78

Анонимен

преди 6 години

Небостъргачи един, два, три Край Гарата, на Цариградско - ще се строи...Странни мераци.А с какви хора ще ги напълнят?Бизнесът в България е с утихващи функции, а значителна част от населението се изнесе в Чужбина.Пенсионерите намат нито пари, нито мерак за небостъргачи.Да не би това да е резултат от многомилионната нова програма, която правителството се готви да вземе от нашите данъци и да подари така наречените "роми"Даваха им безплатни къщи, а сега може би ще ги заселят в небостъргач

77

Анонимен

преди 6 години

Селянчета, учете английски и втори западен език. Някой трябва да запълва тези колцентрове в нвбостъргачите. България = Индия

76

Анонимен

преди 6 години

Софиянци наричаме селяни не земеделците или животновъдите, а хората дошли в София по времето и със съдействието на БКП

75

Анонимен

преди 6 години

и аз съм роден в софия и живея тук, но не деля хората на селинджъри и софиянци. Не виждам с такова отношение по какво се различаваш от ***. Може би се мислиш за богопомазана само защото живееш си в единствения град в БГ където икономиката, що-годе работи.

74

До 81

преди 6 години

Живея в центъра, родена съм в София, къпя се всеки ден, пералня пускам по два пъти на седмица, сметката ми за вода е 16 лева. Не ни обяснявайте селинджърите, вчера дошли тука, кое как е. Ние знаем по-добре от вас.

73

Анонимен

преди 6 години

До До 63ами явно не се къпете с тези сметки по 20-30 лева и не се перете. то за това в градския транспорт е толкова ***

72

АНОНИМЕН

преди 6 години

Тя Фандъкова с кучетата и котките не можа да се справи сега небостъргачите са и проблема. Или милионерите станаха хиляди и се чудят къде да си дянат парите.За тези небостъргачи бая кофи за *** ще трябват или заводът за *** ще е в приземния етаж.

71

Анонимен

преди 6 години

Супер, нека се строи.Откриват се нови работни места и цените на имотите на хората наоколо ще поскъпнат.От какво се оплаквате?

70

Мда

преди 6 години

А за небостъргача на мястото на Деница в Младост, не питахте живущите там! След като го построят ако не направят един 4-ри лентов път от 5ия етаж до околовръстното, няма да може да се придвижваш в Младост!

69

От Варна

преди 6 години

До смяхЗащо се оплаквате? Във Варна 1 кубик вода струва 3 лв. А заплатите са доста по-ниски в сравнение със София. В София цените са по-ниски, а заплатите по-високи. Стига сте се оплаквали.

68

Даола

преди 6 години

София е рай за фирмите строителни перачници - АРТЕКС вече построи 21 етажна сграда / 62 м/ в кв. 1 на район Изгрев / срещу басейн Диана/и закри Витоша.Около този блок има още 4 нови сгради до 12 етажа, които са наблъскани на терена на бившата фабрика Фурнир - всичко това без обсъждане и с подписа на арх. Петър Диков.Разрешителните документи са пълни с нарушения, но няма кой да се заеме. Питам се обаче кои са *** с толкова излишни пари, закупили вече повечето апартаменти.

67

Анонимен

преди 6 години

мда преди с mall-ове се перяха пари, сега стана модно да са небостъргачи....

66

смях

преди 6 години

Кви хора има в тая държава. Не е истина. Бедни били. 200 кинта за вода ! БУХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХ. В БЛОК - БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА

65

смях

преди 6 години

Някой им помпи водата, някой с басейн или направо някой язовир, защото ако това което той казва е вярно. Това не са 200 лв сметка за вода, а 200 лв - изравнителна сметка, демек, тя е за всеки от входа. 30 апартамента по 200 кинта - 6 бона изравнителна сметка на 3 месеца. Класно. Нямам кво да кажа.

64

ист

преди 6 години

Ведяла жабата че подковават коня, е тя вдигнала крак.Небостъргачи - арабски синдром. Арабите показват петродолари, а ние какво ще показваме аааааааа.

63

Анонимен

преди 6 години

на входа има общ водомер, и на всеки три месеца правят разпределяне на неплатените кубици, *** провери във Веолия кой колко е отчел и платил...

62

Анонимен

преди 6 години

А места за паркиране предвидени ли са?? И да не са, нищо, следващото по-силно земетресение ще реши проблема :)

61

смях

преди 6 години

според сайта на софийска вода 1 куб вида е 2.15 лв. 200 / 2.15 = 93 кубика вода . Ако наистина това ти е сметката за три месеца. 93 /3 = 31 кубика месечно. ХАХАХАХАХАХААХХАХАХ. Ти тва знаеш ли кво е ? 31 кубика ?

60

Анонимен

преди 6 години

До СССР"Мда вече две хиляди звучат като нищо , но преди да влезнем в ЕС 600 лева си беше чудесна заплата. Ех този ЕС как ни нареди с тези мизерни заплати от 2к :("ми преди да влезем в ЕС кутия цигари беше 70 ст., а сега е 5 лева.Тогава кило сирене беше 3 лева, сега е 10

59

Анонимен

преди 6 години

То,хубаво ще се построят,ама...............!!!!Кой и как после ще поддържа??Едно саниране се срути от едно вятърче оня ден на 6 етажна сграда,а тук говорим за сгради по на 50-60-70 етажа!!!Че,ако и падне изолацията в София ще има ефект на ядрен взрив за население и прилежащите сгради!!Това мислите ли го??Как ще се строи,какви материали ще се вложат,качествен строеж без заделяне на средства,последваща поддръжка също без такива............