11

Анонимен

преди 6 години

Това никога няма да се промени, докато българите не станат един път за винаги.Да защитят децата си, родителите си, бабите и дядовците ни. Това е ващата земя! Докога ще търпите разни о.лигофрени било от ЕС или БХК, ДПС да ви казват как да живеете във вашата къща?

10

Анонимен

преди 6 години

А ние виним ДПС

9

Анонимен

преди 6 години

Това братя Българи не е само в България, това явление е в цяла Европа. И в Германия и във Франция и в Испания проплакаха от тея гнусни ********ли, ама им са вързани ръцете от собствените правителства. И там живеят на помощи срещу размножаване.Много трудно ще се оправим от такива подкупни политици на европейски ниво.

8

Стефан

преди 6 години

Г-н Цонев не е успял да види истинските причини, които водят до агресия от страна на ромите, а именно тяхната безнаказаност за престъпленията които извършват, като кражби от къщите в селата, кражби на ток и вода, побои над медици от спешна помощ, побои над стари хора с цел обир, телефонни измами и много много други , които всеки знае освен г-н Цонев , както се вижда от статията.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво е това ,,роми,,?

6

Анонимен

преди 6 години

Пишман-патриотите, след като влязоха в парламента, съвсем се укротиха. Не се чуват изобщо.

5

Сократис

преди 6 години

Вината е на тези политици, защото се заиграха с най-необразованата, своенравна и не поддаваща се на интеграция прослойка, като им внушиха, че са фактор в обществения живот и им дадоха самочувствие и права, които нямат грамотните, работещи, търпеливи и възпитани данъкоплатци.На хилядите безчинства от страна на Ц властта отговаряше с равнодушие и размахваше пръст не на виновните а на потърпевшите а продажници като този на снимката подклаждаха огъня който вече се разгоря.Защо гледаш надолу,Цонев?!

4

Анонимен

преди 6 години

Пазят си гласоподавателите!

3

Men

преди 6 години

Как няма да се чувстват безнаказани като след като нападнат някой полицията обгражда махалата и ги пази. Как пък тия милиционерчета един път не си заслужиха заплатите. Поне като не искат, да се правят че не виждат.

2

mery

преди 6 години

Виновни са институциите! Ромите се чувстват безнаказани в тази държава и правят каквото си поискат, имат само права, но не и задължения! Те за нищо никога не са виновни, не могат да четат и пишат, и не разбират! Така им оттърва

1

ognyanz

преди 6 години

"Нападнатите успяват да стигнат до болницата, но там ромите ги причакват и отново нападат. В разпрата са пострадали и родители на част от децата." - явно се чувстват съвсем безнаказани. Докога? Бойко нещо да каже за това?