35

Анонимен

преди 6 години

Защо този Б__л у_к, ББ се крие. Който е гласувал за него е за ЗАТВОРА.

34

Мда

преди 6 години

Те и към избирателните урни така крачат.

33

Анонимен

преди 6 години

"Бой и простреляни в Шекер махала в Пловдив"

32

Анонимен

преди 6 години

Glasuvaite pak za MUTRATA, koito sega se krie

31

Анонимен

преди 6 години

Питам се, къде е премиера, всеизвестния каратист и футболист, смел и решителен? България ще се запали и ти скоро. Расте недволството на безкрайно търпеливия българин. Щом е излязъл вече, значи е нетърпимо! Къде е този който се смята за Обожествен, Единствен и Неповторим да ни управлява? Сега е момента да покаже, че е премиер на България и ще въведе ред и справедливост. А не сме го виждали и чували?? Защо? Чака, какво чака. Заминава си само при един убит българин. Натам върви, мишко!

30

Анонимен

преди 6 години

Да се криминализира неграмотността ми се струва разумна мярка.

29

Анонимен

преди 6 години

Първо трябва да потърсим отговорност от тия,които им раздаваха нашите париза социални помощи и да ги осъдим.За назидание на други подобни.Двукраките са докарани преди 600г. от турците при нашествието.Как са издрапали до сега без социални помощи.Трябва да се спрат незабавно баце Б.Б.& г-жо Ниновице вече времето изтича!

28

Анонимен

преди 6 години

Борисов една дума няма да каже, защото всички ще разберат, че лъже за "стабилността" в държавата! Да не говорим, че той просто е един страхливец и най-вече го е страх да не се изложи пред "началниците", а сега имаме и европредседателство, всичко трябва да е сметено под килима!

27

Анонимен

преди 6 години

Униформените трябва да застанат на страната на българите. Знам, че това означава преврат, но няма друг начин. Сега ги е страх да не ги съдят за неизпълнение на заповеди, но трябва да са наясно, че държавата при това положение е пътник и техните работни места и заплати също!

26

Анонимен

преди 6 години

До 40И забрана да гласуват на тези без образование !

25

Анонимен

преди 6 години

Grajdanska voina se peche. Na horata im pisna veche s tova tolerirane na *** I shte vzemat zakona v svoi ryce....

24

Анонимен

преди 6 години

И всичко това Баце нарича "стабилност"? И щял да "надгражда" ??? Значи с България е свършено!

23

Хм

преди 6 години

До ЗагриженИма начини,при това законни,популацията да бъде контролирана!Естествено парите са номер 1.Без детски за деца родени преди навършване на 18г,спирането им при извършване на криминални прояви,евентуално образователен ценз-висше образование-неограничен брой деца,средно-3,основно-2,без образование-1.При надхвърляне-спиране на детските изцяло.А за гласуването-премахване на номерата в бюлетината и произволно подреждане на партиите(машинно гласуване).който не може да чете-аут!Ама де е волят

22

Анонимен

преди 6 години

Ха де късмет да тръгнат ромеите въоръжени ! Дано ! Ние белите само това чакаме! Ще им се види света тесен!И на всичкото отгоре - ,, аллах акбар "!Де късмет де!

21

до 34

преди 6 години

А кой раздава социалните помощи бе?Кой си затваря очите за това,че крадат ток,крадат желязо,крадат разни други неща от хората заради което ги бият и убиват...?

20

Така е

преди 6 години

До реалист 22 Да не би Бойко да ги прави тези чаавета бе?Те са рожба на криворазбрана демокрация и БХК.

19

Анонимен

преди 6 години

Тази работа няма да завърши добре. Ако не се вземат спешни мерки на няколко нива, ситуацията може да прерастне в граждански бунтове, размирици и сблъсъци. Полицията не може вечно да пази едните от другите.

18

Анонимен

преди 6 години

Трябва да им спрат социалните помощи.И да въведат само за тях законите на шериата.За по-леките престъпления рязане на крайници.За останалите бесилка.Да ги видя инвалиди без ръце и крака като няма социални помощи как ще открият фотосинтезата.

17

Анонимен

преди 6 години

Ще потушат напрежението докато мине европредседателството и после пак. А те ще са вече 27% от населението

16

Wildfire

преди 6 години

Нека дебелия от Банкя да коментира защо лидера на столичните джепчии в София /масово неграмотни,но живеещи в палати и каращи последни модели автомобили/ е спечелил обществена поръчка,за ремонт на НС.Както и още няколко други такива.