91

Анонимен

преди 6 години

Наистина ние Българите със мисленето си заслужаваме да ни удари земетресение около 7 степен само тогава ще ни се променим мисленето и ще станем нормален български народ без злоба и завист

90

Анонимен

преди 6 години

Вие го убихте - всички вие, които през тези дни поствахте злобни коментари и призовавахте за кръв и линч.Вие го убихте.

89

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаНа никой не му пука какво е било "през соца". Соца си отиде и няма да се върне, преживей го най-после!

88

Анонимен

преди 6 години

Наистина ние Българите със злобното си мислене заслужаваме да ни удари земетресение около 7 степан само тогава ще ни се поправи мисленето и ще станем нормален народ без злоба и завист.

87

до 99

преди 6 години

Трябва да си много *** и лош човек, за да наречеш едно уплашено 16-годишно момче с лабилна психика престъпник! На тази възраст децата вършат *** неща, за да се доказват, но малцина са престъпници- изпечени и подготвени за престъпление.

86

до всички

преди 6 години

в тоя форум сте само *** и чуркосмуци... ши въ иБъ до крак ей

85

OMG_Lucker

преди 6 години

Ужас! Бог да го прости момчето. Направило грешка, КОЯТО НЕ Е БИЛА ФАТАЛНА! Хора сме, грешим! Нямало е умисъл, просто младо момче. Имаше някакви ***, дето го призоваваха тук в коментарите (помня го един г-н Димитров се беше писал) да бил постъпил с чест и да се бил самоубиел. Е, искам да ги питам сега: доволни ли сте г н у с н и създания? Наситихте ли се на зрелища? Що не се гръмнете вие?Искрени съболезнования на родителите, сърцето ми се къса, надявах се да се крие някъде при приятели :(

84

Гешо

преди 6 години

Жалко , още един млад живот.Не го оправдавам но е жалко .

83

Варен Суджук

преди 6 години

До Киро кофражистаТо и законите в Ирак бяха същите ама видя какво стана с БААС и Садам Хюсеин - ние да не сме животни бе защото държавата и Борисов се отнасят с хората точно както Садам тероризираше поданиците си!?

82

Анонимен

преди 6 години

16 годишните дечица едно време ходеха по лагери, за да се научат на работа и да споделят опит и приказка с най-различни техни връстници. Разпасана работа е днес....

81

Justice league

преди 6 години

Всеки ден умират много хора...Защо да ни е жал за един престъпник?Само за него писахте и нито дума за това как са пострадалите.Добре е майка му да разбере,че ако синчето и бе отговорно щеше да се предаде,да се извини на пострадалите и да понесе отговорност.

80

ДОТУК'-

преди 6 години

само "неистини";1.Днес- откриват го кмета, бащата, чичовците.2.Дневник- идентифицира го нач. на полиц.упр.Смолян.3.24 часа- на входа на Дяволсо гърло- трупа СИЛНО РАЗЛОЖЕН.Нека журналистите да отпечатат ИДЕНТИФИКАЦИЯТА от съдебна медицина.Всяко тяло разложено може да "спаси' Кристян, за да не носи отговорност и да живее под друга самоличност НЯКЪДЕ.Ще чакаме ИСТИНАТА.А 5-те потърпевши- обезщетение, пенсии, рехабилитация- родителите са живи, Страсбург- на мястото си.

79

Анонимен

преди 6 години

След съобщение, че близо до изхода на Дяволското гърло се усеща миризма, натам са тръгнали бащата и чичовците. Трупът е силно разложен. Така твърди кмета на Триград пред Блиц. Дали е паднал или се е самоубил, не се знае.

78

Анонимен

преди 6 години

ЗДвП води самоубийства... Боже, Боже...Абе, философ, имаш човек, карал без книжка, блъснал пет човека и избягал от произшествието. Поне три обвинения са ти това.

77

Анонимен

преди 6 години

Потресен, това казвам и аз - няма как да е бил в планината през цялото време и да знае какво става, без да вижда други хора, или само от телефона си да се осведомява.

76

hm

преди 6 години

Жалко за детето, което е наистина още дете и основна вина имат РОДИТЕЛИТЕ !

75

Анонимен

преди 6 години

То затова си имаш родители - да те научат, че няма как да си бягаш от грешките. И да мислиш, преди да действаш. Вярно, всеки бърка, но за доста български родители възпитанието се свежда до "моето гардже е най-хубавото, то е непогрешимо".Това е най-точният коментар тук.

74

Анонимен

преди 6 години

Стига злословия!Само този,който не е бил дете и тези които нямат деца могат да коментират.На никого не пожелавам да е на мястото на родителите!Мир на праха на детето и съболезнования на семейството му!

73

Анонимен

преди 6 години

Всички искат справедливост, ама после се почва..."Абе, верно, помете седем човека, ама е млад е, знаете как е...""Абе, верно, сбил се с някакъв в дискотеката и го осакатаил, ама кой не е правил глупости...""Абе, верно, пребил приятелката си като куче, ама кръвта му кипи, млад е..."Но после, ако се случи на него, пищи до Бога в каква държава живее.

72

Анонимен

преди 6 години

А версия да са го подхлъзнали ?