38

Анонимен

преди 6 години

Сърбия/Сръбска република спъват развитието на Западните Балкани,защото са руски марионетки.Доскоро с тях бе и БЮРМ.Сръбският ултрас Вучич и сегашен президент,се изживява,като "лидер в региона",макар че го отрича ,но само на думи и непрекъснато лобира за Русия,зове за някакъв "отворен пазар със страните от екс Югославия,където Белград,да има централната роля,както при квази държавата на Тито и Милошевич.

37

Анонимен

преди 6 години

А така Баце, какави пари какви 5 лева, ценностите са важни, много ми е интересно твоите ценности какви са след като години наред си изнудвал и пребивал хора, сега си най-велкият стожер на ценностите, за товоите собствени пари не говорим, нали?

36

Анонимен

преди 6 години

Дай на някой ВЛАСТ та да му видиш колко му е в КРАТУНАТА -пардон-ТИКВАТА !!

35

Анонимен

преди 6 години

ПРОВАЛЕН ПОЖАРНИКАР........................

34

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали глупости . Много отдавна трябваше да признаем македонската нация и език . Все пак Самуил е роден в Охрид и колкото наш толкова и техен .

33

Върхът на РЯПАТА

преди 6 години

Напомням на МАТ'РИАЛЪТ, как вашият любим вожд съветваше всички европейски страни да си направят заплатите като в България и така да се изравни стандартът на живот в Европа.

32

СЯВАЙТЕ КАРТОФИ

преди 6 години

ХОРА БЕЗ ГРАМ ДОСТОИНСТВО ГОВОРЯТ В ТОЗИ СТИЛ , ОБЩИ ПРИКАЗКИ КОИТО С НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯТ ЗА РАЗВИТИЕТО НА НАЦИЯТА И НАРОДЪТ .

31

Анонимен

преди 6 години

Ако на балканите знаят каква перспектива си ни приготвил,с камъни ще те гонят.

30

sante_dog

преди 6 години

Малко е нагло този да говори за свобода на словото (118-то място?), борба с корупцията и т.н. А иначе никой не иска да сме като Швейцария. Достатъчно е да настигнем Румъния, но уви те си нямат ББ и Цацаров, а нормална прокуратура!

29

Анонимен

преди 6 години

До Македонски 66Имаше много мизерии, но имаше Дух и Култура.Няма да се унижавам да обяснявам на ку.ха кра.туна...което е вярно - вярно е!но духа и културата ги имаше, защото индивида имаше 4 от 5 нива на Маслоу - безплатно и защото натоварването беше равномерноразпределено, а от механиката знаем, че такъв товар дава най-малко напрежение в елементите на конструкцията!Е няма как да стане - духа да е соц, а джоба да е кап! Няма такъм материал, няма такава конструкция - няма такава къща!

28

Анонимен

преди 6 години

Боже,моля те,пази България от прости банкянски ТИКВИ!

27

OMG_Lucker

преди 6 години

Доживях ежедневно да виждам в пресата отразени размислите на една мутра върху живота, битието и добруването на България. И не само, той размишлява и по европейска и световна политика и това чинно се отразява във всички новинарски сайтове и телевизии.Журналисти, толкова ли не намерихте някой по- умен, хайде да не е мъдър чак, но да е на нивото на средностатистически студент от СУ Климент Охридски и да е чел над 200 книги, а не само Винету?

26

Анонимен

преди 6 години

Много африкански държави са напреднали в сравнение с България!

25

Анонимен

преди 6 години

е преспективата е икономически геноцид над българите и прогонването от БГ, осигурено от БОКО

24

Анонимен

преди 6 години

Това, че България е председател на Съвета на ЕС за шест месеца, не означава, че можем да направим всичко, което желаем..............................НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ, ДОРИ И ДА ЖЕЛАЕТЕ. НИЩО!ще правиш само това, което ти нареди меркел, юнкер и жозеф дол

23

ГОСПОДИН

преди 6 години

за ЕДИН ДЕН. Това е БЪЛГАРИЯ в НАТО и ЕС.

22

ТИКВЕНА ПЕРСПЕКТИВА

преди 6 години

се нарича БОСТАН на разбираем език. Като махнем евро лъжите за някакви там атлантически ценности си остава ЗЛАТОТО, изнесено от БЪЛГАРИЯ, ЗАРОБВАЩИ ДОГОВОРИ за ВОДА, ТОК, и всякакви благини, дадени на КОНЦЕСИЯ както в покоряването на Америка и изтребването на индианците

21

СатаНАТО™

преди 6 години

Как може едновременно да се гордееш с режим, който те третира като крепостник и с дисидентите, които го осмиват? Подобна гражданска шизофрения има само в Московския циганат. Товарищ, тебе само чемодан, вокзал, Москва те оправя.

20

Лев Главинчев

преди 6 години

"България преди 89та беше ГОРДА държава!"Абсолютно!Гордеехме се с атомна централа, а имахме режим на тока, със селско стопанство и промишленост и гордо се редяхме на опашки за домати, кисело мляко и тоалетна хартия. Тия, които не се гордееха и искаха да видят как е по света, ги убиваха на границата.А когато някой народ проявеше неблагодарност и престанеше да се гордее, като унгарците или чехите например, пристигаха руските танкове и уреждаха нещата. Общо взето, голямо гордеене падаше!

19

Анонимен

преди 6 години

за шест часа, не месеца, ше оглозкаме всичко .Добре ше ни запонят европейците, обещаваме това.