47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55Е нема те такъв ***! Знаеш ли, ако живееше по времето на Клеопатра, можеше и да разказваш такива щуротии, не е имало нито филми, нито документи за да доказват истината! Но сега в 19, 20, 21 век да пишеш такива щуротии.....и това за ким че то ВСИЧКИ ДОКАЗАХА, ЧЕ РАЗСТРЕЛА НА ЧИЧО МУ Е ЧИСТ ФЕЙК и неотдавна го имаше на снимка....всичко това са ПРИКАЗКИ, да се обели една СТАРА ИСТИНА ЗА КОЛОНИАЛИЗМА НА ЗАПАДА, за отвратителното му лице и безчовечността! Позор на такива като теб

46

Пророка Мухасмед

преди 6 години

Поредната девица за чеппа на Сатанаил пристига. Маккейн, сенаторе, мани тия хапчета и химиотерапии, а си приготви една влакова композиция с вазелин и поискай да те погребат с нея щото там където отиваш хем боли, хем гори.

45

Анонимен

преди 6 години

Гадното краварско ястребчче ще се паркира на 2 метра под земята. Отлична новина.

44

Васил Боянов - АЗИС

преди 6 години

Пожелавам нови творчески успехи на сенатор Макейн в пъклото и го поздравявам с авторската си песен "Умриии". Бавно и мъчително, разбира се.

43

убиец

преди 6 години

Този елемент е виновен за десетки преврати и хиляди загинали хора,как да не искаш наказание за такива.

42

снимки на двамцата

преди 6 години

Виетнамците не трябваше да освобождават от затвора Джон Маккейн. Трябваше да изгние там! А не да другарува с Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013).

41

анонимен

преди 6 години

господ много закьсня с наказанието

40

българина

преди 6 години

Значи БОГ все пак е чул молитвите ми, мисля че и родните *** соросогади ги чака същото както и техните деца.

39

ЗАСЛУЖЕНО

преди 6 години

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ , МНОГО ГО ИСКАТ ХОРАТА ..........СТУДЕН !!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

:) 51 . То движението на някогашните крадци на мандри продължава и до днес .

37

Анонимен

преди 6 години

Леко бе, много злобни коментари. Не така другари.

36

Анонимен

преди 6 години

E са ти пък 52 :)Оля се . Никой не е избил толкова хора колкото руската империя в частност (и до ден днешен) . И комунистическите ти приятелчета по принцип в световен мащаб .Е цункай там дупето на кимчо докато раскъсва с артилерийски снаряди чичо си. Все някак трябва да задоволи комунистическите си садистически влечения .

35

Анонимен

преди 6 години

докато още мърда нашите евроатлантици да вземат да му поръчат един бюст паметник, че да го сложат до бюста на Рейгън... Ееех ще стане голям евроатлантически пърформанс.Може да си направим в София улицата на рептилите, да има с кого да плашим децата, като минават от там

34

До 52

преди 6 години

Евреи са. Както и Ленин, Троцки, Зиновиев, Каганович и т.н.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Ха-ха-ха.....че тогава ПЪРВО СЕ ОБЪРНИ към западналите еуропейци!!!!! Всъщност къде пък и аз апелирам към хора които не са ходили на училище и НИЩО НЕ ЗНАЯТ!!! Случайно да ми кажеш КАКВА НАРОДНОСТ СА МАРКС И ЕНГЕЛС!!!!????? Но в едно си прав - природата е неумолима и ВАШЕТО ВРЕМЕ на колониалисти, върли грабители на чужди богатства, мошенници и спекуланти - ВАШЕТО ВРЕМЕ ИЗТИЧА!!!! И това, което не се удаде на СССР, да създаде държава на справедливостта, ще се създаде по-късно!!

32

Анонимен

преди 6 години

Умчо, не можеш да смяташ!Партизанското движение е било преди 73 години!Болни мозъци

31

Анонимен

преди 6 години

:) айде 70 годишните русофили , шумкари от партизанското движение (т.е. горски крадци) . Внимателно с прекаленото радване че годините тежат и ще напълните гащите .

30

Анонимен

преди 6 години

Свободният човешки дух винаги е бил по-силен от комунистическата ви диктатура русофили !И колкото и да се пенявите - природата е неумолима .

29

Анонимен

преди 6 години

:)) и се лее водопад от русофилска злоба ...А некъв червенокож 40 твърди че жгулката била много убава . Е нали е лицензиран Fiat 124 . За 1964 г (преди 51 г) наистина е била хубава. И руските алкохолно задвижвани мозъци до там си и останаха.

28

да

преди 6 години

Има справедливост....