мълчим?Не остана село без пребити пенсионери!Докога безмълвно ще гледаме как пребиват децата ни?В Асеновград пуснаха престъпниците още на другия ден. В Бяла момчето излезе ли от комата? Никой не казва.Стига вече геноцид в собствената ни държава!

14

do 5

преди 6 години

Голяма изцепка си написал :)

13

Циник

преди 6 години

Баш си е за етнически конфликт! Колко още трябва да търпи българина ромски зверщини, и безобразия ( докъде ни докараха - ромски не е истинската дума) Това ужмалцинство нехае за европейски принципи! Принципи - попитайте някой ром - какво значи тази дума! Лицемерните ( за мен откровено вредни) европейски директиви - превръщат народи в заложници на ромските им малцинства.Ромите вече знаят, че нищо не ги заплашва - ни закон, ни полиция, ни политици! Даже е забранено да пишем какво мислим за изродщинитеИМ

12

Анонимен

преди 6 години

На Бареков в сайта пише, че на 11-ти септември ще има общонационален протест????????

11

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще се вдигне цяла България !---Не, българите вече не можем нищо друго да вдигнем освен тост по случай собственото си доброволно самоунищожение. Усилете чалгата до дупка и последния да затвори вратата.

10

Анонимен

преди 6 години

Всеки сам да си направи извода за себе си един залог на едро какво може да означава. Тука няма място за страх, а за разсъдливост.

9

Анонимен

преди 6 години

Борисов май ПАК ще се направи на ни чул ни видял. Но като стане на въпрос за суджуци и кашкавал веднага реагира.Следващият път ПАК си го изберете.