108

Анонимен

преди 7 години

ХипократЛекари няма има мафия обляканаС бели манти пълна неграмотност свръх алчност, арогантност,безнаказаност

107

Анонимен

преди 7 години

Следващият път може да накара жената да ражда у дома, за да вземе плацентата свободно.

106

SA

преди 7 години

България-страна на кифли и лигочи!За жалост!!

105

коки

преди 7 години

Т'ва значи е чиста проба ***, отсекъде!

104

Анонимен

преди 7 години

Ако дръпне паравана и лъсне истината, това ще покаже някакъв напредък в нейното търсене. Но в нашите географски ширини това не се случва. Всичко ще се потули и побойника ще опере пишкира.

103

Анонимен

преди 7 години

Дохторята крадат масово стволови клетки и действат с прийомите на ОПГ. Браво че този се е опълчил на мафията.

102

Анонимен

преди 7 години

Това от снимката доказа по несъмнен начин, че не всеки учен е интелигентен. Въобще дне образованието и интелигентността могат да са различни острови, намиращи се на двете половини на планетата, на хиляди километри един от друг. За липсата на корелация между образование и възпитание пък няма смисъл да говорим - тя е очевидна.

101

Анонимен

преди 7 години

Лека телесна повреда ?Изпадане в безсъзнание ?Кой ли пък друг престъпник квалифицира така произшествието?

100

Анонимен

преди 7 години

Този тип сигурно е направил бебе не за да е баща, ами да се сдобие с плацента !

99

Анонимен

преди 7 години

До До 103------------------За първосигналното защитаване на лекари нямаме спор, но дали защитата на НАБИТА лекарка може да се определи като "първосигнален" акт? Струва ми се, че само едноклетъчни интелекти могат да определят подобна позиция като "първосигнална", Вие как мислите?

98

До РП

преди 7 години

А ти кой си, за да казваш кой какво да мисли и кого да уважава. Много ли е страшно да кажеш нещо за някой "светило" В свободния свят дори Нобелови лауреати ги правят на пух и прах. Тук прочетох кратък, но много стойностен коментар за лошата услуга. Там е истината.

97

Анонимен

преди 7 години

Този рецидивист отдавна е трябвало да търка нара за дълго време, а жена му искрено я съжалявам с такъв мъж, но тя най-вероятно е същата куха лейка. Горкото дете няма никакъв шанс с такива родители.

96

Анонимен

преди 7 години

До СократисТози "учен" явно много го е закъсал с парите, та да изкрейзи така за една плацента и да прояви толкова силен "академичен" интерес към нея. Каква научна страст, ей...

95

20229

преди 7 години

България е рай за рецидивистите. И законодателят няма проблем с това.

94

побойника

преди 7 години

Къде са му татуировките, мускулите, защо не е обръснат и как така е учен от БАН едва ли не?

93

Анонимен

преди 7 години

Пропагандата и цензурата е безпощадна. Поне го правете с акъл! Сега е очевидно: прикривате масовото крадене на стволови клетки от новородени; натрапвате ни едната гледна точка и нищо от другата.

92

РП

преди 7 години

До Анонимен Браво!Аплодисменти за написаното!Кои сте вие, че да съдите по този начин хората, от които зависи новият живот?!?Дете, съпруга или плацента по дяволите? Родител ли сте? Знаете ли какво е да ти помогне човек като д-р Гагова да оцелееш, да те върне от оня свят заедно с детето ти, да го видиш здраво и жизнено. Да те направи щастлив родител. Каква е изобщо ценностната система на този ***, а вашата?Отчайващи сте!

91

Анонимен

преди 7 години

До PDВ нормалния свят всичко се договаря, а в изостаналия свят - с бой, измами, кражби и убийства се действа. На българите им е все едно как да се доберат до малки облаги, понеже повечето са бедни, затова никога повече не се говори за чест, дълг, почтеност, човечност, съпричастност, ред, закон. Никакви "оптимистични теории за българския народ" не помагат. Достойният и трудолюбив българин е в миналото. Непознат като житейски образ днес и добре забравен.

90

До 103

преди 7 години

Може да не го е набила, но може:-да се е държала грубо с него и с родилката- да му е поискала подкуп- да не си е изпълнявала задълженията Затова е необходимо мнението и на другата страна. Първосигналното защитаване на лекарите им прави много лоша услуга

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99Плацентата не може да се разглежда като един вид хонорар за израждането.