91

Анонимен

преди 6 години

А може би образованието го е побъркало....... И аз преди да тръгна на училище бях даровито и интелигентно дете, но след 12 години неграмотно написани учебници и грешни условия на задачи на изпитите затъпях.Може това да е стратегия на правителствата от 1991 насам - *** народ лесно се мачка.

90

Анонимен

преди 6 години

И се е намерила жена, която иска да прави деца с него.Мнението ми за жените всеки ден става по-ниско. От свестни нормални мъже бягат, защото няма "тръпка". После ревът от откачалките с които се загнездват. Добрютро.Дами, добре познавате мъжете с които сте. Дори ги познавате по-добре отколкотот те самите се познават.Не се правете после на приятно разсеяни и да търсите съжаление. Каквото си надробите, такова сърбайте.Приятен ден.

89

Тюлена Бобо

преди 6 години

Най-страшното е, че този е само 1 случай, станал публичен. И хиляди други, за които не знаем. Спете спокойно!

88

Дали е открил тайна

преди 6 години

Не знам, но не може да му се отрече, че изключително много младее за крехката си възраст от 25 години. Вижте хубаво благородните черти на снимката и ще се убедите сами. Открил е тайна и е време да я сподели си мисля.

87

Феодален старец

преди 6 години

Замразява котки за вечен живот. Ясна е работата. Проект финансиран изцяло от държавата, за да можа скоро Владо Плацентата да замрази Бай *** за вечен живот. Разкрит си, Владе.

86

Евстати

преди 6 години

Който не познава Влади да не драска глупости моля ! Ние с него доказахме че животните имат душа , като умъртвихме котка. и след това замерихме магнитното поле в стаята ! Успяхме да засечем духа на котката , всичко е документирано

85

А

преди 6 години

До АнонименМного правилно БАЦЕ ЕВАЛА

84

Анонимен

преди 6 години

а после се сърдим на *** , лекари - за бой , ченгета - за бой , политици - за бой , държавна и общинска администрация- за бой , и около всичкото това безумие си живурка половин нация с психични отклонения . Ако психарите си бяха в лудниците , лекарите не бяха нагли , алчни и безскруполни и политиците не пълнеха махали с цигyчи , които да гласуват за тях , а ченгетата да обикалят възможно най-отдалеч , може би щяхме да сме нормална държава.

83

pu

преди 6 години

Дайте му на човека да се разкрасява с плаценти "МИСТЪР ПЛАЦЕНТАДЖИ"

82

Анонимен

преди 6 години

Да кандидатсва за учен в Бан.

81

Анонимен

преди 6 години

ОПАСНО Е ДА ВЗЕМЕШ ДАЛАВЕРАТА НА ДЪРЖАВАТА В СЛУЧАЯ ПЛАЦЕНТА .ДЪРЖАВАТА АВАНТА НЕ ПУСКА.. АКО НЕ СЕ Е РАЗПРИКАЗВАЛ,. НЕ СИ БЕ ПЛАТИЛ. МОЖЕШЕ ЦЕЛА КОФА ДА МУ ДАДАТ. АМА НАЛИ СА И ЛЕКАРИТЕ С ДАЛАВЕРИ. ДАЙ ДА МУ ПРЕЧИМЕ, ТОКУ ВИЖ СТАНАЛ МИЛИОНЕР ОТ ПЛАЦЕНТА ТА..

80

Случаен

преди 6 години

Истината е някъде там! Журналистите ни занимават с простотии! Та и те хляб ядът, а понякога и мръвка трябва! Така, че коя е истината, никой не знае! Но тя истината си стои и чака! Тя е някъде там! А на нас читателите ни остава да четем всякакви глупости, да се възмущаваме и да коментираме, какви ли не простотии! Е, всяко чудо до ТРИ дни и тази история ще мине и замине. Очакваме следващата!

79

Анонимен

преди 6 години

със сигурност са му поискали пари , в това няма никакво съмнение . Лекарите в България са слаби доктори , но много добри бизнесмени , могат да изкрънкат пари за всичко . Друг е въпроса защо подобен екземпляр-генетик-уфцевъд се разкарва и размножава на свобода .

78

Анонимен

преди 6 години

Поредният луд на свобода, който има нужда от здравословно бушониране.

77

.

преди 6 години

Значи ако те скъсат 3 пъти на изпит, после комисия 2 пъти и почнеш да плюеш по учебното заведение и ректора - взимаш висше. Да го е страх човек да иде на лекар, кой знае колко такива има "изучили се".

76

Бау

преди 6 години

Луд човек. Жена му какво е правила с него не е много ясно.. Да я проверят дали не е луда и тя, че горкото дете.

75

ohh

преди 6 години

КАКЪВ СПОМЕН КВИ ПЕТ ЛЕВА за спомен цялото семейство е за лудницата май...........

74

Анонимен

преди 6 години

До 78 КАКТО СВЪРЗВАТЕ ТЗ С РЕГИСТРАЦИЯТА И ЧЕ Е ФОРМАЛНО ПИТАМ СЕ В КАКВО ИСКАТЕ ДА КОНСТАТИРАТЕ. ЕДНО Е РЕГИСТРАЦИЯ ДРУГО Е ПРАКТИКА.НАПРИМЕР И ТОПЛОФИКАЦИЯ ЕАД Е РЕГИСТРИРАНА /ВСЪШНОСТ ТРАНСПОРТИРА ТОПЛА ВОДА ОТ ТЕЦ/ И С НИЩО НЕ СПАЗВА УСЛОВИЯТА КАТО ФИРМА. НО ЛУДИ ПАРИ ВАДИ.

73

Моля за разяснение

преди 6 години

Този, че е за лудница е ясно. Професорите дет са го пуснали на изпита и те са за бой. Жена му хич не я разбирам, но от всичко прочетено не разбрах защо се отказва въпросната плацента на който иска да си я вземе.... все пак жена му има право да си я запази за спомен - нали си е нейна.

72

бай Петко

преди 6 години

Тоя тотално е изперкал. Горките котенца !