30

Анонимен

преди 6 години

Народе мой, любими синове....Въобще, от много време се чудя, дали да ви съжалявам, че сте толкова прос..и, та чак блаженни, или да ви завиждам за същото нещо?! Народе, мн...го си ***, ама толкова, че, ако имаш представа колко, щеше да се гръмнеш, след това да повториш поне два пъти. Бедна, Клета Българя. Край, всичко е свършено, дрънканиците за възраждане са измишльотина. Много сте зле братя, ама много...

29

ГОРЕ ГЛАВИТЕ БРАТЯ

преди 6 години

НЕ ТРЯБВА НИКОЙ ДА СЕ СРАМУВА ЧЕ Е БЪЛГАРИН, САМО ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ НА ИЗБОРИТЕ МАСОВО И ДА СЕ ГЛАСУВА, НО НЕ ЗА ТИКВУН И СИЕ. А ЗА ПРОМЯНАТА .

28

Анонимен

преди 6 години

До за АСЕНОВГРАД мълчиНяма по-долен и мрсен народ от българският.Всичко ни е гадно и пртивно - историята ни е проституттска и помярска.Фолклорът - * и вулгарен.Традициите - варврски.Манталитетън ни - ориенталски.Морал и ценности - никакви.Срам ме е, че съм българин.

27

Анонимен

преди 6 години

До ГладиаторИскам да даря на Националният Исторически Музейедин зелен прцал с извезан надпис "...или смърт"изцапан със семето на пра пра дядо ми,дето си го е бърсал с него след като е насилил две гавуррки.

26

Гладиатор

преди 6 години

EЙ *** народ един от най-простите слаба държава, Не работещ парламент, търкане на билетите на мафията от целия народ, мързеливи хора, казани с ракия и вино, ктб, охранителя който стана пожарникар след това генерал и след това мин. преЦедател, шуробаджанаци, наши хора, бивши *** които мислят само за държавна работа и крадене,грипените, васко , кючеци, сръбска музика, НЕ работещ съд, смешника Цаката, всички грамотни хора в чужбина,мутреси,слънчака, сашо диков, некадърници, роми ТЕЛК

25

Анонимен

преди 6 години

Простащина е генетика да лежи в затвора, защото неграмотния управляващ чиновник не може да му даде плацентата. Кой въведе незаконняи пръстов отпечатък това не е ли простащина.

24

за АСЕНОВГРАД мълчи

преди 6 години

Та Боко затова си ходи с охрана на всякъде, изглежда го е шубе да не изяде шамарите някъде.

23

Корумпел

преди 6 години

Вие не сте обществото ,а банда долнопробни фашаги и ченгета!ОСТАВКА!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Хубава вест от пъпът на Вселената.

21

Анонимен

преди 6 години

да ходят с полиция, в германия е така. в гетата винаги се движи и патрулка след линейката

20

Щерю

преди 6 години

Бащицата рече и отсече...

19

Анонимен

преди 6 години

Кога ще връщaт пaрите от КТБ или май нямат намерение да ги връщат. Tоя кабинет няма ли да почва работи или Тиквата е там само да наблюдава и коментира.

18

Анонимен

преди 6 години

Пустото му С И. Каджийче ,станоло европейче Забрави колко майки си разплакал и ти ,бо *** ! Точно ТИ за бой няма да говориш .

17

Винету

преди 6 години

Ще си търсим правата със всички възможни средства и това не е простащина.Единстения *** в тая държава е просташката тиква, която си мисли че може да определя кое е простащина и кое не.

16

Анонимен

преди 6 години

Заглавието ви е СЛАБОУМНО!!Каквито сте и вие естествено.Важното е рекламките да вървят и плебса да блее.......

15

taktika

преди 6 години

Потресаващо! Аптеките са крили "най-мощния" лек против гъбички по ноктите!Виж крема ,който може да помогне и на теб да се избавиш от досадните гъбички по ноктите на този сайт :lekar.lifeblog.review

14

Анонимен

преди 6 години

Лекарските грешки и немарливост също трябва да се наказват а не за се замитат под масата

13

АTAKICT

преди 6 години

До The CitienЩЕ ИМА И ПАРЧЕ ОЛОВО И ЗА НЕГО НЕМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГА ЕСЕНТА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ НЕМА ДА ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ СЛУГИ НА ДЯВОЛА

12

БОКО ПАТРИОТ-НЯМА ЩО

преди 6 години

ПРОСТАЩИНА? Я КОЙ ГО КАЗВА. АМИ ТОЙ КАКЪВ Е? ДАЛИ ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ КАК ОТСТРЕЛВАШЕ "ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ" ОТ ВРАЖЕСКАТА ГРУПИРОВКА И КОГАТО ТОЯ, СЪЩИЯ С АКАДЕМИЧНОТО ВЪЗПИТАНИЕ РАЗВЯВАШЕ КОЖЕНОТО МАНТО И С ШАПКА НА МАФИОТСКИ БОС ВИЛНЕЕШЕ ИЗ СОФИЙСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ. Е, ИДВА МИ В ПОВЕЧЕ "НОВИЯТ" БОРИСОВ. И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ - ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА НИКОГА!!! ТОВА ЛИЦЕМЕРНО "КРОТВАНЕ" Е ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ.

11

крадецът вика...

преди 6 години

Олицетворението на посредствеността, простащината, некомпетентността, самовлюбена войнствуваща простотия----ще вземе мерки срещу всичко това? Е, такова животно, нема.....