17

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Шмайзерът... - на Копринка - немедлена...

16

Анонимен

преди 6 години

"Мястото им беше в Кремиковци, но го закриха."Стомана Перник още работи. Да ги карат направо в пещите.

15

СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Този паметни трябва да бъде запазен!!! Няма нищо общо с комунизма. А паметници като този на съветската армия, Аляоша и всички комунистически творения може да бъдат спокойно бутнати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!Браво на Фандъкова... - че ни избави от тоя СРАМ!!!!!!!!!!!!!

13

Облекчение

преди 6 години

Качете на Бузлуджа тия грозотии, да си ги гледат плебеите като се събират там на кебапчета и бира...

12

ист

преди 6 години

Мястото им беше в Кремиковци, но го закриха.

11

СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Фандъкова, за дупки и асфалт ли трябва да се отделят само пари. А за история? Няма оправдание, вината е ваша... Нещото, с което може да се гордеем, че сме най-старата нация в Европа, сега не може да го покажем, на най-важния площад в Българи! Мразя комунизма, но този паметник няма нищо общо с него! Една от първите модернистични торби в България, показваща най-великата история в Европа!

10

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

А оня дето размахва шмайзера... - докога ще го търпим...

9

България 1300

преди 6 години

Съюзът на българските архитекти и Съюзът на българските художници са излезли с декларация в защита на паметника! Това е достатъчно условие той да бъде запазен!Това е едно модернистично произведение, което няма нищо общо с комунизма. Символизира най-дългата история в Европа, на най-големия ни площад! Сега хората, които посещават родината ни, няма как да разберат, че сме най-старата нация в Европа! Фандъкова да се поправи незабавно!!! Не може да няма пари за този паметник, срамно оправдание!!!

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Бузлуджа очаква... - Евгени Бакърджиев...

7

RZ

преди 6 години

Паметника е 1300 години България, не е комунистически, не е с пропагандна цел, а освен това докато имаше черен мрамор беше доста красив и внушителен. Уви българина явено му е в природата да е късопаметен, злобен и вместо да гледа към бъдещето да се опитва да промени и заличи миналото. Но всъщност какво ли се изненадвам на народ избрал си Царя и 3 пъти Бойко като алтернатива на това така омразно БКП/БСП... от трън та на глог... *** това е когато народа е *** държавата е слаба, корупцията силна

6

Анонимен

преди 6 години

Скрап изложена в музей...

5

Анонимен

преди 6 години

Да минат да натоварят и *** после...да не се налага да го взривяваме и да викаме макароффф да си разчиства бок.лука после!

4

Анонимен

преди 6 години

Софиянци не заслужават този паметник. Трябва да им се отнеме. На тях им трябва един голям паметник на Рейгън на мегдана, като колос над НДК-то.

3

Анонимен

преди 6 години

Всички държави от бившия соц блок си разрушиха комунистическите паметници и си изгониха комунистите от властта, само нас още ни управляват *** с партийни книжки, поднасяме цветя на съветски паметници и даже си направихме музей на соца.

2

Анонимен

преди 6 години

ЗЗЗбогом бо.клуци! Както "правилно" изписваше думичката червения министър на кОлтурата стефчУ данаилоффф

1

Идеалист

преди 6 години

Най-после. Да се върнат старите паметни плочи. Този паметник, беше грозен и се маха не по причината, че комунистически. Просто беше грозен!