9

От

преди 6 години

българите и румънците повечето ще се хванат на работа. Тук там някои ще джебчийстват и проституират, но поне няма да взривяват и мачкат хора!

8

до 6

преди 6 години

Никой не е по-вреден, защото и двата хомо сапиенса са в помощ на съответната икономика.(по своему). Едните работят на тия дето идват да си харчат парите по нашите земи по увеселителните курорти.

7

Анонимен

преди 6 години

Източно-европейският селянин изплаши британците повече от колониалния Маугли. Две седмици няма атентати и се чудят кой е най-големият им проблем.

6

Анонимен

преди 6 години

има една малка разлика - българите и румънците ходят в UK, за да работят и се държат прилично, британците идват на четири крака да пиянстват и да повръщат по курортите, кой е по-вреден?!?

5

Анонимен

преди 6 години

излизайте от ЕС по-бързо, че ни писна да мрънкате на всеки за всичко!

4

we

преди 6 години

Е то и нашите села са обсадени от пияници , педофили и деградирали англичани, ама не ревем като тях.

3

Иван

преди 6 години

Егати смешната, платена статия. Е И? А за талибаните, които обсадиха цяла Европа?

2

Анонимен

преди 6 години

А колко араби и африканци влизат? Те по-добри ли са от българите и румънците? Аз заведох семейството си на туристическа обиколка в Европа с крайна дестинация Лондон с автомобил. Влязох през Евротунела във Фолкстон и след 5 дни напуснах през Довър с ферибот. Посетихме Тауър бридж, куп музеи, няколко пъба. Това проблем ли е за британците?

1

Анонимен

преди 6 години

Тея не спряха да мрънкат. Егати противния народ! Да затварят границите от веднага и толкоз.