68

Тодор Живков

преди 6 години

Яжте банани и бъдете все така добре.

67

Анонимен

преди 6 години

Овце, стабилни ли сте на дъното?

66

вивалди

преди 6 години

всичко, което този човек досега е казвал са глупости.

65

Анонимен

преди 6 години

Добър ден! Как е хавата?

64

Баце

преди 6 години

Едно е сигурно - и сдругарката Нинова начело нямшед а е по-добро положението, въпреки привидната чистка в партията и. Ама нищо де, меркалиите пак да пробват червените непрокопсаници растът и дано да им видим и на тях сеира един ден. Ще гласувам за тях на следващите избори само заради това. Ха-ха-ха-ха

63

ОСТАВКА !!!

преди 6 години

Бойче, какво стана с нефта и газа в Черно море ?Копаме ли го вече или само даваме луди пари на западната фирма за нема нищо ?!

62

Анонимен

преди 6 години

И за двойния стандарт при храните.

61

до Борисов

преди 6 години

Бойко, а няма ли да кажеш нещо за ромските (пиша така, за да не ме цензурират, но вие знаете кои) набези, побоища и убийства? Само с посланници и политици си говориш, за народа няма ли да кажеш нещо?

60

Балатон

преди 6 години

Най-големият късмет на тоя дебелогъзец е,че не е премиер в Унгария,например ...В края на първият месец ще го убият с камъни....

59

qwerty

преди 6 години

Завиждам ни !

58

Дзивко

преди 6 години

Кат котва на дъното, верно стабилни ама на дъното

57

ИСТИНАТА

преди 6 години

Стабилна е само простотията на министър-председателя на тази загиваща държава

56

Пръц-пръц

преди 6 години

Само не разбрах Бойко Борисов научи ли се да пърди газ, който става за топлене и горене ?Щото, ако не е не знам с какво ще пълни измисления си газов хъб ...

55

Анонимен

преди 6 години

Завидно стабилно ромите бият Българите, а ти завидно стабилно мълчиш.Аз се стягам за есента призовавам всички Българи, отпочинали на есен масово на улиците да потърсим отговорност за бездействието на " държавата" спрямо ромите последните 28 години, и за геноцида извършван над Българите.Без революция няма свобода.

54

Анонимен

преди 6 години

Прав е човека,стабилни сме. Стабилно зле сме.Няма оправия.Ама сами си го избираме вече 3 пъти.

53

Shark

преди 6 години

Ще видиш ти колко сме стабилни, ти продължавай да се правиш да ударен за проблема с патладжанените, орежи доходите като махнеш класа и ще има да се радваш на една такава стабилност, че ум ще ти зайде. Чакай Боце да видиш есента кво те чака.

52

Българина

преди 6 години

Стабилно изчезваща държава заради теб, тройно проклятие си ти...турска ***

51

Асан

преди 6 години

погледнете само какви селски физиономии имат тези от тъй наречение "илит" и си помислете защо скоро нема да има такава държава:)

50

Анонимен

преди 6 години

не разбирам защо толкова негативни коментари, ние не сме страна, която се опитва да изпревари Германия !!! До преди няколко години ,преди гербавите да дойдат на власт мизерията на българина беше меко казано на световно ниво. Сега положението е горе доле, но българинът си е българин, може би най-лошата порода човек на планетата... айде онез фанатици ИД държат последното място, то и затова се водим спяща клетка. както винаги не сме полседни, а пред-последните. За съжаление сме за съжаление !

49

Вашия Премиер

преди 6 години

Стабилни сме,ето вижте ме мен,от началото на мандата съм качил 15 килца!