23

вергил

преди 6 години

До лошоИ къде я видя пропаст между хората и полицията?Дадох ти официални данни-35 хиляди осъдени престъпници само за една година.И 97,5 процента осъдителни присъди.Във всичките тези случаи някой гражданин е пострадал и полицията е помогнала като е заловила престъпниците.Това че в този форум са се събрали мизерници, които плюят по полицията,не означава,че и другите хора са такива.

22

Анонимен

преди 6 години

Човека си е напълно прав и с право го казва.То наистина не е за разбиране.

21

1234

преди 6 години

да го .................... като не има харесва да напускат

20

бедния българин

преди 6 години

Ехаааа на мама и тати синчетата не им стигат парите ли ?? БЪЛГАРСКАТА АЛЧНОСТ НЯМА КРАЙ, не стига че с връзки ги намъкват там , не стига че рушвети взимат, 20 заплати им дават като се пенсионират НА 50 г, работят 8 часа, пият кафета по цял ден, спът нощните смени, взимат над 1000 лв заплата ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ.Нормалния човек работи 12 часа + всеки ден , за 450 лв, едвали ще доживее до пенсиониране, не може да спи на работа,АЗ СЪМ ЗА НАМАЛЯНЕТО А НЕ ВДИГАНЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ НА ТИЯ УШЕВИ

19

ей търтей

преди 6 години

До ЧиновникХрани к.уче да те лае,позор.

18

ганьо

преди 6 години

не само това не разбираш - ***

17

ай де де смелчаци

преди 6 години

До вергилНа който не му харесва работата и условията да напуска а не да рекетира народа който го храни,така правят мъжете и истинските полицай.

16

лошо

преди 6 години

До вергилПропастта между народа и полицията е застрашително голяма и това не е по вина на народа....и ако в полицията не го проумяват е лошо.

15

частен сектор

преди 6 години

Де тоз късмет и на мен да ми увеличват заплатата всяка година. А наглите куки искат увеличение всеки сезон.

14

вергил

преди 6 години

До алчниятЗа миналата година има 35 хиляди осъдени престъпника.Половин процент от цялото население.В нито една държава в ЕС няма толкова много осъдени за една година процентно.В Германия за събитията на гарата в Кьолн има подадени 1223 жалби за изнасилвания, блудства и грабежи.И само 25 човека са осъдени.Това са факти-всичко друго е злоба и лъжи.

13

вергил

преди 6 години

До алчниятЛъжеш като дърт ц....иганин.Няма никакви ДМС в МВР, данъците се плащат като на всички други служители.Единствено осигуровките ги поема държавата,но това е защото през 2003г бяха намалени заплатите с размера на осигуровките.По този начин полицаите са прецакани, защото ги осигуряват на по-ниска сума и като излязат в болнични получават по-ниско обезщетение.Както и по-ниски пенсии.Началната заплата е 660 лв и 55 години възраст за пенсиониране.

12

Мммм

преди 6 години

За да разбереш нещо , трябва да имаш поне мъничко акъл......

11

тик так

преди 6 години

Сега е време за реформи като в полицията в Грузия,пък да ги видим после ....

10

алчност

преди 6 години

И ни я не ги разбираме,при толкова привилегии,не плащат осигуровки,данъци,големи отпуски,ДМС на три месеца,ранно пенсиониране,20 заплати обезщетения и тн.ми то при тях комунизмът е дошъл.Това са привилегии невиждани в ЕС,а какво получаваме в замяна!!!

9

Анонимен

преди 6 години

От къде се намират пари за депутатските заплати? Как така с тях няма никакъв проблем и винаги се намират? Защо е фиксирана към средната заплата, която е променлива, а не към твърда сума, да речем минималната заплата. Защо получавате бонуси за комисии, като това ви е работа и вече, ви е платено в заплатата? Защо две плащания за едно нещо? Защо ползвате безплатно жилище и транспорт? Винаги се намират пари за тези неща и няма никакъв проблем с икономиката ни, а за други неща има проблем у е слаба?

8

Красимир Велчев-

преди 6 години

Преди много години,когато бях още ученик а баща ми ,беше жив с него си говорихме малко с ирония,ЧЕ в предприятието,където работеше ,началникът наредил да се сложи лозунг на стената -,,Преди да поискаш,помисли какво си дал,,.В онези далечни години поставянето на такъв лозунг ми изглеждаше много наивно.Сега след изтеклия 28-годишен период на т.нар. преход разбирам ,че думите в този социалистически лозунг са били съвсем правдиви.В здуха на актуалните събития бих попитал за какво,да увеличават за

7

.

преди 6 години

ГЕРБ така и не разбраха, че обещанията не стават за ядене

6

шматка

преди 6 години

Аз не разбирам вас.Полицайте нямат право на ефективни протести.Протеста им е незаконен.Пратете жандармерията да им начупи кофите.Изчакайте само да си взема пуканките че голям цирк ще бъде

5

факт

преди 6 години

ако разбираше нямаше да е министър

4

Анонимен

преди 6 години

Да сложи униформата и да кара една година със заплатата на редови полицай. След това ще го попитам дали ги разбира.