18

Анонимен

преди 6 години

Отнемане на гражданството за всички по-кафяви. Те и без това никога не са се чувствали българи. Без документи, без помощи, без привилегии и без проблеми. Да си българин е чест, а български гражданин, скъпа привилегия за неандерталци, за която плащаме всички грешни пари.

17

Анонимен

преди 6 години

василева, *** се гръмни някъде

16

Анонимен

преди 6 години

Овце, вие сте по-миролюбиви даже и от Миролюба Бенатова.

15

Анонимен

преди 6 години

Протести до последния ромопитек с Калашников в ръка.

14

БЯЛ ВЪЛК

преди 6 години

Вижте с протести нищо няма да се промени ! Вижте това е война на генетична основа, цганите, турците и арабите живеещи в България искат да унищожат бялото население в България, това пряко ни застрашава вида. Обединение на всички БЕЛИ хора в България !!!

13

Анонимен

преди 6 години

С тези хартиики без адресат нищо няма да постигнете.Посланията ви трябва да са адресирани към съответните институции и да изискате адекватни мерки за спиране на тази престъпност,която започна да ескалира и май границата на търпението ни скоро ще бъде прескочена.

12

Анонимен

преди 6 години

До ХххShte posegnat ama znayat posle kak se dere koja

11

Анонимен

преди 6 години

Идете пред министерски съвет и там протестирайте.С тези хартийки никой няма да ви обърне внимание.Властта ще ви погледа сеира няколко дни,докато се успокоите и после нещата ще си продължат по старому.Ще се образуват нови незаконни гета около градовете,ще продължават да раждат по 109 деца,които държавата ще им гледа,ще вършат престъпления от злоба,глад и мизерия,защото не искат нито да работят,нито да учат,а властимащите мълчаливо наблюдават циг..цията на нацията.

10

И к'во от туй!

преди 6 години

*** ще ви бият щото сте прости и страхливи! Страх ви е от полицията, закона, ДАНС, МАНС, Хелзингския комитет, ЦРУ,ФБР, тиквата и пр. А на *** не им пука! Защото в затвора са на курорт - хранят ги, поят ги, медицинска помощ, наркотици, видео и др. екстри. Там е техния терен! Куче с кренвирш плаши ли се! Там трябва сопа - дълга и дебела! И някой дето не го е страх да я върти.

9

Анонимен

преди 6 години

А Бойко Борисов там ли е?Или си пише писъмца с Корнелия Нинова,а народа сам да се оправя.Не смее да се изправи срещу електората си,нищо че повечето са престъпници и убийци и вече нищо не ги спира,нито закон,нито наказания,нито власт.Озверели ***,които няма кой да озапти.

8

PD

преди 6 години

В тъмни доби ,само поганците действат, скришом от стопанина. И насилието ражда насилие. Принципа на Белите Ари - Българи, трябва да се обяви, като стопанин. На бял кон, носещ ред, истина, справедливост и свобода. Всичко останало от страха иде. Отмъщението е оръжие на слабия. Силния ред носи. И дори и висока цена да плати, по силите му е. Не може да вземеш нещо, от този който го няма. А който го носи, може и на други да го даде.

7

Анонимен

преди 6 години

Повдигнато обвинение за средна телесна повреда, а момчето е с опасност за живото?

6

Анонимен

преди 6 години

Не се прави така! Тихомълком утре намират главите на двамата бабаити или просто изчезват безследно. С приказки явно, че не става.

5

PD

преди 6 години

Не са страхливи Българите. Вяра загубиха, и се разединих,а в преследване на чужди цели.А единствената цел, основа на Третата Българска Държава, е чиста и свята република.Нищо. Ще почнем от начало. Сбирайте се в дружини. Избирайте си воеводи и знаменосци. И не забравяйте закона/завета, който дедите ни приеха: Да бранят истината, правдата и свободата.

4

Е, и?

преди 6 години

Протест. Е, и?

3

PD

преди 6 години

Интегрираха в масовото мислене митинг, като форма на протест.Ходят, махат знамена и плакати, и си мислят че понеже са много са важни.А на следващия ден, виждат двама, че бият трети с колове, и подминават.Отиват на пазар, и купуват крадени вещи на половин цена, политици се заиграват с малцинствата, за изборни резултати, силовите структури, прибират пари, от тартори в гетата, затваряйки очи за дрога, измами и проституция. Не Българи! Така няма да стане. Или си Свтетъл или Изсметкяр.Среден път няма

2

Joe

преди 6 години

NO TOLERANCE!!

1

Анонимен

преди 6 години

ALO VASILEV ZA KAKVO OBEDINENIE GOVORISH--IMA SI RED I ZAKON.