9

анонимен

преди 6 години

Значи само 300 000лв,а останалото до 1,5 млн.лв.е в скъпоценности!Дали няма да се окаже нагласена работа?

8

Анонимен

преди 6 години

А защо никой не разследва как собствениците са се сдобили с такава сума???

7

Резач с шлейф

преди 6 години

Верче с ко рече, че са рязали? С "Шлейф" ? А дали са шлейфали нещо? Инак относно тез хубавци. дето си държали милиони в каса у дома. Мога да ги посъветвам да напълнят и буркани и малко и под дюшека да сложат следващия път. Но какво ли сме се закахърили за някакви престъпници.... Все ми е тая кой какво им е откраднал.

6

Анонимен

преди 6 години

дори я разрязали с шлейф---------------------------------------------ШлеЙф ли е, шлАйф ли е ? Казва ли ти нЕкой, смееш ли да питаш :D

5

Анонимен

преди 6 години

Главният тигър естествено.

4

Анонимен

преди 6 години

сред които злато и скъпи часовници...винаги ми е чудно, когато хората се хващат за "жълтото" и за "цъкащото", за да демонстрират "престиж" и "високо положение" ?! :(( Нито едното, нито другото, имат някаква реална практическа, житейска стойност !

3

Анонимен

преди 6 години

важното е да са здрави, ще поработят и ще изкарат по-голяма сума. Все пак с честен труд са ги изкарали!

2

Анонимен

преди 6 години

крадците викат "окрадоха ни"! колко са окрали те, за да имат тия пари и ценности под ръка, не говорим за другото им движимо и недвижимо имущество. и после защо няма пари за пенсии. ами заради такива като тях!!!

1

zeus

преди 6 години

Честно казано не ме интересува кой ги е откраднал, а какво ще кажат данъчните за произхода на средствата. Защо НАП чак сега се заеха да им правят проверка?