42

ANONYMOUS

преди 6 години

ТОВА НЕЕ КРАЯ НА СЕРИАЛА БНТ СА НАЗАД С 4000 ЕПИЗОДА В АМЕРИКА В МОМЕНТА СА НА 8000 ЕПИЗОД И СЕРИАЛА СИ ВЪРВИ МНОГО ДОБРЕ.

41

WtF

преди 6 години

Лятно време по принцип се гледа по малко телевизия ........

40

Георги Димитров

преди 6 години

БНТ краде МИЛИАРД а не може да купи 1 лиценз за сериал от 80те пълна КРАЖБА всичките карат Лексуси и Инфинитата ОСТАВКА и ЗАТВОР

39

Радослав

преди 6 години

ЖАЛКО, нашите зрители няма да могат да видят как в някой от следващите епизоди Малката Булка забременява от Рич Форестър. После ядосаната рода на Малката Булка си отмъщават като правят индийска генг-бенг нишка на *** Брук и на майка му на Рич. Майка му на Рич и тя забременява от чичото на малката булка. В по следващите епизоди всички тържествено правят Сюнет на малкото мелезче, което се ражда с две бобчета....съответно според едната религия обрязват едното бобче а другото го оставят шапкар

38

Митко

преди 6 години

Ами супер си беше сериала ама 90 те години тогава цялата махала гледаше Дързост и Красота,Пътеводна Светлина,Докато свят Светува и Спасители на Плажа жестоки по онова време филми красиви жени мускулести мъжаги и невероятна инфраструктура нечувана за България и Русия тогава и сега,аз лично винаги съм смятал англосаксонците за покрива на света в всяко едно нещо,като започнем от киноиндустрията и стигнем до колите,дрехите,парфюмите,лекарствените средства и оръжейната промишленост а и в спорта.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимко 36Че те и Далас почнаха да го дават малко преди 89-та. Даже според една градска легенда "Далас" е имал роля за края на комунизма в Румъния. Не помня точно кога почнаха да го дават "Дързост и красота", но може и да е било малко преди 89-та. В крайна сметка в края на 80-те режимът беше вече доста разхлабен и това, което предишните десетилетния е било немислимо през 80-те стана възможно. Та не знам какво се чудиш толкова, че го дават от 30 години.

36

Ангел

преди 6 години

Бях на 5 години когато Нашите ме тормозиха като пускаха Дързост и Красота.Най-накрая 27 години по късно доживях да го спрат!

35

Анонимко

преди 6 години

30 години казвате.... значи през 87 година БНТ са излъчвали американски сериали според вас, колко иновативно. То не само че не си проверявате фактите, ами и общата култура ви куца. Редакторът сигурно много се е изкефил на изречението "В понеделник вместо на негово място бяха излъчени..." и е решил да не го коригира. Добре поне че са ни на ниво медиите в България.

34

Анонимен

преди 6 години

Недейте така бе, хора! В тая жега ще предизвикате някой инфаркт на отчаяните баби фенки на сериала. Те жените и без това от години живея само заради Рич и Брук вие сега и това им отнехте! Аааааа... :)) Направо ще се поболеят от мъка!

33

Гледам Тв

преди 6 години

Болката от ляво се засилва!След като миналата година изведнъж БНР спря хидрологическия бюлетин, сега БНТ изведнъж спира "Дързост и красота"!Липсва детството, което имахме ние, вече по този свят!

32

аз

преди 6 години

най-после.закривай тая боза

31

Не мога да повярвам

преди 6 години

В зората на демокрацията, бременна с първото дете, седях и гледах в захлас - то такива филми не бяхме виждали до тогава ...живота ме завъртя, отдавна не помня, че съм го гледала...а дъщеря ми, с която бях бременна тогава, вече кара 24-та година :):):)

30

Анонимен

преди 6 години

Е как така го спряха на 3971-тия епизод? Та той тепърва започваше... едвам още се запознахме с главните герои. Гадове са тия от БНТ :) хахах

29

Анонимен

преди 6 години

Леле, доживях...баси извратената история беше.

28

Анонимен

преди 6 години

Йееееааааа....аз черпя!

27

mery

преди 6 години

Най - изненадващо ще е ако BTV спрат турските сериали! Как толкова години не се усетих, че губят аудитория !

26

въйййй

преди 6 години

Ми то стана безинтересно вече. Всеки със всеки се е....таковал във филма. А иначе- в Чехия давали още "Болница на края на града"-и тя сапунка от едно време...

25

Анонимен

преди 6 години

Веднъж като бях на готсти у баба си, както си седим и си мълчим, тя ни в клин, ни в ръкав изтърси "абе той е много добре момче, ама защо се подлъгва по тия шаф-рантии". Аз недоумяващ викам: Кой бе, бабо?, като си мислех, че става върпос за някой от селото. А тя ми отговаря с най-умилителната физиономия ми каза "Ами Рич".Направо паднах. Така и не дочака края на сериала. До последния ден така и не можа да разбере, че всичко е роля. Мислеше си, че всичко е реално.

24

Иван, филмов критик

преди 6 години

Сериалът е професионално направен и има своята публика по цял свят. Друг тип "драми", а не любимите на маса българи сложни перипетии в семействата на Бахри Петмез и Шенол Коджачалмали.

23

.......

преди 6 години

Крайно време беше! Да започват сега да го повтарят , че първия сезон не си го спомням добре :)))