122

шматка

преди 6 години

Така е започнал и Хитлер.Пропагандната машина се задейства и всеки със свое мнение става предател.СЛЕД ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ УБИВА ЗА ДА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ РЕАБИЛИТИРА.Сталин е избил милиони под такъв претекст.Чети историята.Световната.Когато го направиш ще разбереш че Ердоган копира стъпка по стъпка живота на тези двамата.В момента се бори за власт.АБСОЛЮТНА ВЛАСТ.Когато сложи армия полиция съд медии образование под абсолютен контрол ще се чудите как да избягате от Турция.

121

Анонимен

преди 6 години

"Да турците се събудиха някои в затвора други в очакване да бъдат вкарани"Те да можеше и в "демократичната" България поне едно апаши да се събуди в затвора...па и другите да бъдат в очавкване да бъдат вкарани...Камоли корумпираните държавни служители...Ама в момента няма кой да ги вкара оти работливите ви държавни служители са на протест:-) :-) :-)

120

Анонимен

преди 6 години

А в България са събудиха милиционерите, които се усетиха че парите за чорба не им стига!!! :-) :-) :-) Тяхните добавки за стаж дали ще ги махнат...и тези добавки дали ги подкарва на мързел:-) :-) :-) Колеги българи (става въпрос за по логично мислещите и тези, които няма конски очила) не вярвайте на провокативни новини...Турция е добър съсед, колко българи които са дошли в Турция са останали недоволни било то от отношението към тях, било то обслужване и т.н. А другите Гледат, но не виждат!

119

Анонимен

преди 6 години

Да турците се събудиха някои в затвора други в очакване да бъдат вкарани.Да наистина няма да е лесно се събудиш свободен, ако не повтаряш колко велик е ердоган.

118

Анонимен

преди 6 години

Турците се събудиха...затова фащ, европа и ционистите взеха да плямпат...Еми, няма да ви е лесно... А не, че и дори като спаха ви беше лесно все имаше тук таме някой, на който съня му беше по лек:-) Лека нощ...утре пак другари:-)

117

Анонимен

преди 6 години

Ти откъде знаеш, че прабългарския е бил сходен с турския? ...Ако беше чел Миккола или поне Добрев(съмнявам се изобщо да знаеш кои са) нямаше да задаваш такива въпроси.

116

ИСТИНАТА

преди 6 години

ЗА ДА СМЕ ЧЕСТНИ ЕВРОПА ЗАГУБИ ТУРЦИЯ МНОГО ОТДАВНА, КАТО ПОДПОМАГАШЕ КЮРДСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !!!КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ИЗБАГАЛИТЕ КЮРДСКИ ТЕРОРИСТИ ,КОИТО ВЗРИВЯВАТ БОМБИ В ТУРЦИЯ АМИ В ЕВРОПА И ПО-ТОЧНО ГЕРМАНИЯ И БЕЛГИЯ !!!ОТ 1952 ГОДИНА БАЛАМОСВАТ ТУРЦИЯ С КАКВИ ЛИ НЕ ЛЪЖИ НО ЕТО,ЧЕ НОВА И МОЩНА ТУРЦИЯ ВЕЧЕ ГЛЕДА 100 ГОДИНИ НАПРЕД А ТАМ НЯМА НИКАКЪВ ЕС !!!СЪБУДИ СЕ ГИГАНТ,КОЙТО БЕШЕ ПРОСПАЛ 20 ВЕК НО КОЙТО ЩЕ ДИКТУВА НОВИТЕ ПРАВИЛА ПРЕЗ 21 ВЕК !!!

115

Анонимен

преди 6 години

"когато е имало османска империя твоите предци са били християни, преди насилствено да приемат османската вяра."Ти гледай вие как сте приемали християнството, че цар Борис 1 не жалил никому! :-) :-) :-)

114

Анонимен

преди 6 години

Рашо Рашев казваше, че прабългарите са били безписмен народ (макар да има сведения за писменост) и никой не знае как е звучал езика на кан Кубрат.Айде не се прави на по-компетентен...Ахахаха, безписмен народ са само сегашните роми.Това, че някому не е изгодно да се изкарвате тюрки не значи, че не е така. Остави българските историци(Златарски и Шишманов също поддържат тезата за тюркския произход), но и от чуждите изследователи твърдят, че прабългарите са тюрки(Рънсиман например)

113

Другари

преди 6 години

И Гърция е била част от Османската империя...па и все още е комшия на Турция като вас:-) и е в НАТО и в ЕС...Та вашия проблем идва от БРАТУШКИТЕ, които са ви уж "спасители":-) :-) :-) :-)Руснаците са ви казали били сте роби...*** повярвали...Руснаците ви казват искам да се самоубиеш и пак изпълняваш...Абе само вие се определяте "Роби", които учат в чужбина и си изповядват религията... за всичко ви е виновна Турция...та само вие ли сте били в Османско владичество...

112

Анонимен 168

преди 6 години

турция никога не е била империя, турция няма и 100 години като държава, когато е имало османска империя твоите предци са били християни, преди насилствено да приемат османската вяра.Тук по долу един беше написал че истинските турци не ви обичат много и си е така.Много турци ама с БГ паспорт е това не го разбирам.

111

Анонимен

преди 6 години

Какво казва той за "цивилизована" Турция и зверствата срещу арменците?!...Не е важно какво какво казва някакъв писател за исторически събития, но това човек който е научил историята си от един роман и две стихотворения няма как да го знае.

110

Анонимен

преди 6 години

Не Яворов, а Славейков е казал "Не сме народ, а ...."2-ка получаваш по БГ литература.С турската литература как си? Вашият нобелов лауреат Орхан Памук чувал ли си го?Какво казва той за "цивилизована" Турция и зверствата срещу арменците?!А какво го направи башбакан Ердоган и властта му, а?!С тая политика забравяте за ЕС."Ески дост душман оймаз" - ако ме разбра.Ама с вас достове не можем да бъдем. Единствено алъш вериш да правим и да имаме добър комшулук. Толкоз.

109

Другарю:-)

преди 6 години

"България е зле поради проклятието наречено Турция. Факти:Има държави в централна Европа били под комунистически режим, които сега са в НАТО и ЕС. Всички тези страни са много по-добре от нас икономически и културно. Това са малки народи, които са имали щастието да бъдат ДАЛЕЧЕ ОТ ТУРЦИЯ."Драги ми Смехурко...И Гърция е била част от Османската империя...па и все още е комшия на Турция като вас:-) и е в НАТО и в ЕС...Та вашия проблем идва от БРАТУШКИТЕ, които са ви уж "спасители":-) :-) :-) :-)

108

Анонимен

преди 6 години

говорите с акцент, за тях сте бедни, жалки и трагични...Знаеш ли в България колко диалекти и акценти има? В Турция са повече.За останалото не си прав. Турцизмите в българския език са много повече отколкото българските в турския. Съвсем отделен въпрос е, че оригиналният език на Аспарух е бил много близък на турския. Все пак прабългарските племена са тюрки.

107

Анонимен

преди 6 години

Точно вас българските турци ви наричат "братята" ви "г*я*у*р*и" или "к*я*у*р*и", което междудругото е персийска дума, също като Юнанистан (пак персийска дума, имате много ирански думи, с българска етимология, ама това башбакан Ердоган ви е забранил да го учите). Та г*я*у*р, означава неверник. Такива сте вие за турските турци - неверници, изменници, предатели, лицемери, със сбъркана идентичност, говорите с акцент, за тях сте бедни, жалки и трагични.

106

BG

преди 6 години

От България към Европа:- Спокойно, не е голяма загубата! На Турция де. Ако знаете какво сте "изгубили", ще почерпите.

105

В България

преди 6 години

1Няма тероризъм...няма и туризъм2 Ниски евро:-) заплати и пенсия3 Няма достатъчно инвестиции и работна ръка4 Коефицент на най-бързо намаляваща нация5 Високи цени спрямо заплатите6 Престъпност...всеки ден четем за бой и апашита7 Етнически спорове с роми8 Най опасната автомагистрала Тракия с пияни и дрогирани шофьори9 Най корумпирани дипломати, полицаи, прокурори и др държавни служители10 Образование...плащаш изпит ставаш вишист11 Здравеопазване...предпочитам в Турция да се лекуваме!

104

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тоя Константинопол, стига с тая 1453.С Русия имате 20 войни и само 2 спечелени.Яко бой от тях сте яли.Пред Виена 2 пъти ви биха австрийците.С Персия имате загубени 3-4 войни.Арабите са ви мачкали отвсякъде.Само на малките народи знаете да се отваряте - българи, арменци, гърци....И как се става империя на 3 континента от която трепери целият свят? Има ли отговор мечтаещият за 3 морета?

103

Анонимен

преди 6 години

Лека нощ и пишете като дойде ердогановия рай.