35

Сашо

преди 6 години

До АнонименНяма такова нещо. Съпругът и се казва Георги Петров и няма нищо общо с ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 6 години

Те хората палати построиха къде ли не, тия за един крем, хм.

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСвинюрана Павлова, също потомствена, е гадже на Бойок

32

Анонимен

преди 6 години

Тя и Свинюрана Павлова редовно краде по безмитните магазини на летищата, но още не са я хванали.

31

Анонимен

преди 6 години

Защото сме цоциалисти!

30

до 29

преди 6 години

Не бе Тодор Живков е бил гербераст под прикритие. Бил е вербуван от Боко Тиквеника докато му е разтривал ушите и му е изхвърлял нощното гърне.Но това е дълбоко засекретана тайна и не я знае никой. Боко Тиквеника, въпреки че цялата му рода е избита от комунистите е приет да учи в Симеоново, където разследваха хората до 9-то коляно.Иначе си прав за инсинуациите - ГЕРБ сте царе, също и на лъжите.

29

До друг момък

преди 6 години

Ти си поредният който не знае какъв е бил ББ на Т.Живков.Явно си малък и повтаряш тая мантра ,която си чул но не си видял и преживял.Борисов е охрана на арестанта Живков ,а не на управника Живков.Не защитавам никой,просто това е истината.

28

До ХА-ХА-ХА

преди 6 години

Хаха ти беше ли роден през 75та като я назначиха във външно? Или през 81ва когато стана личен преводач и ,,още нещо" на бай Тошо. Той също нарече социализЪма,,едно недоносче" и че ,,требва да се учим от запада",ама значи ли това че е бил американофил и гербераст. Много праволинейна мисъл имаш чедо. Тя и Нинова каза че Радев бил човек на Герб.Въобще царе сте на инсинуациите вие млади и стари другари.

27

Иванов

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !14Явно не знаете, че люлката на комунизма се заражда в Америка. И е дело на евреите. Комунизма е тяхната идеология. А сега помислете добре къде има най много евреи след Израел?

26

Хасан

преди 6 години

Таз жена нали не е от Факултета ? Да не ни срами нас ромите.Май е еврейка, те така си действат.

25

друг момък

преди 6 години

До до 20Дебелият човек от Банкя, които най-много е научил от Тодор Живков?

24

Анонимен

преди 6 години

През септември 2016 г. Поптодорова е назначена за ръководител на Централноевропейския офис на Американския еврейски комитет.Апропо - тя вече е Поптодорова-Петрова. Четвъртият й съпруг, за когото тя се омъжва през 2014 година, когато е 63-годишна е депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.Толкова за партийната й принадлежност.

23

Анонимен

преди 6 години

да я осъдят за кражбата и да й тръснат една солидна глоба плюс разходите по делото! СРАМ за България е тази госпожа!

22

истината

преди 6 години

Крадливата БеСеПаРка или БеКаПиска,, тая КРАДЛА е от старата номенклатура

21

до 20

преди 6 години

Стари момко, крадливата герберастка е посланик, не къде да е а в САЩ. Надявам се да разбираш какво означава това.Освен това тя е посланик в САЩ от 2010 до 2016 година.Хайде сега стари момко, кажи ми кой управлява през посочения период и кой я е пратил посланик на едно от най-складките местенца с една от най-тлъстите заплатки.Давам ти жокер - дебел човек от Банкя.

20

Анонимен

преди 6 години

Около Соломон Паси всички са ортодокаслни юдео-комунисти, само той не е

19

До № 2

преди 6 години

Млади момко,запознай се най напред с биографията и или попитай някой стар човек и тогава разправяй чия калинка е.Четри мандата депутат от БКП/БСП. Не на нас тия млади другарю. Лошо те учат в ***-кръжока.

18

****

преди 6 години

Ей тези съдии нямат сърце,поне да наредят крема да и върнат,че там кадето смятат да я пратят ще и трябва,с какво ще маже трътката?

17

Анонимен

преди 6 години

Каква комунистка ви гони , тази жена не спря да плюе по комунизма и неговите приоритети , работила е като посланик в Сащ и отявлено защитава капиталистическия строй....приятелски семейства са със Соломон Паси

16

ГЕРБ forever

преди 6 години

Да затаим дъх и да й пожелаем да излезе чиста от кашата,която полската *** й забърка и развали имиджа на българската дипломация.Успех,г-жа Поптодорова!Целият български народ стои зад вас!