144

Анонимен

преди 6 години

Аз искам истината! След истината - възмездието! Не ме интересува националност! Обичам руския народ, но ако тези юнаци са виновни - на топло! Но ако се окаже, че полицаите сасгафили, и те да получат възмездие, нищо че са "наши"!

143

Анонимен

преди 6 години

Русофилите само се чудят как да оправдаят поведението на руснаците, но повечето русофили не са и виждали жив руснак! Аз им бера гайлето всеки ден и мога да ви кажа, че това не са хора!

142

Гунчо

преди 6 години

Въй колко са гадни тия руснаци...пък ония английския педофил дето го хванаха онзи ден колко е симпатичен и благороден...нали...!?

141

Анонимен

преди 6 години

Руснаците харчат много пари в България. Не пускайте такива да не ги обидим.

140

Курамиянко

преди 6 години

Какво увеличение искат тия палячовци с черните униформи. Една камара ченгета не могат да удържат двама пияници. Ама господин кука се превръща в Рамбо, когато види някое дете с фас марихуана в парка, но на улицата ги бият като боксови круши.

139

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са ***! В посолството щяла да звъни, руска истеричка! Правилно и отговори нашия сънародник, къде точно ще звъни :))))

138

Анонимен

преди 6 години

Всички са невинни, да не заасягаме гордите туристи!

137

кухи кратуни

преди 6 години

Така им се пада на полицаите в България - палячовци! Само се праскат на Рамбовци срещу тинейджъри и старци... Ако искат уважение да спечелят обратно от народа - при инцидент от чужденци - веднага арест, смилаш ги от бой /има си начин как без да остават белези/, после питаш откъде са.

136

Фронто

преди 6 години

Това систематично и продължаващо охулване на България от най-високите нива в Москва, няма начин да не слезе и надолу. До битово равнище.Въпросите са два :Съзнателно ли е или от глупост;И по-важния- как ще реагира Българската д ъ р ж а в а и народът Български

135

Това е

преди 6 години

България винаги е обичала Русия, не обичаме американци, англичани, немци.

134

Активист на БКП

преди 6 години

Друго си е да те ритне швед ! Много по-европейско е...

133

Lothbrok

преди 6 години

До TO :DORСамо по-полека с братските отношения, никоя държава няма братя, всяка държава си е сама за себе си. Има общи интереси, но не и ''братски' отношения....

132

TO :DOR

преди 6 години

РУСИЯ + БЪЛГАРИЯ = БРАТЯ ЗАВИНАГИ! А българските или руските ***, утайките по света въобще, са еднакви навсякъде. Обаче русофобите и грантаджиите от БХК и всякви там псевдолиберални "правозащитни" организации на хранилка при чичо Шорош трябва да бъдат забранени, а дейността им да бъде криминализирана от закона. Иначе ще продължат да ви отклоняват вниманието от истинските проблеми на страната - безпрецедентната с.иганизация и ислямизация, която става

131

.

преди 6 години

До TO :DORНа тен тези мизерници може да са ти братушки. За мен са обикновенни нашественици. Идват тук, мислейки че сме и длъжни нещо. *** и алкаши. Рядко има читави бройки. Ако такива на теб са ти братушки, мога само да те съжалявам. Нормалните руснаци са в Турция и Гърция. Тук е утайката, дошла да се напива до безпаметност на евтинията и да прави мизерии.

130

българин

преди 6 години

българо-американска дружба завинаги! Тръмп ще изчисти Америка от гадината Сорос а това автоматично означава и че пипалата му в България ще бъдат прекъснати! А руснака еволюционно е спрял да се развива. По-далеч от тия. Американците винаги са ни били надежден партньор - онзи ден с тяхна подкрепа изстреляхме първия си сателит и се наредихме сред малкото европейски държави със собствен сателит!

129

Lothbrok

преди 6 години

До TO :DORЛошото, е че руснаците като се напият, по нищо не се различават от ро,мските , не благодаря аз не искам такива ''братя''.

128

Анонимен

преди 6 години

Сега в ареста тия руснаци ги чакат само "хубави" работи. Малиии как ще ги подхванат полицаите с палките. После може и другите пандизчии да ги подхванат... с кожените палки.....

127

TO :DOR

преди 6 години

Въпросът е цивилизационен! Като ти го бутат краварите сигурно си щастлиФТ.. Като плюеш по руските братушки на българите вероятно също. Добре, като не искате руснаците да ви са братя, братя ще ви бъдат ромските 0рки от гетото. Мечта на всеки либераст.То и натам вървят нещата в интерес на истината..... много жалко, съсипахме си хубавата държава. Само едно се моля - дано следващите български поколения да простят на тези, които допуснаха това... защото, ако не се промени нищо, те ще страдат повече

126

TO :DOR

преди 6 години

"Хора, тук в Бургас вече все едно сме някаква руска република! Нито на пазар можеш да отидеш, нито в парковете, нито в морската градина, без да те бутат, настъпват, предреждат и ритат руските нашественици! А руската реч е навсякъде! Бургас вече...!"Въпросът е цивилизационен! Като ти го бутат краварите сигурно си щастлиФТ.. Като плюеш по руските братушки на българите вероятно също. Добре, като не искате руснаците да ви са братя, братя ще ви бъдат ромските 0рки от гетото. Мечта на всеки либераст

125

СССР

преди 6 години

Поредната атака на Сорос. Значи еврогейове от Швеция могат да бият безпричино Българска камериерка. Но когато Руско семейство се защитава от полицейския произвол, това е недопустимо!! В тази случка ясно си личи дългата прокълната ръка на Джорж Сорос!!