6

Край

преди 6 години

Фандъкова да разчертава ЦЕЛИЯ град и да се паркира САМО в разчертаното и всеки да си плаща като поп. Който няма пари - трамвай, тролей, автобус, метро, колело, мотопед, тротинетка, пеша. София се напълни със скрап от италианските морги.

5

Анонимен

преди 6 години

С нетърпения чакам да въведете зони, в Люлин, Младост, Надежда... а и във всякакви култови квартали като Факултето и Ботунец, разбира се. :)) Ако успеете да накарате жителите на последните два квартала да пращат СМС и да купуват винетки тогава вече ще ви призная.

4

Край

преди 6 години

Да си паркираш личната кола върху общата улица не е безплатно. Свиквайте. Да имаш дарак на 20г. дизел с махнат катализатор и да го паркираш на тротоара/градинката/площадката е върховна простотия която държавата допусна. Нещата обаче ще влязат в ред.

3

Възмутен

преди 6 години

Зоната се разширява с 4854 места? - това са места, които са за свободно паркиране в момента. Нали зоните се правиха, за да не се влиза в центъра? Сега просто се събират пари от живущите в кварталите. Да кажат колко нови подземни и надземни парко места ще изградят, а не да завземат съществуващи.

2

Веселинов

преди 6 години

Дано тези пари, които ще изкарате от допълнителните зони и часове да не ги дадете за ЛЕКАРСТВА! Мислете предварително - клетвите на някои хора наистина хващат дикиш.

1

zeus

преди 6 години

Всичко е за едните пари