9

Туй туй Бг то

преди 6 години

Не съобразена скорост!!?? Това е.... Държавата си е измила ръцете с това. Има масло в тунела....ами съобразената скорост е вероятно 2км в час....3км в час довеждаща до инцидент не е съобразена. Горящо сметище, 1км/ч превишили са мръсните некадърни шофьори ако са карали с 2км/ч.

8

Анонимен

преди 6 години

Виновни няма да има, това е ясно! Аз обаче да питам кой оставя група шведи, които в нашата държавица си живеят отвъд закона, да палят безконтролно? Кой пали на сметището, кой не си върши работата да контролира и арестува? След това защо това сметище кади от 5 дни, в неделята не се траеше от смрад! Кой е виновен за това?

7

Анонимен

преди 6 години

Според полицията основната версия е, че намалена е довела до сблъсъка.

6

шегаджии

преди 6 години

"затвориха аутобана" - аз май съм влязъл някакъв хумористичен сайт, понеже журналята явно си правят бъзик с ПКВР-то (Пътят Който Вечно е в Ремонт)

5

тоти

преди 6 години

Майната им на тировете.*** горят гуми на сметиштето на Ихтиман,но никой не го грижа .Ха да видим от гъде е тая мъгла дето лъже тъпия пожерникар.Нека БАН да кажат.

4

Стамат

преди 6 години

В неделя минавах от там, сметището си гореше и на никой не пукаше, че гори и дими.

3

Тюлена Бобо

преди 6 години

Сега застрахователите ще си направят групово сепуку.

2

Анонимен

преди 6 години

То е ясно какво е станало. Тировете са се движили в дясна лента. Всички други в лява лента са летели с 200 и когато един е загубил управление, всички 39 състезатели зад него не са могли да спрат. Такива са способностите на българските шофери.

1

Анонимен

преди 6 години

Равносметката аз ще ви я кажа: виновни няма. В българия никога няма виновни.Да се спасяват пострадалите (и застрахователите)