89

eu trans

преди 6 години

Naselenie 80 mil negramotni 50 mil ami normano e takiv sizofren da e na vlast pri komsiite.Stom i ataturk ne mojal da gi napravi normani hora ve ce pojiznenno ste bidat polucovetsi ot arabski kamili.Hayde caooooooooo na vsicki trolove.

88

РККА

преди 6 години

знам само че за същата работа де аз вземам тук 1000/1200 лв. там вземат 5000/5500 е нека са про.сти,и тъ.пи ефендитата ,нека им е зле,па аз тука ех живот мога да си попържам навред от Бойча надолу наред..

87

Анонимен

преди 6 години

"Имаме си за съсед нова Северна Корея. Да повърнеш като им гледаш митингите. Всички с еднакви знамена и шапки, с еднакви плакати.""Всички са еднакви знамена" ?????:-) :-) :-) :-) Това може само един българин да го изръси:-) :-) :-) :-) Еми ние имаме "едно" знаме...Вие колко български знамена имате:-) :-) :-) :-) :-) :-)

86

до 141

преди 6 години

Руснак да задоволи жена хахаха ти май не си срещал рускиня из Европа.Те не слизат от въртележката.Пияния руснак му дай война и мечти за Путин на бял кон.Гейска работа.

85

lYl

преди 6 години

"...А Ердоган е вълк,..."Виж за това си прав! :-) :-) :-)

84

Анонимен

преди 6 години

ТУРЦИЯ НА АТАТЮРК Е КАТО БЪЛГАРИЯ НА ДИМИТРОВ И АНГЛИЯ НА КРОМУЕЛ

83

Анонимен до 132

преди 6 години

Чоджум ти не гледай кой как се целува и с кого, в момента на Русия е изгодно да бъде " приятел " с турция.Не забравяй за сваления Руски самолет, ти може да си забравил но Путин не.Все по близко сме до предсказанията на Севрюкова и Ванга, но преди да разпарчедосат турция, ще откъснат парче от България.

82

Анонимен

преди 6 години

Гласа на европа, сащ и ционистите излиза, защото Ердоган не слуша като българите...Кръвта вода не става!!!"Искали да ме убият...Ейваллах им...но ако не успеят, тогава лошо!" РТЕ:-) :-) :-) :-)

81

БЯЛ ВЪЛК

преди 6 години

До Анонимен 132Това политиците са си съвсем отделна работа.... Но аз имам в предвид обикновените хора славяни. Биха ли искали бели светли хора да имат за съюз хора от друга раса, и то някакви че,рни тюрки...... Само си представям поляците как ще реагират... А и между другото руснаците са варяги (викинги).

80

Анонимен

преди 6 години

До: 127Пак съм аз! Само да добавя: накратко, Дугин е руски фашист, а съюзът между Путин и Ердоган ми прилича на съюза между Хитлер и Мусолини!

79

Анонимен

преди 6 години

До: 127Не само чета но и гледам.А ти сигурно си късоглед че не видя Путин как се гушкаше с Ердоган в Москва при откриването на огромната джамия там?И сега демонстрират "вечна дружба" двамата диктатори.А лекциите на Дугин (съветник на Путин) съм ги гледал лично изнесени от него, не съм ги чел!И това ми били "братушки"!!!

78

Анонимен

преди 6 години

"Имаме си за съсед нова Северна Корея. Да повърнеш като им гледаш митингите. Всички с еднакви знамена и шапки, с еднакви плакати. ""Всички са с еднакви знамена"...Това може само един бълхар да го кажеш..Еми ние си имаме само "едно знаме"...:-) :-) :-) :-) :-) Вие колко български знамена имате, ако не е тайна:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

77

БЯЛ ВЪЛК

преди 6 години

До Анонимен 124Това никога не може да стане тюрско-славянски съюз... Няма как белите славяни да се съюзят с тюрските че,рнилки... Не знам какви глупости четеш, но това никога не може да се случи....

76

1453

преди 6 години

"Аллахакбаровците преди година избиха сума то свои, резаха главите на войничета, днес празнуват победа на демокрацията?????? "Още когато се разпространи провокативната снимка с рязаната глава се доказа, че е много стара и е от Афганистан...А иначе, че не ви показаха джунтаджията снайперист, който стреляше срещу народа от моста с оръжието на народа и смазаха хората пак с танка на народа ни е ясно! Аре ся мисли как ще пооправите българия...джунтаджиите са си наши и проблема с тях си е наш!

75

Анонимен

преди 6 години

Тук виждам на някои им е много смешно май?А знаете ли кой е Александър Дугин?Проповедник на евразийската идеология, той намира все повече свои фенове сред турските националисти... заради идеите му за тюрко-славянски съюз!На практика фашистки идеолог, той предлага нашите "освободители" (Русия) да се съюзят с нашите поробители - една неоосманска Турция на Ердоган!

74

Селянин

преди 6 години

Прочетете книгата на Стоян Динков-Османо-Римска империя...

73

ЕС е глупост

преди 6 години

Турция е съседна държава и военен преврат означава несигурност в самата държава поне50 години и опасност за съседните на нея държави.Ердоган спаси Турция от лоши времена на доказване на разни партиики и тн ,При нас след 89 СДС създаде бандитизма и групировките и така до ден днешен ни крадат и обират . Турция се спаси от това безвремие в което живеем управлявани от мутри и охранитили на държавници . Това е сатирата тука и еронията е голяма с тая демокрация в която живеем тук и сега .

72

Анонимен

преди 6 години

Тук една пише, Аллах правел Турция велика?????????????????? Паднах от смях!!! Не науката, икономиката, технологиите, интелекта а Аллах??? Ето защо ще си останат *** анадолци с криви дзурли, дебели опаковани жени, сами с измислиците за велик народ. Смея се от сърДце!!!

71

чъки

преди 6 години

Пълни глупости.Ер До е човек на Европа.Успя да спре бежанската вълна.Мачка в Сирия.Пази катарците,които са мишена на лошите чичковци които не искат тръбата с газ от Катар да стигне Европа.Натупа няколко пъти руснаците и държи под око Иран.За целта трябваше да се затегнат нещата в Турция,все пак е война.Американските гюленисти трябва също да се следят,на американците вяра не може да се има.Турция си остава най светската мюсулманска държава.

70

Анонимен

преди 6 години

Бегай си в турскста ***,и необиждай нсрода ми,бачкаш за стотинки,***