66

шматка

преди 6 години

..им купища за козметика.Чакаме на детски.Искаме държавата да ни плаща за най голямата радост която може да ни споходи.Гадно е.Всички които са около мен могат да отгледат три деца.Да ги отгледат качествено.И никой няма(в това число и аз) три деца.Трудно щяло да бъде.Гадни егоистиТе от путините ще ни отворят очите ама ще е късно

65

ЕСХАЧ

преди 6 години

Природата празно не търпи ще се запълни с орди от Анадола. Колкото до 6-те милиона, то и сега пребиваващите постоянно на тази територия под тази цифра. През 2045 може да сме 10 милиона - 3 млн местни(българи,*** и турци) и 7 млн пришълци от Азия.

64

Справедлив

преди 6 години

Такава държава не заслужава население.

63

шматка

преди 6 години

Така е защото сме гадни егоисти.Защо нямаме по 2-3 деца.Защото нямаме пари да ги отгледаме според вас.Да ама не.Тази криза започна още през 80-те г на м.в.Нари тогава цъфтяхме.Искаме да живеем леко охолно богато и забравяме най важното в живия свят.Възпроизводството.Нямали пари за трето дете.А за почивки по три пъти годишно в чужбина има.За коли по 30-40 хил. има.За телефони по 1200 лв пак имаЕгоисти сме(бялата раса) затова и ще изчезнем.Искаме да изглеждаме на 20г дори когато сме на 60 и харчи

62

хяхяхвх

преди 6 години

"Още" хахахаха, да има време. Тя природата си знае работата.Безполезните изчезват рано или късно от лицето на земята.

61

ОТ КОЛИЧЕСТВО . . .

преди 6 години

От количество към качество . Така ни учеха през социализма . Безплатен обяд няма . Всичкото евтино и безплатно от тогава ще си го платим с лихвите . Не може петдесет години да се имитира индустриализация и напредък да се ходи задължително на работа иначе - затвор . . . А сега да се иска просперитет . Та , всичко си идва по местата . Ако бяхме индустриална напреднала държава сега щяха да идват гастарбайтери . Но не , населението се спасява всякак - на вън .

60

Анонимен

преди 6 години

е, при 7 милиарда население на планетата, от които 4,5 милиарда са зверски гладни и бедни, а българия била намалявала. дали си мислите, че ще остане празно тук? ще се запълни, не берете грижа :).

59

Z

преди 6 години

По улиците има само бабички и роми мисля че сега сме 5 милиона!

58

обаче пък

преди 6 години

Българите в чужбина, особено в ЕС където е трудно да се води бройка, имат повече от средното за страната деца (лични наблюдения, общо взето с точността на статиите в този сайт). Дали тази статистика ги взема в предвид не е ясно, но нещата не са *чак* толкова мрачни, поне за генофонда. За държавата положението си е кофти.

57

Анонимен

преди 6 години

5 века робство тотално са ни повредили....За 5 века "робство" българите от 300 Хил са се размножили до 2 млн. Ако "робството" беше продължило още 2 века щяхме да сме поне 15 млн.

56

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 69 При соца бяхме принудително държани заградени с мрежа.Затова бяхме 9 мл.Не знаеш ли? Да не си от младежкото БСП ?

55

Анонимен

преди 6 години

Да бе, да не сме удари дъното, здраво копаем надолу! Това за седемте милиона е пълна измислица за да има оправдание за 240те депутати! Франция е 60 милиона и имат триста депутати, ние сме баровци и на 6 милиона 240! Как ви се струва?

54

Анонимен

преди 6 години

В щатите, от 2011 година, над половината новородени са афроамериканци или латиньоси! Демек там е въпрос на време, и то не много, когато бялата раса ще стане малцинство!

53

единствения извод

преди 6 години

по света е трудно, а в България е гадно. Едни се спасяват в чужбина, други оцеляват на местна почва, трети крадат. 5 века робство тотално са ни повредили. Българите са изостанали за да поддържат самостоятелно българска държава. Това е тъжната истина.

52

Анонимен

преди 6 години

Да по времето на лошият социализъм бяхме 9 милиона, сега на територията я има 5,5 я не. 2045 ще сме 3-4 само че половината няма да са българи.

51

Анонимен

преди 6 години

Все пак, помислете, дори и да изчене булгаропитека какво ли ще загуби толкова планетата Земя?????

50

Анонимен

преди 6 години

Нищо важното е че цените на имотите в Софето растат.... *** като станат мнозинство за всеки ще има по 2 апартамента.

49

Анонимен

преди 6 години

Само Сащ се увеличават белите хора!

48

ODESSA

преди 6 години

Да бе. Точно тебе СССР те е поробил лентяй.

47

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето на тая територия е с кюнците! Етническите българи са фатално обречени на изчезване! Но на кой ли му пука, какво ще стане тук след 30-40 години????