74

Анонимен

преди 6 години

Тоя "скулптор" що народна пара е изял.

73

РОСЕН

преди 6 години

ПРОСТИ ИМ ,ГЕОРГИ, ТЕ /УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ СДС И ГЕРБ / НЕ СА ВИНОВНИ.ОТКАК ГОРБАЧОВ И "ВЕЛИКОТО НИ НАРОДНО СЪБРАНИЕ" ЗАТРИХА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ И БЪЛГАРИЯ , ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НА САЩ И ЕС . ТУК , ТЕ КОМАНДВАТ И РАЗСИПВАТ ВСИЧКО СТОРЕНО С КРЪВТА НА НАРОДА СЛЕД 1944 ГОД. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ , ИМАХА НАГЛОСТТА И ДЕБЕЛООЧИЕТО ДА СРАВНЯТ СОЦИАЛИЗМА С ФАШИЗМА ,ОТ КОЙТО ТЕ ПРОИЗХОЖДАТ.ЗА ТОВА, СВИНЯТА АЛ. ЙОРДАНОВ, ТОЛКОВА СЕ ЗАСЕГНА ,ЧЕ БАЩА МУ Е УБИЕЦ

72

Обзървър!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Виж само кой говори бре!Та това е придворния слуга на ЧУДОВИЩЕТО старо-генерал от ПГУ дедо Либен бре!И понеже тук се пробват всекакви субекти да се изказват-та да ви илюминирам бре!Те тоя същия взе 1 милион лева от кмета -МЕГАмръсник Софиянски за да ползва като модел Алиса бре!Всеки може да се увери-вижте профила на МЕГАпокварата наречена св.София и профила на Алиса бре!За самата скулптора взе парите отделно!пп-Хич не ми пука кой ми верва и дали ще ме изтрият бре!Който чел-прочел!!!

71

bulgarin patriot

преди 6 години

До до :Ti mrasnik na kol prodaznik.Otivai I se izmitai ot Bulgaria mizernik tkav

70

до :

преди 6 години

"Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече......" ---------------------Направо се подписвай Дана INTERNATIONAL! Какво си играеш да изреждаш руснак, италианец, германец, англичанин....... :))))

69

Почистете региона

преди 6 години

Навремето художествено творческата ентилигенциика с особен произход се блажеше най много от презобената с опасни спец наркотици целящи ограбване и ликвидация на цели нации Людмила Живкова..ПАметника е изграден на неприемливо място уврежда специфична охрана на региона.след построяването природата се опитва да ог разруши сама..

68

Нагли та луди

преди 6 години

Русофобите скоро и Пеевски *** ще нарекат.От що се ти срамиш , русофобе , депесар да се наричаш.Четеш му вестниците , пазаруваш в будките му , но иначе го мразиш.А за сараи си мечтаеш и на охраната им се оприличава

67

Нагли та кухи

преди 6 години

Русофобите скоро и Пеевски *** ще нарекат.От що се ти срамиш , русофобе , депесар да се наричаш.Четеш му вестниците , пазаруваш в будките му , но иначе го мразиш.А за сараи си мечтаеш и на охраната им се оприличава

66

Нагли та тъпи

преди 6 години

Русофобите скоро и Пеевски *** ще нарекат.От що се ти срамиш , русофобе , депесар да се наричаш.Четеш му вестниците , пазаруваш в будките му , но иначе го мразиш.А за сараи си мечтаеш и на охраната им се оприличаваш.

65

Нагли та ......

преди 6 години

Русофилите скоро и Пеевски *** ще нарекат.От що се ти срамиш , русофиле , депесар да се наричаш.Четеш му вестниците , пазаруваш в будките му , но иначе го мразиш.А за сараи си мечтаеш и на охраната им се оприличаваш.

64

Шоп

преди 6 години

Тангристите може да отидете да се гръмнете.

63

Пеликан Великан

преди 6 години

Така си е. Исус е роден в Юдея, почнал като еврекйски свещеник. Налагат христянството чрез източен и западен рим с меч и огън на хората столетия наред. При нас Борис го приема за да ни оставят на мира малко.Важното е да оцелее племето, да се правят деца. Милиони Българи са в чужбина и гледат семеиства. В момента нямаме силата нужна да отхвърлим паразита. Най-логичното е да не търсим битка докато не се появи шанс за победа. Знаем го от опита с османците.

62

Анонимен

преди 6 години

Sith_Khan - интелигентния българин с висок дух и капацитет да възроди България е мъртъв. Той вече е претопен на Запад, където условията за живот са по-добри. И не мисля, че ще тъжи за родината, пълна със злобни, прости ***, мислещи се за велики. Това можаха да измислят демократичните ни елити. Нека селяните да започнат с плюенето сега.

61

extremist

преди 6 години

ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ИГРАТА НА ВСИЧКИТЕ БО*КЛ*УЦИ КОИТО СРИНАХАТЕ ДЪРЖАВА С НАД 1300 ГОДИНИ ИСТОРИЯ И ЦЯЛАТА ВИ РОДА ЩЕ ЗАТРИЯ БЕЗ ОГЛЕД НА ПОЛ И ВЪЗРАСТ...

60

extremist

преди 6 години

"1300 години България" - ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ СА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ...ИДВА ВРЕМЕ КОГАТО ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ИНВЕСТИРАТ В СИЛОВОТО ИЗРИВАНЕ НА ВСИЧКИ ТЕКУЩИ ЕКСКРЕМЕНТИ ТУК.....СПАСЕНИЕ ЗА БЕЗВОЛЕВИТЕ ПЛ*УЖЕ*ЦИ НЯМА ДА ИМА

59

Трак до Пеликан Вели

преди 6 години

Как пък реши , че със Сърбите и Русите сме едно.А за македонци не дей и говори , те са българи-разбра ли.И я кажи ти сръбски разбираш ли и на латиница ли пишеш.

58

До 123

преди 6 години

Този *** велики не си знае историята(ако въобще е българин , а най вероятно е плод на пянска вечер с руска туриска) а ти го караш да мисли.За него това е невъзможно , той живее с лозунги в главата и само изпълнява.

57

Пеликан Великан

преди 6 години

До 123. Хората се делят не на граници а на племена генетично според мене. Племената взаимно се мразят и воюват - индииско племе, западняцоте, африканците и тн. Елитите на племената с власт в момента ни виждат като заплаха и конкуренция. Сърби българи македонци руснаци са едно и също вражеско племе за тях. Място за преговори няма с такива хора.Ние сме трудни за претопяване и манипулиране, зор видяха военно да ни сломят. Остава им само финансовата война. Това е висша форма расизъм и не е от сега.

56

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са безбожници. Привиква ли са я баба ми пред народния съд, да я питат защо ходи на църква. И съответно са я заплашвали. Грозна работа.

55

NY

преди 6 години

прав е ама няма,кой да го чуе!то само с лозунги не става!