12

Анонимен

преди 6 години

Митьо - Пейката, ако не беше ЦСКА още щеше да рита в Пирин. Просто момче излезе.

11

до Ханибал

преди 6 години

Какво значи истинско ЦСКА - ЦСКА играе на Армията, там са Димитър Пенев, Пламен Марков, Джони Велинов!Фалиралото акционерно дружество е създадено от Васил Божков през 1999 година и няма нищо общо с дружеството на Любо Пенев!Преди него е имало много дружества, те не са ли истински!Айде стига глупости!Левски е закрит през 1947 година, Динамо София се прекръства на Левски, след това става Левски - Спартак, Пешо Кучето е правоприемник, а Лафчис прави ново акционерно дружество!

10

MaйMyнaтa

преди 6 години

Не знам, не ги разбирам тия работи!?Но все пак, не е редно да обърквате феновете по света с две ЦСКА - та! Те защо да се напрягат и да чудят кое е българското, и кое руското. Но руското си е много по-старо, и чичо ви Путин ще ви го каже: То да остане.

9

Анонимен

преди 6 години

Митьо излезе изключително просто момче...Вместо да порита за кеф 1 година в ЦСКА, да прибере някой лев, отива за двойно по-малко пари в Берое!Вместо да се превърне в легенда на ЦСКА, вместо да бъде пример за младите като Десподов, ще рита топка с Охене, Като и Почански, защото треньорите в Берое му били приятели!Все едно не може да си прави барбекю с Томаш и Кючюков през уикенда, та трябва и да им ходи по гайдата!Глупаво момче!Стоичков се върна от Барселона в ЦСКА, само наш Митьо не може!

8

Ханибал

преди 6 години

Защо да е неблагодарник човека??? Не му се играе във дивизиите, защото там играе истинският ЦСКА, затова избира Берое. Микренското -София не е ЦСКА!!!! Аз съм цесекар между другото:)) но не от тиреСофия

7

до MaйMyнaтa

преди 6 години

Олимпик от село Галата пък все едно има нещо общо с Берое...Олимпик /Галата/ е държавен отбор, издържан от американските ТЕЦ-ове, които смучат пари от всички българи!

6

Анонимен

преди 6 години

ЦСКА е световен отбор Бербо може само да се радва, че е стартирал от ЦСКА а не от селските чалгаджийски отбори Манчестър или Милан да речем аха пръц.

5

Агент Гоце

преди 6 години

Пефека Цефека АГ

4

Евротурнири '17

преди 6 години

Неблагодарник!?Нямам спомен той да е играл в Литекс...

3

Анонимен

преди 6 години

Бербо май не се диша с микренското джудже. Като малко по-интелигентен човек, той страни от мутро-бизнесмени. Кажете колко футболисти са основали фондация да помагат на деца?

2

MaйMyнaтa

преди 6 години

Неблагодарник е, щото им направи измисления отбор известен. А иначе, ЦСКА - София го няма вече и в списъка на УЕФА!

1

Анонимен

преди 6 години

жалки анонимници. тръгнали да хулят де който видят. иначе са много смели, но даже не са написали имената си под тази жалка декларация. по това може да разберете колко са стока.