145

НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

преди 6 години

от признателния БЪЛГАРСКИ НАРОД!БЛАГОДАРИМ ВИ БРАТЯ!

144

без хонорари

преди 6 години

Днес американското посолство няма да раздава хонорари. Писанията на патологичните русофоби са скучни, примитивни и лишени от всякаква мисъл.

143

До СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Асоциалните от социалните мрежи отново изпълзяха!

142

съюзници на Червенат

преди 6 години

Интересно защо Асен Генов го е шубе да боядисва нощно време и паметника на американските летци, бомбардирали София! Все пак американците бяха съюзници на Червената армия!

141

след Занзибар

преди 6 години

През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! През 1989 България е била на 27 място по Бруто вътрешен продукт, а през 2016 е на 68 място, след Занзибар. И за това ли са виновни комунистите?

140

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Надявам се, че Евгени Бакърджиев може да оправи нещата... - а после - на Бузлуджа...

139

само нощно време

преди 6 години

Защо кришнарят Асен Генов ходи само нощно време да кощунства по паметниците? Защо не ходи да се гаври с тях и да ги боядисва по сред бял ден? Защото е един подъл страхливец!

138

Китаеца

преди 6 години

Какъв комунизъм има в Китай бе ШЛЬОКО?!Див КАПИТАЛИЗЪМ е в Китай.

137

Анонимен

преди 6 години

..."и моите наследници също'МИ ПРАВ ИМ ПЪТ,честно казано по-добре да сме малко НО НОРМАЛНИ а не ВЕЧНИТЕ НЕДОТАКОВАНИ МРЪНКАЛНИЦИ,а кой ще остане МИ НЕ ЗНАМ АМА ТАЯ РАЙСКА ЗЕМЯ БЕЗ ХОРА НЯМА ДА ОСТАНЕ,МОЖЕ ПЪК ДА Е ЗА ДОБРО ДА НЕ СА БЪЛГАРИ ПОНЕЖЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАМАРИ НЕ ЦЕНЯТ ТОВА КОЕТО ИМАТ!!!

136

Анонимен

преди 6 години

Защо не се провали комунизмът в Китай?Пътека направиха всички лидери на европейски страни да се молят за заеми на шефа на Китайската комунистическа партия.Просто българинът е същество с безумно голямо самочувствие и е единак като всеки дивак.

135

Анонимен

преди 6 години

Ако НЕ БЯХТЕ ЗАТВОРИЛИ ГРАНИЦИТЕ С ТЕЛ И КАРТЕЧАРИ ПО КУЛИТЕ ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ КАК ОТ 7МИЛИОНА БЪЛГАРИЯ СТАВА 4 ЗА НУЛА ВРЕМЕ!***!!Дайте логично обяснвение ЗАЩО АРМЕНСКИТЕ БЕЖАНЦИ,ЕВРЕИТЕ,РУСКИТЕ БЕЖАНЦИ НАПУСКАТА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ОКУПАЦИЯТА НА СЪВЕТКАТА армия ЗАЩО ???Малко са били ромите от Испанската кралица и Османския султан ТА И БАЙ ВИ ТОДАР НИ НАТРЕСЕ СРЪБСКИ РОМИ,ВСЕ ДА СМЕ "ПОВЕЧЕ ""БЪЛГАРИТЕ"!!Да си затваряте човките безмозъчни същества такива!

134

Анонимен

преди 6 години

Това "от признателния български народ" Е ОБИДА ЗА 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ!!!Комунистите НИКОЙ НЕ ГИ Е ОВЛАСТИЛ ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД,защото за всички ГРАМОТНИ И НЕОБРЕМЕНЕНИ С КОМПРОПАГАНДА С ЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е ОКУПАТОР И ТЯ Е ТОЧНО ТАКАВА!!Ние НЕ СМЕ БИЛИ ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА за да ни "освобождават"

133

Анонимен

преди 6 години

МНОГО СКОРО, АМА СЪВСЕМ СКОРО, ВЪРХУ ПОЗОРНИЯ ПАМЕТНИК НА РОНАЛД РЕЙГЪН В ЮЖНИЯ ПАРК ЩЕ ПИШЕ- РОНАЛД РЕЙГЪН- ТЕРОРИСТ!!!!!

132

Анонимен

преди 6 години

болшевишка воня. Добре, че младежите го поливат обилно с урина ежедневно.

131

Анонимен

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

130

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

129

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с този комунизъм!Били сме част от Османската империя, част от Византийската, Част от Римската, това е нормално, когато живеем на кръстопът.По-важното е искаме или не да има българска народност?Много българи са се отказали от това.Не ми е драго, но моите наследници-също.Въпросът е каква е причината?- а тя не е само у нас.Аз съм тук и ще остана, но кой ще живее след мен на тази земя?

128

Тончо.

преди 6 години

Губещи държави са Германия.Япония.Италия.Испания.Австрия.България.А сега познай какви са разликите.

127

Таки

преди 6 години

това всичко все по време на комунисти на власт.

126

хм

преди 6 години

много трудолюбив народ тук, кипи колосален безсмислен труд, само дето здраво зациклил в еднообразни фрази и заклинания!