29

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Както обикновено Путин е прав за всичко.Пропуснал е само да спомене, че отдалечавайки се от Русия , православна Украйна я очаква евроатлантическа ислямизация, цiганизация и маймунизация.Ние в България вече знаем това от личен опит ....

28

За поръчковите

преди 6 години

Соросните в един момент ще се опитат да се измъкнат от гнусотиите си, но хората ще се съберат като в Асеновград. И няма да има пощада за грантовите кърлежи.

27

Хм...

преди 6 години

Абе джафкате по Русия сега , ама като дойде момента първи ще завъртите опашки :) ! Само че сега не е като преди 100 години , знае се кой , кой е ! Колкото до " процъфтяващата съвременна България " то сития на гладния не вярва , ама и гладния с думи не мож залъга :) Така че не се излагай поне ! Със или без война, България умира :( !

26

Анонимен

преди 6 години

и кмета на Симитли също

25

Вицето

преди 6 години

Ще хвали ,ще пълзи и ще ги целува ...както с Ердоган ...азиатски гном

24

Някой

преди 6 години

Отишъл Путин при министър на отбраната Шойгу и го намерил умислен и притеснен. Попитал: Шойгу, защо си толкова умислен? Шойгу: Ами не знам към кои американски градове да насоча ядрените ракети! Путин: Как не знаеш? Шойгу: Ами от Думата, от Кремъл, отвсякъде звънят и казват към този град недей, децата ми емигрираха там! Не останаха много градове ... Путин: Тъжно, Шойгу. Но недей цели Ню Йорк и Лос Анджелис, моите деца и на Медведев са там ...Та какво за ядрена война?! :-)

23

Тъп и гаден соросоид

преди 6 години

Не виждаш ли че олигарсите на *** ще продадат не само рассия но и майките си за зелените хартийки на ФЕД=====Какви долари те гонят бе т ъ п copocoид? Даже в самата САЩ има хиперинфлация в момента. Къщите в големите градове отдавна гонят милиона. Вчера някои писаха, но не им повярваха - софтуерен специалист в Силиконовата Долина вади по $250К на година и като си плати всичките сметки нищо не му остава в джоба.САЩ завъртат вече хиперинфлацията за да изчистят борчовете си.

22

За 21

преди 6 години

И кой ще воюва с руснаците? Не виждаш ли че олигарсите на *** ще продадат не само рассия но и майките си за зелените хартийки на ФЕД?!

21

Анонимен

преди 6 години

Каква война те гони? Нали още на първия час в Кремъл ще развеят белия флаг. Война със страни *** не се води======Ти гледал ли си руски предавания наскоро?Руснаците НИКОГА няма да се предадат. Не затова, че са много богати и цъфнали.А затова, че видяха какво става с държавите, които се предадоха - Ирак, Либия - пълен хаос и милиони избити СЛЕД войната. Руснаците предпочитат бързата смърт, отколкото да бъдат измъчвани, унижавани и убивани като иракчаните сега.Война ЩЕ ИМА.

20

Путю още не

преди 6 години

Се е къпал откакто Тръмп Велики благоволи да му стисне ръката...

19

Анонимен

преди 6 години

Каква война те гони? Нали още на първия час в Кремъл ще развеят белия флаг. Война със страни *** не се води.

18

За съжаление

преди 6 години

на русия ако не беха ни освободили от османско сега немаше да съществува бай ви *** с потурките и робското манталитетче да плюва срещу нея. Наяде се въшката с трохите на запада и сега не мож и затвориш устенцето. Страданието ви не ще го дори усетите, живеете в мисловен затвор.

17

До 15:

преди 6 години

Имаме къщи в две села - едното в дунавската равнина, а другото в Еленския Балкан. Къде според теб ще бъде по-безопасно при новата ядрена война?Имаш ли представа какви дрехи трябва да си набавим и храна/вода за колко време? Според мен ще бумнат с ракети София, Букурещ и ще има ядрени взривове около Черно Море.Според теб с колко ще се повиши радиационния фон и дали ще можем да живеем след това.Да не стане, че при тая война живите ще завиждат на умрелите?

16

Американец

преди 6 години

Двамата трябва да се разберат. В противен случай света го чакат лоши неща, а на нас ще ни се разгони фамилията.

15

Войната е близо

преди 6 години

Купувайте си консервирани храни, запаси от вода, все още могат да се намерят хубави противогази и плащ-наметала от старите поделения в страната. Оборудвайте си мазетата на село с генератори, също има и химически тоалетни. На пазара се намират и хапчета йод при радиационно облъчване.Да ви светна - нито Путин е слушал Тръмп, нито обратното. Светът се готви за ядрена война и ще има редукция на човечеството с няколко милиарда.

14

Анонимен

преди 6 години

Ти Сащ не ги мисли. ..малко си г-н Никой . По-добре мисли, как да правиш бизнес и да помагаш на България. Там има умове да мислят ...

13

III Световна Война

преди 6 години

Както гледам умниците вече са се изходили по статията.По темата - трябва да разберете, че САЩ са във фалит, още по-зле отколкото при Голямата им Депресия. Те излязоха от Голямата Депресия като финансираха Хитлер и подпалиха 2-та световна война в Европа и Азия. Сега искат да направят същото. Русия рабра това късно и от няколко години се готви за война, затова се бори за отсрочка. Война ще има, а Тръмп беше фактор за забавяне, ако беше бабата сега ядрените ракети щяха да хвърчат в Европа.

12

Очуден

преди 6 години

А! А пък Путин можел да говори! Каква изненада!

11

Калеко Алеко

преди 6 години

Явно товарищ путин, най-после е намерил човек, който да го изслуша от учтивост !

10

Анонимен

преди 6 години

Нищо,че събеседникът му го лъже непрекъснато,важното е,че Тръмп търпаливо го слуша.