59

Анонимен

преди 6 години

Европа води циливизацията от 2000 години------ ako precetes istoriyata kakvo e stavalo predi 200-300-400 g....... ste se razacorovas za tova karay taka bez da cetes i s izyuzii po stastliv ste si taka

58

До 62

преди 6 години

Направи и един анализ за умните български депутати и изчезващите ербапи:-) :-) :-) :-) :-) Разкажи ни за послушковците ви казах!? :-) :-) :-) :-) Разкажини за великите ви постижения...как всеки се съобразява с вашите "умни"...Разкажи ни де:-)

57

Анонимен

преди 6 години

До 61Аз като гледам само Вреди нанася на държавата си. Първо вечв две бази напускат , които са си огромни инвестиции. Второ туризма пострада яко от което и хазната. Скоро , ще почнат да си махат и заводите от там западняците и т.на. Ти не знам какво позитивно виждаш. Да убидиждаш, не е професионално , нито пак голяма работа.

56

Анонимен

преди 6 години

"Политик номер 1 , няма как да е човек , който се кара със всички. Това е балъък номер 1."Да да балъък, който им казва в лицата истината...и не приема всичко което ще навреди на държавните и народни интереси!А вашите които не се карат и слушкат какви са!??? Ако може да ни светнеш:-) Като гледа Космически се издигате:-) :-) :-)

55

Анонимен

преди 6 години

До 5 6 Кои сте вие дето сте подали молба ? Ти и дядо ти комуниста ли ?:)) Я си лягай пигмеи.

54

Българина

преди 6 години

Единствените които си правят някаква сметка за техния пазар е Германия, просто им е нужен пазара.

53

До Българина

преди 6 години

"Аз предлагам тази ербапска *** да отегли сама молбата си за членство, като тогава дефакто никой на никого няма да губи времето"Да, ние сме подали молба...Защо не я отхвърля ЕС щом не ни искат!!!??? Защо не ни казват Молбата не вие приета!???? Защо? :-) :-) :-) :-)

52

Анонимен

преди 6 години

Политик номер 1 , няма как да е човек , който се кара със всички. Това е балъък номер 1.

51

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е номер 1 политик в Европа. Нашите да вземат пример от турците как се слага ред, разни опозиии, журналистчета, учителчета и други вредни елементи до стената и държавата ще тръгне напред!

50

Анонимен

преди 6 години

Ердоган от 15 години не си е мръднал пръста...нищо не прави за народа си...ние искаме да сме като европейските комшии българи, които европейски комшии идват да се лекуват в Турция и си купуват лекарства от Турция защото са по евтини... И ние искаме да си купим лекарства от др страна и да се лекуваме там...Това нащо не е нормално:-) :-) :-) :-) Не го щем тоя ограби ни:-)

49

Българина

преди 6 години

Аз предлагам тази ербапска *** да отегли сама молбата си за членство, като тогава дефакто никой на никого няма да губи времето, а и турското време е доста загубено и изостанало по принцип дефакто не струва нищо

48

Анонимен

преди 6 години

Ха така,бай Ердуане,!Я ги остави тези Европейци!Я при камиларите и на ду пване по 5 пъти на ден!

47

Анонимен

преди 6 години

Ритайте стотици хилядите по затворите и гробищата и техните роднини, колко добър и велик държавник е президента Ердоган!

46

Анонимен

преди 6 години

Защо да е неискрен ЕС. Много ясно е - нямате работа в него. Само че толкова силно желаете да се набъркате в работата на Европа, че чак не можете да повярвате на отказа. То стига че маса турци са се разпълзяли в европейските страни, ами сега и членство.

45

До Комшу

преди 6 години

"Един държавник не убива, не затваря, не арестува, не гони, не унижава различно мислещи, интелигентни - учени, съдии, прокурори, военни, журналисти, писатели ... за съжаление, това се случва там."Той не е като българските демократични държавници...които не дават наредба даже да се арестуват апашитата, не гонят тези, които не вършат нищо а работят против държавата всички държавни служители са перфектни там...и за това сте и първи в корупцията...щот сте демократи!

44

Анонимен

преди 6 години

Този човек ограби народа...Като дойде на власт стартира проекта ТОКИ, хората да си имат апартаменти плащайки ги без лихви (все още продължава да граби с тоя проект)Ограби здравната каса като каза..народа от сега нататък ще плаща само 20% от написаните лекарства имедикаменти, а пенсионерите 10% от етикетната цена.Преди 4 години ограби университетите като каза махаме симестриалните такси.Ограби околната среда с тези пътища, мостове,тунели,летилища,болници,училища. Такъв крадец не сме имали!:-)

43

Ердоган бокллук

преди 6 години

Всички мразят турция - европейци, иранци, араби /Египет, Сирия,.../ с изключение на англичани и американци. Анадолците да си стоят в клоаката на планетата - Анадола!

42

3лaтko жeлeв

преди 6 години

Всички neepacи обичаме турците

41

))))))

преди 6 години

sis tiya zaplati tsifnali virzali...Bilgarskite evropeytsi...Na G20 kanyat tiya koito imat strana i ikonomika....

40

Комшу

преди 6 години

До АнонименЕдин държавник не убива, не затваря, не арестува, не гони, не унижава различно мислещи, интелигентни - учени, съдии, прокурори, военни, журналисти, писатели ... за съжаление, това се случва там.