14

Анонимен

преди 6 години

реално, кюрдите изнесоха най-тежките и успешни битки със ИДИЛ, както в Ирак, така и в Сирия. Създаването на тяхна държава е неизбежно. Сори "Тайпи", не важиш

13

Анонимен

преди 6 години

По-скоро Ердоган му клекна на Путин. Ама не ви се ще да си признаете...Как му клекна? Като получи газ, атомни централи и рускини на корем ли?Ако това имаш в предвид, да, клекна му.

12

Анонимен

преди 6 години

И как определят кой е от ПКК? Те всички са едно. Искат си хората държавата. ...Ами нали имаха държава бре? Защо просъществува по-малко от година?

11

Анонимен

преди 6 години

Ех този султан, що ми се струва, че скоро ще го напляскат. Въпроса е само дали Русия или САЩ, или едновременно. Но ако не преживее следващ преврат, то по скоро САЩ са се нагърбили с дисциплинирането му.А последователите му, вече имат поле за изявя. На фронта има нужда от войници....Хахаха, той султана превъзпита Путин само със свалянето на една щайга, щели да го превъзпитават. Накрая всички му клякат.

10

PD

преди 6 години

Ех този султан, що ми се струва, че скоро ще го напляскат. Въпроса е само дали Русия или САЩ, или едновременно. Но ако не преживее следващ преврат, то по скоро САЩ са се нагърбили с дисциплинирането му.А последователите му, вече имат поле за изявя. На фронта има нужда от войници.

9

Анонимен

преди 6 години

В Истанбул пък група младежи заловили афганистанец опипващ момичета на улицата. Имаше видео във фейса как го превъзпитават с ритници но понеже има много агресия изтриха видеото.

8

Анонимен

преди 6 години

Аве оставете ги да се млатят бе. Да се намалят малко.

7

Анонимен

преди 6 години

Дали ще потече ново българско оръжие,Гарантирано от ГЕРБ , за съюзника на САЩ -ИДИЛ? Или Червеногербавите няма да посмеят ,да не разсърдят ,,нашият приятел и брат Ердоган,,

6

Анонимен

преди 6 години

Явно е дошло време всеки да си прибере парчето от баницата"Сирия". Разрязването и явно приключи.

5

Главата на Ефрат

преди 6 години

САЩ + Турция = ИДИЛ , за да съживят ЕС с население че само умрели фигури пенЦионери останаха с мерцедеси.....обаче се получи културен сблъсък !

4

Анонимен

преди 6 години

Ердоган смята, че САЩ се опитват да вкарат нова бежанска вълна в Турция. Ставало дума за 2 милиона. В Диярбекир пък има безредици. Жандармерия се опитва да спре побесняла тълпа нападаща афганистански бежанци след като група афгани изнасилили сирийска кюрдка.

3

Анонимен

преди 6 години

Турците започнаха да трупат допълнителни войски и техника на границата. Ердоган каза "Тръмп да си гледа работата".

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

Стратегически партньор хаха. Как само звучи. САЩ всеки който е страт партньор на Вашингтон, требе да коленичи и да му присвоят рицарско звание;))))

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ = ИДИЛ !