24

СатаНАТО™

преди 6 години

Освен това 80% от жертвите в Руско-турската война от 1877-78 година са вследствие на дизентерия и тиф и на некадърните руски генерали, които са пускали войниците във фронтални атаки срещу барабанния огън от укрепените турски позиции.Лично братът на руския цар е загробил 5-6 хиляди крепостника за три дни.

23

Анонимен

преди 6 години

До 28..путин подкрепи цивилизацията...Каква цивилизация е подкрепил този психопат, бе умник. Всичките му съюзници са ислямиси и терористи-йасапина Асад, иранските аятоляси, терористите от Хамас и Хизбулла... Путин води война срещу човешката цивилизация и е враг на християнския свят.

22

СатаНАТО™

преди 6 години

До за русофобитебезпаметен тип, който е забравил, колко много руски войници загинаха за да я има България--------------Въобще не ме боли К ура.Те трябва да са ни благодарни, че сме им позволили да воюват на българска територия. Как ли пък не ! Ще се кланям на про сттака поручик Ржевски или на Акакий Акакиевич.Аре бегай, бе...

21

Анонимен

преди 6 години

България е доставила оръжие за стотици милиони на терористите в Сирия, може и химическото оръжие да е произведено тук. Защо да не налагаме санкции? Естествено се надяваме нищо да не се разбере. Идиотщини, Асад печели войната и ще използва химическо оръжие. Кой ще повярва на това.

20

Анонимен

преди 6 години

Путин подкрепи цивилизацията, а Запада отново подкрепи фундаменталисти и ги използва за свои цели.

19

Анонимен

преди 6 години

До НфбПутин е психопат масов убиец и военнопрестъпник. Един иткачалник като него не може да бъде велик.

18

Анонимен

преди 6 години

Руснаците говорят за производство и възстановяване на Сирия, а брюкселските безумци - за хуманитарни помощи от лекарства и храна. Не успяха с военни средства и стотици хиляди жертви, сега ще пробват с икономически санкции.

17

Анонимен

преди 6 години

"както и блокиране на сметките на Сирийската национална банка в Европа."=============Ясно...

16

Анонимен

преди 6 години

До за русофобитеЗагиналите украинци за свободата на България са повече отколкото руските. И в Свищов и в Плевен и на Шипка. Ще кажеш ли нещо по въпроса или и те са били бандеровци?

15

К.М.Т.

преди 6 години

Запада и САЩ имат много голяма изгода от терористите, които създадоха в Сирия. Първо, защото така могат да манипулират света с лъжливите си обвинения срещу законното сирийско правителство (в лицето на Асад) и Русия. И второ, защото това им позовлява "основателно" да прекарват ислямски бежанци (повечето, от които терористи) в Европа и така да я ислямизират!

14

Нфб

преди 6 години

до китаец .по дабре Сибир да е китайски отколкото американски..ако падне Русия..следващата жертва ще е Китай...разделяй и владей..но Путин е велик политик и затова е неудобен..

13

321

преди 6 години

Вместо Сирия да бъде подкрепена в този труден момент когато страната води жестока война с ИД,запада я наказва!?това не може да се проумее,запада на чия страна е?

12

Анонимен

преди 6 години

До за русофобитеОт Съединението до днес русофилите са най-големите национални предатели и българофоби. По заповед на Москва те избиха повече българи отколкото са загинали през войните, признаха съществуванети на македонската нация и език , биеха българите да се запишат в паспортите като македонци и щяха да подарят Пиринския край на Югославия. Няма български патриот, който да е русофил!

11

Нфб

преди 6 години

не виждам защо трябва да си държа парите в западна банка...Време е всяка страна да си държи парите в страната и да не подпомага американската икономика...така никой няма да ти брокира паритетрябва да се инвестира в Родината...да не се купуват американски акции..безмислено е да си купуваш жилище защото утре могат да ти отщажат виза..да не те допускат...защото не си съгласен със сорос...или не си удобен на мафията политици..

10

лудост

преди 6 години

Нормалните хора са в ужас от лицемерието на запада,същите който докараха бедите и тероризма в Сирия, въвеждат санкции срещу нея в момент на война срещу тероризма.

9

Китаец

преди 6 години

Сибир е китайски. Разбрахте ли го руски ***?

8

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великаА русофилите сте *** и национални предатели.

7

КРИМ НЕ НИ ТРЯБВА

преди 6 години

КРИМ Е БЕДЕН РЕГИОН И ТРЯБВА ДА ПРИНАДЛЕЖИ НА СТРАНА КАТО РУСИЯ СЪЩО ТОЛКОВА БЕДНА ! КРИМ ,СИБИР ,КАВКАЗ-МАВКАЗ И ТЕМ ПОДОБНИ НЕКА ДА СА НА РУСИЯ !

6

Анонимен

преди 6 години

Санкции трябва да бъдат накижени и на руската ***, която подкрепя касапина Асад в избиването на народа си и активно му помага в това кърваво дело.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе, още ли продължавате да пишете за тия откачалки от ес-чето! Тия толкова ми паднаха в очите, че повече не може! Отвратително, цинично, безчовечно.....това образование дотолкова потъна в грехове и безчестие, че явно само втория потоп ще поправи нещата!